Horoskopy od 03-19-2018 do 09-12-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý devátý týden roku 2018

Beran – mohou se objevit zajímavé příležitosti na nějaký extra přivýdělek. Teď se peníze opravdu můžou hodit. Láska je někdy velká zodpovědnost a jindy zase spousta radosti. V tomto týdnu to bude celkem vyvážené. Dobře se oblékejte a chraňte si krk, snadno se můžete nachladit.

Býk – pokud vám nějaké podmínky nevyhovují, nebojte se ozvat. Pokud budete mlčet, všichni si budou myslet, že jste spokojeni a nic není nutno změnit. Podle horoskopu budete ze sebe vyzařovat spoustu pozitivní energie. Při hledání partnera se to může hodit. Kvalitním jídelníčkem můžete posílit srdce.

Blíženci – v pondělí a úterý byste měli věnovat více času na přípravu toho, co budete dělat po zbytek týdne. Pak už vás nic nepřekvapí a vše dotáhnete do zdárného konce. Ve vztahu musí mít obě strany dostatek prostoru pro seberealizaci. Příliš moc péče může někdy dusit. Rozhodně byste se měli více hýbat.

Rak – s pomalu přicházejícími svátky můžete cítit možná i trochu tlak na termíny, ale vynahradit by vám to měl mnohem přátelštější přístup okolí a pozitivní atmosféra. V partnerských vztazích nečekejte velké vášně, ale někdy člověk potřebuje prostě trochu klidu. Změny počasí budou mít mírně negativní vliv na vaši psychiku.

Lev – pokud budete mít v práci trochu volného času, věnujte ho získávání nových zkušeností a znalostí. Nikdy nevíte, co se vám bude hodit. Ve vztazích může dojít k menším sporům ohledně plánů na svátky. Ale vše se rychle vyřeší. Chlad z vás vyženou horké nápoje se zázvorem nebo skořicí či chilli.

Panna – podle horoskopu je tento týden překvapivě dobrý na různé větší změny. Nemá smysl neustále stát v místě, jedná se o budoucnost vás a vašich blízkých. Vypadá to, že je kolem vás silně romantická aura. Proč toho nevyužít? Nemá smysl se zabývat problémy, na které nemáte vliv. Ulehčete své psychice.

Váhy – v první polovině pracovního týdne vás čekají v práci nějaké zmatky, na které nebudete mít nějak výrazný vliv. Zkuste se vyhýbat střetům a počkejte, jak se situace vyvrbí.  Nebraňte se před lásku, zvlášť pokud se vám nabízí přímo na zlatém podnose. A pokud opravdu nemůžete, změňte vše na skvělé přátelství. Chladné měsíce jsou největší spojenec přibývajících kil na váze.

Štír – máte možnost trochu zrychlit kariérní postup. Jen byste neměli příliš riskovat. Pokud budete vycházet ze zajištěných pozic a postupovat jistými kroky, tak vám vše vyjde tak, jak si přejete. Ve vztazích byste si na sebe měli najít více času. Pak bude tento předsváteční čas opravdu krásný. Na zdraví byste si asi neměli moc stěžovat.

Střelec – podle horoskopu to může být v práci trochu složitější. Zkuste toto náročnější období vydržet. Pozitivní změny jsou na obzoru, ale ještě chvilku to potrvá. Pokud vás někdo přitahuje, zkuste se zajímat hlavně o to, co se skrývá uvnitř. Spousta toho, co vidíte, je jen falešné pozlátko. I tanec může být příjemnou a zdravou fyzickou aktivitou, která pomůže nejen tělu, ale navíc i duši.

Kozoroh – v zaměstnání se raději vyhýbejte konfliktům. Je důležité mít spojence, o které se budete moci opřít i v těžkých chvilkách. Každodenní výdaje lze trochu omezit. Nepřišel čas na nějaký delší rozhovor, kterým by se některé věci ve vztahu konečně vysvětlily? Pozor, můžete mít menší potíže s náladovostí.

Vodnář – hvězdy jednoznačně říkají, že v práci to bude tento týden v pořádku. Překvapit vás vlastně může jen něco velmi příjemného. Obdivovatelů je hodně, ale vybrat toho správného je někdy docela složité. Věnujte více času pozorování. Vyhýbejte se sladkým a tučným jídlům, vaše tělo by chtělo menší detox.

Ryby – vypadá to, že o příležitosti, jak si teď vydělat nějakou korunu navíc budete doslovně zakopávat. Je dobré si udělat dostatečné rezervy na horší časy. Z malé hádky může vzniknout velký sport. Popřemýšlejte, jestli vám to stojí za to. A jestli ano, tak neustupujte. Brnění v rukou nepodceňujte, odborník vám poradí nejlépe.