Horoskopy od 18-02-2019 do 24-02-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmý týden roku 2019

Beran – nové situace přinesou nové nápady. A díky tomu budete mít nové příležitosti jak vylepšit svou finanční situaci. Když se nebudete bát ukázat své city, uvidíte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Možná se objeví trochu více stresu, snažte se ho nezahánět jídlem.

Býk – některé nápady nyní neprosadíte. Ale to nevadí. Vyčkejte na lepší chvíli, ve které budete mít mnohem výhodnější pozici a také cíl realizujete mnohem rychleji. Ve vztahu se řiďte srdcem, uraženost by neměla mít dlouhé trvání. Nebojte se o zdraví, nemá smysl pesimisticky hledět na budoucnost.

Blíženci – podle horoskopu vám bude hodně přát štěstí. Dělejte to, co vám přináší radost a nebojte se i trochu zariskovat. Láska má spoustu podob. Nyní poznáte další, se kterou jste se dosud nesetkali. Vyplatí se vám to. Dávejte si pozor na kolena. Snažte se nenosit příliš velkou zátěž.

Rak – s pracovními problémy a komplikaci při plnění pracovních úkolů vám mohou pomoci i příbuzní a blízcí. Nebojte si o to říci. Udržujte rovnováhu mezi tím, co do vztahu dáváte a co z něj berete. Naučit se správně dýchat je velmi důležité a může vám hodně pomoci se zdravím.

Lev – podle horoskopu to vypadá, že vás čeká nějaká pracovní cesta a nebo někde na cestách budete mít možnost získat více peněz či zajímavou pracovní příležitost. Přátelství se někdy může změnit na lásku. Stačí malý krůček dopředu. Měli byste mít velmi dobrou fyzickou i psychickou kondici.

Panna – peníze z nebe samy nespadnou. Sice by to bylo krásné, ale pokud chcete zlepšit počet bankovek ve své peněžence, budete muset přeci jen některé věci v práci změnit. Zamilovanost je krásná věc, uvidíte. Přinese vám to spoustu radosti. Doplňte vitamíny a minerály.

Váhy – je hezké poslouchat chválu, ale dávejte si pozor, aby se vás někdo nesnažil jen opít rohlíkem. Za krásnými slůvky musí být i něco více. Podle horoskopu čeká Váhy žijící v partnerském vztahu nějaký důležitý rozhovor o budoucnosti. Pokud to půjde, vyhněte se ponocování.

Štír – bojujte o svou pozici. Pokud chcete dosáhnout úspěchu, nemůžete stát na jednom místě a jen čekat, že vám vše spadne do náruče. Popřemýšlejte, jestli by nebylo dobré si ve vztahu nechat trochu více svobody. Neustálá kontrola není to pravé ořechové. Snažte se vstávat s dobrou myslí, dodá vám to energii.

Střelec – ve finančních záležitostech se řiďte selským rozumem. Nevěřte prázdným slibům a vše si velmi pečlivě přečtěte. Pokud vám někdo v minulosti v lásce ublížil, nyní se můžete dočkat jistého zadostiučinění. Vaše trávicí soustava vyžaduje trochu více péče a dosti citlivý přístup.

Kozoroh – vyhýbejte se postupům, které považujete za zbytečné a snažíte se jich držet jen kvůli tomu, že máte dojem, že to okolí vyžaduje. Život je krátký, užívejte si lásky a nenechte si do ničeho mluvit. Podle horoskopu byste měli trochu více naslouchat signálům, které vám vysílá váš organismus.

Vodnář – dávejte si pozor na výdaje. Lehkomyslnost vás může stát nemalou částku. Byla by to docela škoda, zvlášť když je tak snadné se problémům vyhnout. Krátký výjezd nebo celodenní výlet mohou být šancí k seznámení. Bylinkové čaje a med mohou být ta nejlepší volba.

Ryby – zpomalte trochu. Nemá smysl vydávat více energie, než je výše vašich příjmů. Uvidíte, že se svět nezboří a možná někdo začne konečně přemýšlet. Nechte se partnerem překvapit. Ať může ukázat iniciativu. Podle horoskopu je ideální týden pro větší péči o kůži, vlasy nebo nehty.