Horoskopy od 25-02-2019 do 03-03-2019


Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devátý týden roku 2019

Beran – vaše pozice v práci se výrazně zlepší. Nepolevujte v úsilí a bude to brzy ještě lepší. Pokud něco ve vztahu chcete, musíte to také jasně říci, partner bohužel ještě nemá telepatické schopnosti a některé věci předvídat neumí. Přichází čas jarních detoxikací.

Býk – budete mít spoustu nápadů. Horší to už bude s jejich realizací, zkuste se více motivovat k práci a dokončete to, co začnete. Zapomeňte na staré hříchy a nechte lásku rozkvétat. S únavou vám nejvíce pomůže pravidelný spánek.

Blíženci – blíží se chvíle, na kterou jste velmi dlouho čekali. Nebojte se využít situace ve vlastní prospěch, je to váš čas. Při hledání lásky by bylo podle horoskopu rozumné přestat opakovat staré chyby a neosvědčené postupy. Lidé s alergickými potížemi mohou mít trochu náročnější týden.

Rak – hlavně klid. Tím byste se měli řídit především. Zvláště začátek týdne může být hodně stresující a budete pod silným tlakem. Ale měli byste vše zvládnout. Zamilovat se člověk dokáže doslovně během chvilky. V jídelníčku máte něco, co příliš neprospívá vaší trávicí soustavě.

Lev – pokud vás čeká nějaký významný rozhovor a nebo úřední jednání, tak máte výrazně větší šance na úspěch, než tomu bylo doposud. Ve vztahu se někdy mohou objevit určité pochyby. Ale nejdříve si musíte ujasnit, co vlastně očekáváte. Podle horoskopu si dávejte větší pozor na silnici, za volantem i na přechodech.

Panna – za svými názory si pevně stůjte. Nebojte se jít i do konfliktu, jen mějte vždy po ruce připravené co nejlepší argumenty. Ne každý, kdo vám maže med kolem pusy a slibuje modré z nebe, to s vámi myslí dobře. Vyhýbejte se koření a potravinám zvyšujícím tlak.

Váhy – nepořádek v papírech může být překážkou v dosažení úspěchu. Opravdu nestojí za to věnovat trochu času úklidu? Single může čekat příjemné překvapení od někoho, kdo je vám opravdu blízko. Fyzická aktivita někdy trochu bolí, ale efekty budou pak skvělé.

Štír – budete toužit po velkých změnách. Možná vás budou iritovat i někteří lidé. Ale zkuste zatnout zuby, teď není správná chvíle. Ve vztahu to bude podle horoskopu krásné, jen se vyhýbejte sporům o drobnosti. Lepší je mávnout rukou. Nepodceňujte příznaky chřipky nebo nachlazení.

Střelec – velké plány bude lepší trochu odložit. Z důvodů, které nezávisí na vás a vašich nápadech či aktivitě, by se jejich realizace nesetkala s úspěchem. Vypadá to na výborný týden pro zásnuby, vyznání lásky i pro svatbu. Nezatěžujte příliš svou páteř, dbejte o rovnoměrné zatížení.

Kozoroh – postava dona Qujiota je možná velmi romantická, ale opravdu nemá smysl bojovat s větrnými mlýny. Svou energii věnujte něčemu smysluplnému. Něco, co vypadá jako zrada, může být ve skutečnosti pokus o vaši ochranu. Malé změny v jídelníčku mohou mít velké efekty.

Vodnář – samostatnost vás dostane nejdále. Někdy je vhodné spolupracovat a úspěch sdílet s více lidmi, někdy je lepší vše zvládnout i získat bez pomoci. V hádce s partnerem postupujte systematicky a s klidem, zbytečné emoce vám jen uškodí. Vyhýbejte se větším skupinám lidí-bacilonosičů.

Ryby – ještě trochu úsilí a podle horoskopu konečně dosáhnete úspěchu, po jakém toužíte už delší dobu. Jen nezpomalujte před cílem. Krize do vztahu patří, ale nesmí trvat příliš dlouho a nesmí se při nich říci slova, která už nelze vzít zpět. Chůze a cyklistika budou nejlepšími přáteli vašeho organismu.