Horoskopy od 13-04-2019 do 19-05-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý týden roku 2019

Beran – pracovní plány byste si měli velmi pečlivě promyslet. Možná by bylo rozumné počkat s realizací některých záležitostí na trochu vhodnější chvíli. Podle horoskopu přichází skvělý týden pro upevnění vztahů a zesílení společných prožitků. Jarní alergie občas dokážou pěkně potrápit.

Býk – bylo by rozumné realizovat pouze jeden projekt. Pokud někdo po vás bude chtít, abyste dělali více věcí najednou, decentně mu naznačte, že musí počkat. Partner by se vám chtěl s něčím svěřit, decentně mu naznačte, že se nemusí ničeho obávat. Hodilo by se vám trochu více pohybu, zvláště pokud máte potíže s trávením.

Blíženci – utáhněte si trochu více opasek. Podle horoskopu to vypadá, že vás čekají nějaké výdaje, na které by bylo rozumné se připravit. Ve vztahu přeberte iniciativu. Některé věci se jinak dál neposunou. Při fyzické aktivitě se snažte nepřetěžovat klouby.

Rak – máte možnost přivydělat nějakou korunku navíc. Investovaný čas se vám vrátí mnohonásobně. Popřemýšlejte nad klady a zápory vašeho vztahu. A společně s partnerem vymyslete, jak udělat, aby ty druhé pokud možno úplně zmizely. Pijte dostatek zdravých tekutin.

Lev – pokud chcete vylepšit svou pozici v práci, musíte si o to také říci. Vaše mlčení okolí chápe jako spokojenost s aktuální situací. Ve vztahu přenechte některá rozhodnutí partnerovi, výsledek vás mile překvapí. Podle horoskopu je vhodný týden pro péči o vlasy.

Panna – v práci nečekejte žádné veliké změny ani nějaké významnější události, vše se bude držet vyjetých kolejí. Májové podvečery mohou být opravdu krásné a plné lásky. Nezapomínejte na čepici a teplou bundu. Je snadné se nachladit.

Váhy – do středy se snažte co nejvíce šetřit. Může se vám to docela hodit. Jízlivost někdy může ve vztahu napáchat spoustu škody. Občas je lepší se kousnout do jazyku a některé poznámky si nechat pro sebe. Věnujte větší péči zubům a dásním. Co takhle navštívit zubaře?

Štír – můžete mít hodně ambiciózní plány, ale tentokrát bude rozumnější se raději držet více při zemi. To létání si bude dobré nejdřív pořádně procvičit. Upřímný rozhovor dovede ve vztahu udělat spoustu dobrého. Tajnosti dříve nebo později způsobí problém. Podle horoskopu to se zdravím bude celkem dobré.

Střelec – udělejte si nějakou radost hezkým nákupem. Peníze je dobré šetřit, ale jednou za čas je rozumné si trochu vyhodit z kopýtka. Vypadá to, že single mají momentálně výrazně větší šanci se s někým seznámit. Nepřehánějte to s potravinami, které mají vysoký obsah vlákniny.

Kozoroh – nesmíte usnout na vavřínech. Týden bude trochu náročnější, ale když se vám vše podaří dotáhnout do konce, efekt vás velmi potěší. Pokud nemáte partnera, popřemýšlejte, jestli blízko vás není někdo, koho také trápí samota. Pozor na alergie a záněty spojivek.

Vodnář – budete si moci trochu odpočinout. Nemá smysl vydávat sílu a energii na věci, které stejně nemají budoucnost a velký smysl. Jaro je kolem vás, to je pro lásku ten nejlepší čas. Běhání, cyklistika nebo i plavání v bazénu vám hodně pomohou.

Ryby – nebojte se využívat své znalosti a schopnosti. Lenost vás bude svádět, ale opravdu nyní můžete dokázat hodně. Někdy je vhodná chvilka na nenápadný flirt, ale někdy je lepší se držet trochu zpátky. Teď je čas na ten druhý přístup. Dobrý čas shodit nějaké to kilo dolů. Čas plavek se blíží.