Horoskopy od 11-03-2019 do 17-03-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
jedenáctý týden roku 2019

Beran – soustřeďte se hlavně na výkon a také na to, aby vás bylo v práci vidět. Potřebujete udělat své práci trochu větší reklamu. Pokud jste single, možná by bylo rozumné vzít věci do svých rukou a přestat čekat na zázrak. Ty se dějí jen velmi zřídka. Zvyšte trochu přísun vitamínů.

Býk – pokud pracujete s financemi, dávejte si velmi dobrý pozor na čísla, chybka z nepozornosti může být velmi nepříjemná. Nemá smysl v partnerovi vyvolávat zbytečnou žárlivost, proč zanášet do domácí pohody nepříjemné dusno. Ranní rozcvička vám naladí dobře psychiku i fyzickou kondici.

Blíženci – v zaměstnání byste se podle horoskopu měli vyhýbat zbytečným sporům. Na druhou stranu je důležité, abyste si dokázali obhájit svůj názor. Někdo se do vás začíná postupně zamilovávat. Možná stojí za to si jen tak nezávazně popovídat? Otužování prospěje i na jaře, dobře vám rozproudí krev.

Rak – vypadá to na zavádění nějakých pozitivních změn. Jen musíte počítat s trochu větší časovou náročností, než tomu bylo v posledních týdnech. I v skvěle fungujícím vztahu je rozumné si trochu dávat pozor na jazyk. Některá slova hodně bolí. Jarní zrychlení metabolismu pomůže všem, co chtějí shodit nějaké to kilo.

Lev – abstraktní myšlení a schopnost přemýšlet i za příslovečný roh vám nyní může podle horoskopu přinést mnoho dobrého. Dlouhodobě zamilovaní by měli promyslet, jestli všechna pravidla, která si nastavili vyhovují oběma stranám. Pravidelné procházky pomohou okysličit organismus.

Panna – jestli hledáte novou práci, nenechte se odradit případnými prvními neúspěchy. Uvidíte, že se to velmi brzy zlomí a výsledek vás příjemně překvapí. Ve vztahu budete řešit nějakou záležitost spojenou s minulostí. Vyvážený jídelníček vám pomůže s únavou.

Váhy – pokud vám někdo dluží nějaké peníze nebo službu, tento týden se můžete připomenout. A budete aspoň částečně úspěšní. Láska je všude kolem nás, občas stačí jen trochu vytáhnout ruku. Péče o pleť není jen marnivost, je důležitá i pro zdraví.

Štír – příliš mnoho energie vydáváte na řešení nějakých záležitostí z minulosti. Věnujte spíše sílu tomu, co má budoucnost a dokáže vás posunout někam dál. Ve vztazích to podle horoskopu trochu zaskřípe. Na vině bude nepochopený žertík. Při rýmě se raději vyhněte mléčným výrobkům.

Střelec – máte právo na úspěch a co nejlepší ocenění. Jen nesmíte stát vzadu. Musíte si dokázat říci o své a o své také bojovat. Někdy budete potřebovat tvrdší lokty. Výmluvy partnera mohou být někdy dost unavující. Hlavně když se jedná o nějaké banality. Potřebujete trochu regenerovat střevní mikroflóru.

Kozoroh – společenská setkání vás mohou zajímavě posunout i v pracovní sféře. Budete mít trochu větší výdaje, tak raději si hlídejte, za co utrácíte. Nové kontakty mohou být i novou příležitostí pro lásku. Únava i ospalost mohou být následkem trochu bouřlivějšího životního stylu.

Vodnář – nebojte se rizika. Kdo neriskuje, nikdy nevyhraje. Samozřejmě nemá smysl všechno vsadit jen na jednu kartu, ale nyní vám štěstí opravdu bude přát. Někdy je rozumné v lásce nastavit určité hranice, které se nesmí překročit. Večerní loupení ledničky způsobí potíže se spánkem.

Ryby – pokud něco potřebujete, nebojte se o tom mluvit. Lidé vám rádi pomohou, ale nemají telepatické schopnosti. Podle horoskopu máte nyní možnost narazit na nějakou velmi zajímavou osobnost. Trocha extravagance může být hodně přitažlivá. Zlepšit krevní oběh v končetinách se dá snadno. Například si je podložíte polštářkem.