Horoskopy od 29-04-2019 do 05-05-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmnáctý týden roku 2019

Beran – nic není v životě úplně jednoduché. Nenechte se odradit neúspěchem. Spíše si z něj vezměte poučení a využijte nově získané zkušenosti. Vztahu nic nehrozí, je to jen menší únava, která brzy mine. Po prochladnutí nezapomeňte na horký čaj.

Býk – dávejte si pozor, co komu říkáte. Někdo z vás bude tahat rozumy a informace, které byste si raději měli nechat pro sebe. V lásce si dovolte na trochu bláznovství, uvidíte, jak to bude krásné. Pryč s nudou a stereotypy. Poslední zbytky jarní únavy pomůže odehnat zvýšená fyzická aktivita.

Blíženci – pokud si najdete nějakou možnost přivýdělku nebo se pokusíte o větší pracovní uplatnění v stávajícím zaměstnání, výsledek vás určitě potěší. Někdy je dobré ve vztahu trochu povolit otěže, přílišná kontrola dokáže hodně škodit. S nedostatkem spánku může pomoci meduňka.

Rak – složitým záležitostem se raději vyhněte. Zvláště pokud nemáte dostatek informací či zkušeností pro jejich dokonalé vyřešení. Partnerovy nářky mohou být někdy hodně únavné, ale berte to s úsměvem. Do víkendu vše bude v pohodě. Podle horoskopu byste měli trochu lépe hydratovat pokožku.

Lev – budete mít chuť kupovat věci spíše podle toho jak vypadají než podle toho, jak je potřebujete nebo jak jsou užitečné. Může to udělat zbytečný průvan v peněžence. Ve vztahu stačí trochu rozhodnosti a posune se přesně tam, kam potřebujete. Pít se musí, ale příliš mnoho tekutin také škodí.

Panna – podle toho, jak to vidí horoskop, budete mít velmi dobrou schopnost rozeznat, co se vám vyplatí a co ne. Využijte toho bez obav. Spoustu radosti najdete při večerních posezeních u rodinného krbu. Pocit bezpečí je k nezaplacení. Rozhodně nezapomínejte doplnit přísun hořčíku.

Váhy – kontakty z minulosti vám mohou v práci hodně pomoci. Stačí zavolat a požádat o radu. Zranit milovanou osobu několika příliš ostrými a nepromyšlenými slovy je opravdu velmi jednoduché. Když se ráno usmějete a nastavíte pozitivně, uvidíte, jak vám celý den velmi příjemně uteče.

Štír – budete mít chuť riskovat. Do určité míry se vám to může vyplatit, jen pro jistotu nesázejte na jednu kartu úplně všechno. Úsměv navíc nebo nějaké neprozřetelné gesto může vyvolat zbytečnou žárlivost. Vyhýbejte se jezení těsně před spaním.

Střelec – v pondělí si pečlivě naplánujte vaše aktivity na celý týden. Hlavně určete ty nejdůležitější záležitosti, které se prostě musí udělat. Romantická muzika, večeře při svíčkách, drobný dáreček, láska dokáže být někdy opravdu krásná. Pozor na prach a pyly, alergická reakce může být hodně silná.

Kozoroh – podle horoskopu jste v posledních týdnech nabrali docela dobrý směr. Jen ho udržte a nenechte se nikým zlákat mimo vytyčenou cestu. Na lásku se dívejte optimisticky, velmi brzy se vše změní k vaší plné spokojenosti. Trochu více omezit různé zlozvyky by vůbec neškodilo.

Vodnář – monotematické a nudné postupy ve vás mohou vyvolat pesimistické nálady. Zkuste si práci něčím alespoň trochu oživit a zpříjemnit. Milý úsměv dokáže prolomit ledy. Láska někdy začne doslovně během vteřiny. Neřešte věci, které vyřešit nejdou a uvidíte, že se vám velmi rychle podaří zbavit stresu.

Ryby – využívejte pozvánky na různé společenské akce. Podle horoskopu v tomto týdnu můžete získat několik důležitých kontaktů, které vám v blízké budoucnosti hodně pomohou. Je to láska nebo jen dočasné okouzlení? Čas ukáže. Snídaně je základ zdravého fungování, věnujte jí větší pozornost.