Horoskopy od 20-05-2019 do 26-05-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2019

Beran – vhodný týden pro realizaci úkolů, které nevyžadují nijak velkou kreativitu, ale hodně u nich záleží na pečlivosti. Ironie je někdy zábavná, někdy dokáže vnést zajímavý úhel pohledu, ale někdy dokáže blízké hodně iritovat. Využijte lepší počasí na delší procházky.

Býk – neriskujte zbytečně. Věnujte se jen záležitostem, kterým rozumíte a kde máte dobrý přehled, jak se může situace vyvíjet. Velké nákupy a investice odložte. V lásce máte možnost roztáhnout křídla a vylétnout opravdu vysoko. Mějte krk i uši v teple.

Blíženci – každou korunku se dá rozmnožit. Stačí ji jen neutratit a pak už to půjde samo. A když bude třeba, tak i trochu zariskujte. Podle horoskopu je pro vás máj nyní opravdu velké lásky čas. Nachlazení nebo jarní alergie umí potrápit.

Rak – popřemýšlejte, jestli vás to v práci opravdu baví. Nemusíte ji rovnou měnit, ale můžete si promluvit i o vaší pracovní náplni. Líná pusa holé neštěstí. Partnera okouzlí to, co děláte pro vztah i společné hnízdečko lásky. Z bylinek vám prospěje nejvíc heřmánek a kopřiva.

Lev – i drobnosti vás mohou dovést k velkým cílům. Nemá smysl opovrhovat záležitostmi, které nevypadají příliš ambiciózně. Příliš mnoho péče ve vztahu občas může vyvolat pocit nesvobody. Hydratace kůže není jen kosmetická záležitost, podle horoskopu je důležitá i pro celkové zdraví.

Panna – pokud budete mít zajištěnou možnost ústupu, nebojte se i trochu zariskovat. Případný zisk bude mnohem větší než riziko obecné ztráty. Všechny Panny ve vztazích si vychutnají spoustu lásky. Ledviny mějte v teple.

Váhy – lenošení je někdy příjemné, ale pokuste se tentokrát věnovat práci přeci jen trochu více energie. Vyplatí se to. Podle horoskopu byste se ve vztahu měli těšit z toho, co vás spojuje a pokud možno neřešit věci, kde vznikají spory. Nezapomínejte doplňovat vitamín B.

Štír – věnovat spoustu času a energie práci je opravdu chvályhodné. Ale bylo by dobré si najít i trochu více času na sebe a na své blízké. Svoboda ve vztahu by měla být vyvážená, obě strany stejně. Snažte se vyhýbat tzv. fast foodům a polotovarům.

Střelec – finanční situace by měla být celkem stabilní. Jen se snažte vyhnout utrácení za věci, které ve skutečnosti nepotřebujete. Malé omezení luxusu také nebude na škodu. Pokušení může být velké, ale v lásce se držte hesla, že lepší vrabec v hrsti než nějaké iluze na střeše. Se zdravím by to mělo být celkem dobré.

Kozoroh – dobrý týden je před vámi. Jen nepromarněte začátek. To co ukážete v pondělí se výrazně promítne i do dalších dnů. Láska může být postupně zahlušena rutinou a nudou. V jídelníčku hlídejte dostatečný přísun hořčíku a také nezapomínejte na tzv. céčko.

Vodnář – i otravné povinnosti jsou stále povinnosti. Jejich odkládáním nic nevyřešíte jen si můžete způsobit zbytečné problémy. Někdo s vámi flirtuje a možná by chtěl od vás jasnější odpověď, jestli to má vůbec smysl. Jóga, pravidelná cvičení a také hrneček meduňkového čaje vám udělají dobře.

Ryby – podle horoskopu někdy je třeba se rozhodnout, sebrat odvahu a pak bez zaváhání vyrazit proti proudu. Může to být na začátku těžké, ale pak už to půjde samo. Ani v lásce se nedá sedět na dvou židlích. Odborník vám může pomoci vyvážit jídelníček.