Horoskopy od 11-02-2019 do 17-02-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmý týden roku 2019

Beran – čeká vás několik významných pracovních rozhodnutí. Pokud nevíte, jak postupovat, nestyďte se a zeptejte se někoho zkušenějšího. Ve vztahu to může trochu skřípat. Bylo by rozumné si vyříkat minulost. Fyzická forma by měla být velmi slušná.

Býk – horoskop doporučuje se vyhýbat všem sporům. Nemá smysl silou vnucovat své názory. Kompromisy vám přinesou mnohem více a nenaruší atmosféru v kolektivu. Při hovorech s partnerem trochu brzděte emoce, aby nedošlo ke zbytečným neporozuměním. V první polovině týdne vás trochu mohou potrápit migrény, ale pak už bude dobře.

Blíženci – koncentrujte se na finančních záležitostech, podle horoskopu vám to hodně pomůže. Rozumné plánování výdajů a úspor ještě nikomu neublížilo. Na lásku budou mít vliv naprosto nečekané záležitosti. Chraňte si dutiny, chození ven s mokrou nebo vlhkou hlavou není rozumný nápad.

Rak – usmívejte se. S pozitivním přístupem dokážete přesvědčit i ty, kteří vám dosud příliš nedůvěřovali. Více romantiky a také nezapomínejte na spontánnost. To všechno dokáže v lásce divy. Popřemýšlejte, jestli by nebylo dobré trochu zregenerovat síly a posílit celkovou imunitu.

Lev – práce vám půjde krásně od ruky. Nejrozumnější by bylo si vytvořit nějaký ambicióznější plán, čeho chcete v tomto týdnu dosáhnout. Uvidíte, že se zadaří. V opačném pohlaví budete vzbuzovat nadšení. Je na vás, jak toho využijete. Organismus bude mít rychlejší schopnost regenerace.

Panna – možná nebudete mít moc chuti věnovat práci i trochu svého volného času, ale věřte, že se vám to nyní hodně vyplatí. Divné shody okolností mohou mít podle horoskopu velký vliv na vše, co se týká lásky a vašich citů. Nezapomínejte na odpočinek, zdroje energie nejsou nevyčerpatelné.

Váhy – dělejte si potichu své. Nikam moc nevykukujte, snažte se zůstávat spíše v pozadí. Uvidíte, že na tom vyděláte nejvíce. Nemá smysl ignorovat věci, které jsou ve vztahu neustálým důvodem pro různé spory. Pokuste se najít řešení, které bude vyhovovat všem stranám. Kůže je nyní hodně citlivá, vyhněte se novým přípravkům a kosmetice, které nemáte vyzkoušené.

Štír – nechte věcem volný průběh. Nemá smysl prosazovat si své silou. Nebyli byste pochopeni. Vše se samo vyřeší k vaší plné spokojenosti. I v lásce přichází chvíle, kdy je to buď a nebo. Čas kompromisů minul. Nepodceňujte první příznaky nemoci, zastavte vše hned na začátku.

Střelec – dostanete několik velmi zajímavých návrhů, jak zlepšit svou pozici v práci. Ale pozor, můžete si vybrat jen jeden, tak pořádně promyslete všechna pro a proti. Podle horoskopu je tento týden naprosto ideální pro všechny, kteří jsou single. Láska může být za prvním rohem. Na hlídání si váhy není nic špatného.

Kozoroh – možná budete mít trochu obavy, ale nakonec si se vším poradíte a získáte uznání kolegů i nadřízených. Čas odpouštění i plánů do budoucnosti. Pro kozorohy ve vztahu to může být velmi zajímavé. Dostatek spánku a pohybu vám zaručí velmi slušnou kondici.

Vodnář – při práci dávejte pozor i na detaily, které na první pohled nemusí vůbec vypadat důležitě. Nakonec mohou rozhodnout o úspěchu. Podle horoskopu vám v lásce může poradit někdo, kdo bude mít chuť a hlavně čas si vás bez komentářů vyslechnout. I v zimě se dá trochu sportovat.

Ryby – bylo by rozumné konečně udělat větší pořádek v papírech. Proč si způsobovat problémy chaosem, který se dá tak snadno zlikvidovat. V lásce je vždy spousta věcí nejasných, ale možná proto je to tak krásné. Podle horoskopu byste měli najít lepší způsob na psychický relax.