Horoskopy od 07-01-2019 do 13-01-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
druhý týden roku 2019

Beran – dávejte si pozor na jazyk. Někdy se může snažit být rychlejší než myšlenky a může to mít docela nepříjemný dopad. Každé slovo, obzvlášť v konfliktních situacích, si raději dvakrát promyslete. Láska je pro vás moc důležitá, tento týden to znovu potvrdí. Sladkosti se dá nahradit sušeným ovocem a chuť na slané může zahnat dostatek tekutin.

Býk – při práci nezapomínejte na psychické a fyzické limity. Někdy je nutné jít až na hranu, ale dlouhodobě to neprospěje vám ani vaší práci. Někdo, kdo je vašemu srdci velmi blízký vám podle horoskopu chystá nějaké velmi příjemné překvapení. Rozčilování a nedostatek spánku se může projevit poklesem energie.

Blíženci – někdo vám dá velmi zajímavý tip, jak budete moci celkem snadno a jen s relativně malým pracovním úsilím získat nějakou tu korunu navíc. Opravdu to stojí za zvážení. V lásce někdy hraje obrovskou roli štěstí a náhoda. Příroda a čerstvý vzduch vám udělají dobře, jen se nezapomeňte správně obléci.

Rak – výtky, kterými vás zahrne nějaký celkem důležitý spolupracovník, nebudou spravedlivé. Důrazně ale s veškerou slušností mu vysvětlete, že nemá pravdu. Velká vášeň nikdy netrvá věčně, láska je i o pochopení, respektu a spokojeném soužití. Aromatické koupele uleví unaveným svalům, bolavým svalům a hlavně rozhárané mysli.

Lev – ve finančních záležitostech se řiďte hlavně tím, co vám napovídá váš selský rozum. Všichni radílkové nejvíc se zajímají o vlastní zisk, ten váš je jim vlastně úplně jedno. Naopak u lásky byste podle horoskopu měli dát přednost nápovědám, které šeptá vaše srdce, to vidí i to, co hlava postřehnout nemůže. Potřebujete více vitamínů a minerálů než obvykle.

Panna – nechtějte všechno najednou a hned. Některé věci je lepší odložit v čase a budete pak z nich mít mnohem více. Polovičatá řešení jsou někdy nutností, ale měla by to být spíše výjimka. Přichází dobrý týden pro rozhovory s partnerem o tom, jak by měla směřovat budoucnost vašeho vztahu. Cvičení paměti jsou rozhodně zajímavý nápad, pomohou i drobnosti jako například křížovka.

Váhy – někdo po vás bude chtít mnohem více práce než obvykle. Možná bude mít problém s tím, jak vám to říci dostatečně slušně a ohleduplně. Ale když mu vyhovíte, získáte spoustu pozitivních bodů, které budete moci brzy využít. Atraktivita není všechno, zkuste využít i to co není vidět, ale přitom to o vás říká mnohem více než jen první pohled. Se zdravím by to mělo být velmi slušné.

Štír – konečně získáte možnost jak získat mnohem více z dříve odložených prostředků. Správně naplánované výdaje vám mohou do budoucna v mnohém ulehčit. Pokud někdo ranil vaše city, je čas se ozvat. Jinak bude mít dojem, že vše je v naprostém pořádku. Horoskop doporučuje posílit imunitu tím, že vždy po příchodu domů rozehřejete organismus.

Střelec – výdaje na domácnost jsou téměř bezedná díra. Ale někdy máte příležitost utratit peníze, které se vám v budoucnu mnohonásobně vrátí. Ve vztahu to může kolísat. Od hádek k až přehnaným projevům lásky. Ale to je na tom být spolu někdy krásné. Některé problémy s ústní dutinou mohou mít i kořeny v celkovém oslabení organismu.

Kozoroh – osud bude vám velmi nakloněn. Předchozí štědrost a velkorysost se vám začne postupně vracet. Případné neshody se začnou postupně řešit a vám nabídnou tu nejlepší možnost, jak z některých konfliktů vycouvat bez ztráty tváře. V lásce má smysl jen budoucnost. Svalová bolest nohou může být způsobena stresem a celkovou únavou.

Vodnář – halíře dělají takzvané talíře. I malá korunka ušetřená tady či tam může přinést v budoucnu mnohonásobně více. Pokud to ve vašem vztahu neklape, zkuste popřemýšlet o tom, jak to bylo v minulosti. Ta vám napoví nejlépe. Některé zdravotní problémy se skrývají jen v mysli. Nemá smysl si představovat to, co není.

Ryby – v práci podle horoskopu nemá smysl naslouchat tomu, co říkají jiní lidé. Máte dost vlastního rozumu, který vám napoví, jak se máte postavit k různým problémům. Někdy vás někdo miluje nebo chce milovat a jen neví, jak by vám to ukázal nebo dokázal. Možná by pomohl jen nějaký malý náznak? Péče o tělo a vzhled není marnivost. Díky ní se můžeme lépe vyrovnat sami se sebou i okolím.