Horoskopy od 21-01-2019 do 27-01-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtvrtý týden roku 2019

Beran – vylepšete trochu svůj domácí rozpočet. Příležitostí, jak si vydělat hezkých pár korun navíc není až tak málo. Flirtujte, vyrážejte na rande a pokud máte partnera, vyjeďte někam na romantický víkend. Dejte si pozor na malé roznášeče bacilů, občas mají dost zákeřné „dárečky“.

Býk – úřední záležitosti, zvláště pokud se nějakým způsobem týkají peněz či majetku, určitě neodkládejte. Čím dříve vše vyřídíte, tím lépe. V lásce to podle horoskopu bude nyní spíše takové šedivé a nudné. Posilujte imunitu organismu, zima ještě bude dlouhá a tělu začínají trochu docházet vitamíny.

Blíženci – finanční situace by se měla trochu zlepšit. Rozhodně by to mělo být v peněžence o něco příjemnější než jste byli v posledních týdnech zvyklí. Pokud vás něco trápí, zkuste to říci partnerovi, uvidíte, že vás jeho reakce potěší. Pozor na kofein a povzbuzující látky, odpoledne se jim raději vyhněte.

Rak – připravte se na nějakou větší a dost nečekanou změnu. Bude k lepšímu, ale v tomto týdnu to podle horoskopu ještě nepoznáte a spíše vás vyplaší obecný chaos. Ve vztahu musíte někdy malinko ustoupit, abyste mohli v budoucnu získat více. Psychický stres se může odrazit na vaší kondici.

Lev – ano, je moc hezké lidem pomáhat. Ale podle horoskopu, někdy přichází čas, že musíte myslet hlavně na sebe a své výhody. Pro vás to bude v tomto týdnu. Pokud chcete, aby vás partner ve všem respektoval, musíte mu oplatit tím samým. Zkontrolujte lékárničku, a vše co je prošlé vyhoďte.

Panna – jestli vás v práci něco trápí, tak… to prostě změňte. Nyní máte mnohem více možností než jste měli například před rokem. Využijte toho. Single by měli popřemýšlet, jestli si něco nenalhávají. Opravdu je taková situace životním cílem? Očista plic bylinkovými čaji vám uleví.

Váhy – připravte se na nějaký důležitý rozhovor. Podle horoskopu bude mít velký dopad na vaši pracovní situaci a bližší i vzdálenější budoucnost. Vypadá to, že v tomto týdnu Amorci létají se svým lukem a šípy zatraceně blízko vás. V zdravém těle zdravý duch. Cvičení a pohyb neuškodí nikdy.

Štír – v pracovních záležitostech by bylo dobré prozkoumat více možností. A v případě nejistoty se raději poraďte z někým hodně blízkým, komu důvěřujete. Ve středu a v pátek může být hodně romanticky. Drobné neduhy se dá do určité míry přecházet, ale vyšší teplota je signál pro návštěvu odborníka.

Střelec – ještě pořád se objevuje lákadlo novoročních výprodejů. Ale nebylo by rozumnější už přibrzdit? Kupovat věci jen kvůli ceně není příliš rozumný přístup. Pravda ve vztahu je dlouhodobě jediná možnost. Zdraví je snad celkem v pořádku, jen trošku zvyšte přísun antioxidantů.

Kozoroh – podle horoskopu to vypadá, že na tom jste s financemi celkem slušně. Ale čekají vás nějaké větší výdaje. Tak raději buďte při utrácení opatrnější. Vaše srdce může zaslechnout volání spojené s minulostí. Postupujte opatrně. Zimní únava může být trochu psychicky náročnější.

Vodnář – možná budete mít chuť se někomu pomstít za minulá příkoří a bude se vám zdát, že nyní je nejlepší příležitost. Není, naopak je to ještě lepší šance na odpuštění. To vám dá mnohem více. Nepřístupnost může být součástí flirtu. Dobré trávení je základ zdraví, přidejte probiotika a vlákninu.

Ryby – zkuste se na některé povinnosti podívat z nového úhlu. Podle horoskopu přichází týden, který bude skvělý pro různé inovace a samostatnou iniciativu. Láska se může objevit každou chvilku v každém věku. Bolesti zad může vyvolávat spaní na nepříliš pohodlné matraci.