Horoskopy od 14-01-2019 do 20-01-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třetí týden roku 2019

Beran – koncentrujte se hlavně na detaily. Něco důležitého může uniknout vaší pozornosti a byla by to opravdu škoda. V záležitostech, které se týkají vašeho vztahu a lásky obecně se řiďte vlastním názorem. Jiní lidé vám do toho nemají co mluvit. Horký čaj po příchodu domů je vždy dobrý nápad.

Býk – pokud plánujete změnu práce nebo byste v aktuálním zaměstnání chtěli dělat něco jiného, tento týden přichází váš čas. Vyhrňte rukávy a hurá do toho. Ve vztahu je důležité udržet rovnováhu mezi tím, co dáváte a co budete brát. Léky si berte jen na doporučení skutečného odborníka.

Blíženci – hlídejte si své finanční záležitosti. Sliby jsou krásná věc, ale dbejte na to, aby byly dodržené. Ve vztahu může dojít k nějakým příjemným změnám a nebo se objeví jakési kouzelné překvapení. Víkend je podle horoskopu jako stvořený pro zimní sporty, zlepšete si kondici.

Rak – možná nebudete mít moc velkou chuť hodně pracovat, ale bylo by rozumné, kdybyste se dokázali zmobilizovat. Nuda dokáže v lásce napáchat spoustu škody. Zkuste to trošku oživit. Fyzická kondice bude v pořádku, ale vaše mysl bude bloumat v oblacích.

Lev – v práci máte možnost získat uznání. Nebojte se těžkých úkolů, které vyžadují spolupráci. Máte možnost ukázat vůdčího ducha. Nezapomeňte na důležitá data, vztahu zapomnětlivost nesvědčí. Zdravý spánek je velmi důležitý, dobrá matrace je základ.

Panna – požádat zkušenějšího člověka o radu vůbec není slabost, ale je to projev vašeho zájmu o dění v práci a o dobrý výsledek. Podle horoskopu budete moci vyřešit v lásce něco, co vás už delší dobu trápilo. Chraňte si uši před větrem a chladem.

Váhy – nezapomínejte se při práci koncentrovat na cíl úkolu. Nemá smysl se nechat rozptylovat nějakými záležitostmi, které stejně nic neovlivní. K lásce se nemusí přistupovat se smrtelnou vážností. Někdy pár vtípků dokáže velké divy. Nepřichází pomalu čas na pravidelnou prohlídku?

Štír – pozor na nové technologie. Jsou velkým pomocníkem, ale někdy je lepší nespoléhat pouze na ně. I tužka s papírem dokážou divy. Hádky jsou ve vztahu záležitost, která se občas může objevit. Ale je nutné znát hranice. Mohou vás bolet chodidla, teplá lázeň dokáže divy.

Střelec – opravdu nemusíte v práci dělat úplně všechno. Některé povinnosti byste si měli rozdělit s dalšími lidmi. A rozhodně si neberte nové. Podle horoskopu máte možnost se zamilovat. Zamilovaní nyní objeví další kouzelnou stránku lásky. Hlídejte si kalorie a trochu více se hýbejte.

Kozoroh – nevzdávejte se. Nové výzvy jsou skvělou šancí, jak získat v práci pevnější pozici a lepší finanční ocenění. Měli byste popřemýšlet, jak je to s budoucností ve vašem vztahu. I složité věci je nutné začít řešit. Vypadá to, že budete mít hodně slušnou fyzickou kondici.

Vodnář – začátek roku může být příležitostí, jak dosáhnout několika změn k lepšímu. Jen musíte představit opravdu racionální plán. Vodnáři, kteří jsou stále single, by měli vyrazit častěji mezi lidi. Pak se vše může rychle změnit. Pozitivní přístup k psychicky náročnějším událostem vám určitě pomůže.

Ryby – na začátku týdne to může být podle horoskopu hodně zmatené. Zachovejte chladnou hlavu a počkejte na vývoj událostí, nic se nejí tak horké, jako se to uvaří. V lásce to bude beze změn, týden nic zajímavého nepřinese. Bylo by rozumné se trochu více hýbat, počasí k tomu neláká, ale přeci.