Horoskopy od 17-12-2018 do 23-12-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý první týden roku 2018

Beran – vytyčte si nějaký větší cíl. V práci by to mělo být nyní celkem příjemné. Většina lidí bude příjemně ovlivněna nadcházející předvánoční atmosférou. Večírky budou skvělou příležitostí se s někým seznámit. A kdo ví, možná přeskočí jiskra. Dlouhé ponocování vás bude stát hodně energie.

Býk – pokud vsadíte na více samostatnosti, máte šanci dosáhnout velkého úspěchu. Nečekejte, až vám někdo přinese hotové věci na zlatém podnose, dojděte si pro ten podnos sami. Podle horoskopu máte o víkendu možnost vyřešit všechny rodinné problémy a spory, které vás trápily v posledních týdnech a měsících. Preventivní prohlídka u lékaře ještě nikomu neublížila.

Blíženci – konec roku je skvělou příležitostí pro analýzu minulosti a přípravu plánů na bližší i vzdálenější budoucnost. Není zlato vše, co se třpytí. Pokud vás někdo zaujal, zkuste zjistit, jestli se vás nesnaží ošálit úplně falešným vystupováním. Lehké nachlazení dokáže rychle a šetrně vyléčit přírodní medicína.

Rak – jednejte rychle a bez většího váhání. Díky tomu se vám podaří přesvědčit okolí, že vaše schopnosti by stálo za to využívat mnohem více. Případné hádky a spory ve vztahu vyřešte raději před svátky. I kdyby to mělo být za cenu malých ústupků. Přetěžovaná páteř může vyvolávat nepříjemné migrény.

Lev – předvánoční atmosféra může trochu uspat vaši pozornost. Podle horoskopu byste si nyní měli dávat víc pozor na to, co se děje ve firmě a jaké změny budou probíhat. Dlouhodobé přátelství se může postupem času měnit na něco víc… A proč vlastně ne? Ranní rozcvička a večerní otužování posílí vaši imunitu.

Panna – přijdou nějaké náročnější chvilky, ale díky nově nabytým zkušenostem se vám je podaří zvládnout a získáte několik nečekaných výhod a profitů. Péče o to, aby z domácího krbu vždy sálalo příjemné teplo, musí být společná. Zpomalte a přestaňte se stresovat, prospěje to vašemu zdraví.

Váhy – máte šance na velký finanční úspěch. Využijte toho, že vaše okolí přemýšlí mnohem více o zábavě a Vánocích a mnohem méně o práci. Ve vztahu je důležité mít jednoznačně nastavené pravidla a priority. A pokud možno se jich pak co nejpřesněji držet. Pozor na žaludek, zvláště při konzumaci sladkého.

Štír – lidé počítají s tím, že ke svým povinnostem budete přistupovat zodpovědně. Nezklamte je, vaše okolí pozoruje, jak se nyní zachováte. Ve vztahu i při hledání lásky věřte své intuici. Ta bude vaším nejlepším průvodcem. Zkuste před svátky trochu odlehčit jídelníček, čas přejídání se blíží mílovými kroky.

Střelec – podle horoskopu byste ke svým povinnostem měli přistupovat s úsměvem a taky jistým odstupem. Nic se přece nejí tak horké, jako se to uvaří. Přestaňte do vašeho života a lásky neustále vtahovat záležitosti z minula. Ty vás jen brzdí v rozletu. Masáž nebo návštěva bazénu přinesou úlevu vašim bolavým zádům.

Kozoroh – vaše finanční situace není úplně stabilní. Omezte se jen na nutné výdaje a raději s větším utrácením počkejte až na víkend. Žárlivost dokáže napáchat spoustu škody a jen málokdy je k užitku. A nikdy není dobrá, když je bez důvodu. Bylo by rozumné trochu zvýšit přísun probiotických kultur.

Vodnář – týmová práce bude základem všech pracovních úspěchů. Ve větší skupině toho dokážete mnohem více a k podílu bude také mnohem větší koláč. Pokud hledáte lásku, nebojte se udělat ten první krok. Není to nic divného, když někoho pozvete na oběd nebo na kávu jako první. Procházky vám udělají dobře, jen se nezapomínejte pořádně obléci.

Ryby – netradičně můžete mít v kapse více peněz než obvykle. Ale to není důvod je všechny hned utratit. Bylo by rozumné aspoň část odložit na příslovečné horší časy. I v dlouhodobém a hodně zamilovaném vztahu se dá stále něco vylepšovat. Meduňka je skvělý lék na stres a nespavost, jen se ji musí pít pravidelně.