Horoskopy od 25-03-2019 do 31-03-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třináctý týden roku 2019

Beran – tento týden bude velmi příznivý pro všechny, kteří podnikají a nebo se jejich pracovní činnost opírá o hodně samostatnou aktivitu. Nechte věcem volný průběh, někdy je v lásce příjemné se nechat překvapit. Vyhýbejte se nezdravému jídlu.

Býk – podle horoskopu budete mít nyní zajímavou možnost přivýdělku. Každá koruna se může hodit. I v dlouhodobých vztazích je rozumné některé ustálené záležitosti změnit podle toho, jak se postupně i měnil čas a pohled na různé záležitosti. Kolagen pomůže nejen kloubům ale i kůži.

Blíženci – vypadá to, že následujících pět pracovních dní bude skvělých pro každého, koho čeká nějaký významný pohovor a nebo důležité jednání. Vytknout partnerovi nějakou drobnost občas neuškodí, jen se to nesmí stát pravidelným zvykem. Dávejte si pozor na alergeny.

Rak – nějaká nečekaná událost trochu vám změní vaše pracovní plány. Je dobré mít v záloze nouzové řešení. Rozhovor s někým neznámým může skončit u kávy, skleničky či dortíku. A co bude dál, záleží jen na vás. Játra by potřebovala jarní očistu.

Lev – koncentrujte se hlavně na svých povinnostech. To, co dělají jiní a jak to dělají vás nyní nemusí tolik zajímat. Ať si to řeší oni sami. Podle horoskopu to není nejlepší čas pro získávání nových známostí. Bude vám trochu chybět realistický přístup k věci. Shodit nějaké to kilo se opravdu dá celkem snadno.

Panna – možná se vám zdá, že vaše finanční ohodnocení by mohlo být lepší. A asi budete mít pravdu. Ale teď není dobrý čas žádat o přídavek. Některé věci je lepší ve vztahu neřešit. Proč bojovat s drobnostmi a ztrácet pak sílu pro nápravu skutečných nešvarů. Jarní očista vám dodá spoustu energie.

Váhy – čekají vás hodně důležité úkoly, které od vás budou vyžadovat hodně pečlivosti a koncentrace. Ale následná odměna by vás měla opravdu potěšit. Rozhodnutí ohledně lásky dělejte s čistou a chladnou hlavou. Nemá smysl si pak něco kvůli zbrklosti či pošetilosti vyčítat. Pečlivě ošetřete i nevinné škrábance či drobné řezné rány.

Štír – bojujte o to, na co máte právo. Občas je třeba se trochu hlasitěji ozvat. Zvláště ve chvíli, kdy se do popředí tlačí lidé, kteří na rozdíl od vás nic moc nedokázali. Srdce není poslušný sluha, někdy si začíná dělat co chce. Ale je dobré mít otěže aspoň trochu v rukách. Prevence je základ, nemá smysl ji podceňovat.

Střelec – budete mít velmi dobré organizační schopnosti. Dokážete si to v práci uspořádat tak, jak nejvíc potřebujete. V pátek vás mohou čekat větší výdaje. Máte šanci potkat někoho, s kým si budete skvěle rozumět. A kdo ví, třeba to je začátek něčeho nového. Raději se vyhýbejte radikálním dietám a velkým změnám v každodenním jídelníčku.

Kozoroh – máte možnost udělat mnohem více práce než obvykle. Vaše schopnosti nadřízení i kolegové opravdu ocení. Vyhýbejte se intrikánům, zvláště pokud by chtěli řešit váš osobní život a vztahy. Kávu a černý čaj raději omezete, a také další nápoje, které odvodňují.

Vodnář – do důležitých rozhodnutí si nenechte nikým mluvit. Konzultovat je můžete, ale poslední slovo musí být vaše, jde o váš život a vaši budoucnost. Podle horoskopu v lásce žádné změny nečekejte. Více pohybu v přírodě vám pomůže odehnat zbytky únavy, která vás po zimě začala ovládat.

Ryby – skvělý týden pro různé konference a porady, na kterých můžete získat spoustu nových informací o směru a vývoji. Naslouchejte pečlivě. Věci týkající se lásky budete prožívat mnohem silněji než obvykle. Ale do víkendu už bude jasno. Jaro přichází, nemá smysl celé dny trávit u počítače.