Horoskopy od 18-03-2019 do 24-03-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvanáctý týden roku 2019

Beran – naplánujte si výdaje a zohledněte i to, co vás čeká v nejbližších týdnech. Není dobrý čas na přílišné utrácení peněz. Maličké krize ve vztahu ho ve finále posílí, není žádný důvod k panice. Pokud vyrazíte ven, dávejte si pozor kam šlapete, raději se vyhněte fyzicky náročným výpravám.

Býk – v úspěchu vám brání několik restů z minulosti. Vymeťte ze skříně pár kostlivců a uvidíte, jak vám vše najednou půjde od ruky. Podle horoskopu přichází krásný týden pro všechny lidi ze znamení zvěrokruhu Býk, kteří žijí v dlouhodobém vztahu. Před víkendem omezte tučná jídla.

Blíženci – štěstí vám přeje. Pokud dokážete v práci i investování trochu riskovat, mnohonásobně se vám to vrátí. A navíc velmi rychle. Single nebudou mít moc příležitostí se zamilovat, ale to neznamená, že se budou nudit. Pečujte trochu více o své dásně.

Rak – pracovně by to měl být podle horoskopu jeden z úspěšnějších týdnů první poloviny tohoto roku. V lásce raději nikam nespěchejte. Nechte věcem volný průběh a zjistíte, že se vše rozvine k vaší plné spokojenosti. Více optimizmu a méně zkoumání různých symptomů a uvidíte, že se začnete cítit lépe.

Lev – zkontrolujte si, jestli jste nezapomněli něco důležitého zaplatit. Nemá smysl pak do toho dávat více, než musíte. Máte skvělé komunikační schopnosti, které vám pomohou ve vztahu vysvětlit některé nedořešené záležitosti. Vašemu tělu prospěje práce na čerstvém vzduchu nebo nějaká procházka po horách.

Panna – dbejte trochu více na sebeprezentaci. Uvidíte, že i malá změna v oblékání nebo účesu vás dokáže v očích okolí výrazně posunout. Zamilovanost je krásná věc, jen si dejte pozor, ať to není až moc přehrávané. Podle horoskopu by vám prospěl bazén.

Váhy – občas budete mít pocit, že už všeho máte plné zuby. Zkuste se ale nevzdávat, úspěch se dostaví opravdu brzy a velmi příjemně vás překvapí. Single mohou dostat velmi zajímavou i když hodně bláznivou nabídku. Nezapomínejte se při delším sezení pravidelně protahovat, záda vám poděkují.

Štír – máte právo mít vlastní názor. Když ho nikdo neuslyší, tak si všichni budou myslet, že se vším souhlasíte a nebudete mít na nic vliv. Srdce je občas neposlušné, ale stejně se snažte některé nápady trošku brzdit. Bolesti břicha mohou mít původ v nedostatku vlákniny.

Střelec – hodně plánujete, hodně byste chtěli udělat, ale také by někdy bylo dobré s tím vším začít. Plány vám nic nepřinesou. Nová známost na horizontu, je na vás, jestli to bude přátelství nebo i něco více. V zdravém těle zdravý duch – více sportujte.

Kozoroh – někdo vám v práci závidí. A asi mu nejvíc v žaludku leží to, kolik dostáváte. Nejlepší ho bude ignorovat, proč si způsobovat zbytečný stres. Ať se stresuje on. V lásce se může objevit něco nečekaného, nechte tomu volný průběh. Neustále pracujte nad svou fyzickou kondicí.

Vodnář – pomáhejte jiným a nechte si od jiných pomoci. Tento týden podle horoskopu je ideální pro spolupráci s kolegy. Společná cesta a přespání mimo domov dokáže vnést do vztahu spoustu nového a krásného. Nezapomínejte věnovat odpočinku dostatek času.

Ryby – jste opravdu na velmi dobré cestě. Pokračujte a úspěch vás rozhodně nemine. Jen do čtvrtka se snažte krotit při utrácení. Ryby ve vztahu partner překvapí o víkendu něčím hodně romantickým. Pokud vám lékař nedokáže uspokojivě odpovědět, možná je čas navštívit jiného.