Horoskopy od 15-04-2019 do 21-04-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestnáctý týden roku 2019

Beran –  s pomocí příbuzných a nejbližších přátel zvládnete i ty nejsložitější situace. Není ostuda požádat jiné lidi o pomoc. Společný výjezd může skončit hádkou. Pokud se někam s partnerem chystáte, pokuste se vše vymyslet předem a pak se držte plánu. Jarní bylinky mají spoustu léčivé síly.

Býk – bylo by dobré začít trochu více šetřit. Když se vám podaří odkládat malé částky, rychle zjistíte, že příslovečné halíře dělají talíře. Pokud vás ve vztahu něco trápilo, podle horoskopu špatné chvíle pomalu končí. Pozor na bolesti hlavy, nezapomínejte dodávat tělu dostatek tekutin.

Blíženci – neohlížejte se na to, co mají jiní a co se jim podařilo dosáhnout. Vykasejte rukávy, protože i vy máte na úspěch. A je blíž, než si myslíte. Během podvečerní procházky můžete potkat někoho, kdo začne být blízký vašemu srdci. Chodidla by potřebovala trochu více péče.

Rak – složité záležitosti raději přenechte jiným lidem. Teď se raději věnujte jen tomu, čemu rozumíte nejlépe. Partnerovy nářky nemusíte brát až tak vážně, je to spíše hra pro obecné pobavení. Příznaky nachlazení nepodceňujte, nemoc je nejlepší zastavit v zárodcích.

Lev – při nakupování budete mít sklony vybírat věci spíše podle vzhledu než podle užitečnosti. Dávejte si raději větší pozor, aby vám to neudělalo zbytečný průvan v peněžence. Pomocí několika drobných změn můžete to ve vztahu posunout tam, kam chcete. Na zdraví asi naříkat nebudete.

Panna – podle horoskopu budete mít velmi dobrou schopnost rychle vyhodnocovat, co se vám vyplatí a co ne. Využijte jí co nejvíce. V rodinném životě vám spoustu radosti přinesou příjemné večerní chvilky s nejbližšími. Doplňujte hořčík a vápník – neškodilo by trochu omezit kofein.

Váhy – v zaměstnání vám mohou pomoci kontakty, které jste získali v minulosti. Nebojte se zvednout telefon a zavolat. Podrážděnost může občas ve vztahu vyvolat úplně zbytečné konflikty. Občas je lepší polknout nějaké to slůvko. Bojujte se stresem, meditace a dechová cvičení pomáhají.

Štír – bude vás lákat nějaké dobrodružství. Je otázka, jestli má nyní smysl hodně riskovat, na druhou stranu by možná byla škoda nevyzkoušet dosud nepoznané. Jaro ve vás bude vyvolávat chuť na flirty, pokud jste single, není důvod nepodlehnout tomuto volání. Dávejte si pozor na tučná jídla.

Střelec – čeká vás velký úspěch v práci. Nemusí mít jen materiální podobu, ale určitě vás posune o hodně dál než jste dosud byli. Pokud se někdo kolem vás točí a snaží zaujmout vaši pozornost, možná by stálo za to mu dát malou šanci? Pozor na exotické ovoce, může vyvolat alergickou reakci.

Kozoroh – pokud vás někdo požádá o půjčku, nebojte se mu pomoci. Jen si jasně vysvětlete, kdy a za jakých podmínek ji vrátí. Ať je vše domluvené bez jakýchkoliv pochybností. Minulé lásky nemá smysl řešit, krásná budoucnost je před vámi. Ani s pitným režimem by se to nemělo přehánět.

Vodnář – v pondělí si naplánujte, kolik byste toho chtěli do Velikonoc v práci stihnout. A pak se držte plánu co nejpřesněji. Vodnáři ve vztahu zažijí podle horoskopu opravdu hodně lásky. Partner dokáže i nemožné. Aromaterapie pomůže vyřešit problémy s myslí i únavou.

Ryby – kromě práce byste měli začít přemýšlet i o tom, jak budete trávit dovolenou. A také si ji naplánovat. Toužíte získat něčí srdce? Chyťte svou šanci za pačesy. Psychická pohoda se naplno přenese i na vaši fyzickou kondici.