Horoskopy od 08-04-2019 do 14-04-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
patnáctý týden roku 2019

Beran – díky pomoci přátel se vám podaří vyřídit některé složité záležitosti a posunete kariéru výrazně dál. Společný víkendový výjezd se nečekaně může stát zdrojem nějakého konfliktu. Možná bude lepší teplo domácího krbu. Jarní bylinky vám dodají spoustu sil.

Býk – s jarem na vás přijde chuť věci měnit a zlepšovat. Nebojte se akce a také mírného rizika. Nemá smysl neustále postávat na jednom místě, když svět kráčí kupředu. Podle horoskopu uslyšíte od partnera spoustu upřímných komplimentů. Doplňujte minerály, důležitý je i křemík a síra.

Blíženci – nedívejte se na to, co mají jiní a nebo čeho se jim podařilo dosáhnout. To by vám jen zkreslovalo pohled. Svůj osud máte ve skutečnosti jen ve vlastních rukách. Náhodná známost se může změnit na něco zajímavějšího. Rýma a kašel mohou být symptomy jarních alergií.

Rak – raději se vyhýbejte složitým úkolům. Pokud to nepůjde, najděte někoho, kdo vám s nimi pomůže. Kolem půlky pracovní části týdne se mohou objevit nějaké finance. Nářky a stížnosti na fungování vztahu je možno brát s jistým nadhledem. Podle horoskopu to bude se zdravím lepší než v poslední době.

Lev – toužíte udělat nějaké větší změny ve vašem profesním životě? Chcete vylepšit svou finanční situaci? Tak popadněte nové šance za pačesy a nepouštějte. I ve vztahu máte nyní možnost hodně změnit k vaší plné spokojenosti. I během slunečných dní nezapomínejte na to, že teplota může rychle klesnout. Obzvlášť večer.

Panna – výdaje které budete směrovat do domácnosti vám v následujících měsících hodně ulehčí život a obecně vás posunou někam dál. Na lásku může mít velký vliv vaše příbuzenstvo. Někdy bude pozitivní, ale jindy spíše čekejte mírně destrukční působení. Přichází čas, kdy bychom si měli více hlídat pitný režim.

Váhy – peníze je důležité shromažďovat, ale někdy musíte také se s nimi začít dělit, aby vám v budoucnu přinesly ještě více peněz a nebo výhodných možností. Podle horoskopu je nyní lepší se někdy trochu kousnout do jazyka než říci partnerovy nějaké to zbytečné slůvko, které se špatně bere zpět. Dechová cvičení dokážou pomoci se stresem.

Štír – pomozte jiným, ale jednoznačně dejte vědět, že nic není jen tak a že v budoucnu čekáte protislužbu. Na jaře možná budete mít větší chuť flirtovat. Pokud jste single, tak to není žádný problém. Ale ve vztazích to dobrotu dělat nebude. Dávejte si pozor na to, co jíte. V ideálním případě se vyhněte polotovarům a všem přesoleným produktům.

Střelec – pokud se chcete finančně i pracovně postavit více na vlastní nohy a spoléhat více jen na sebe, tak podle toho, jak to vidí horoskop, přichází vaše chvíle. Nepropásněte ji. Krouží kole vás někdo, komu určitě nejste lhostejní. Popřemýšlejte, jestli nejít trochu všemu naproti. Pozor na exotické ovoce a zeleninu, raději se držte domácí jistoty.

Kozoroh – dobře investovaná koruna se vám mnohonásobně vrátí. Správně poskytnutá pomoc vám přinese ještě více v nejbližších měsících. Máte problém pochopit své srdce? Možná se nedržte tolik minulosti. Někdy riziko je lepší než přešlapování na místě. Hlídejte si ledviny a nepřetěžujte je.

Vodnář – příliš moc povinností vám určitě nevylepší celkový výsledek. Co víte, že nestihnete, nechte raději jiným. A koncentrujte se jen na důležité záležitosti. Podle horoskopu to vypadá na skvělý týden pro stálé partnerské vztahy. Bacily krouží kolem vás, posilujte imunitu.

Ryby – přichází čas, kdy budete moci začít realizovat své sny. Nic nemá smysl odkládat na později. Dokážete toho mnohem více, než si myslíte. Získat něčí srdce někdy stojí hodně úsilí, ale výsledek vás potěší. Večerní loupeže v lednici znamenají nespavost a větší stres po ránu.