Horoskopy od 27-05-2019 do 02-06-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2019

Beran – obětovat práci veškerý čas a energii co máte není moc dobrý nápad. Kolegové a nadřízení to možná ocení, ale vaši blízcí a vaše zdraví určitě ne. Vypadá to na velmi zajímavý týden pro všechny Berany, kteří jsou single. Pokud vyjdete ven, dávejte si pozor na ostré sluneční paprsky.

Býk – všechny úkoly zvládnete včas a s výrazně lepším výsledkem, než se na začátku očekávalo. Zlepší to vaši pozici. O lásku je třeba pečovat jako o květinu. Nezalévaná usychá. Aromaterapie přinese psychickou úlevu a lépe se vám bude spát.

Blíženci – podle horoskopu byste nyní raději neměli moc riskovat. Raději se držte toho co už máte a zavádění novinek či zkoušení neozkoušeného nechte jiným nebo na jindy. Lidé narození ve znamení Raka si nyní moc lásku neužijí. Ale už brzy se to změní. Nezatěžujte moc záda.

Rak – pokud jste před nedávnem někomu pomohli, nestyďte se ozvat a nyní ho požádejte také o pomoc. Urychlí to některé záležitosti. Skvělý čas pro plánování léta s partnerem. Společný výjezd lásku posílí. Jezte raději rychle stravitelné potraviny.

Lev – píle a cílevědomost si opravdu zaslouží odměnu. Tento týden byste podle horoskopu měli příjemně pocítit výsledky vašeho předchozího úsilí. Vaše srdce může začít vysílat výraznější signály. Možná to bude po nějakém setkání s někým z minulosti. Nachladit se dá i během teplých dnů.

Panna – budete mít příležitost dokončit všechny rozdělané záležitosti. Nemá smysl nic nechávat na později, raději si nechte čistý stůl a prostor pro nové úkoly. Překvapte něčím hezkým partnera, uvidíte jak krásný to bude mít efekt. Nebudete mít energii na rozdávání, ale jinak to se zdravím bude v pořádku.

Váhy – pouze pokud budete mít velké cíle, dokážete posunout svůj život a pozici dál. Ve skutečnosti vaše možnosti nejsou skoro ničím omezené. Shovívavost k drobným chybkám jen vašemu vztahu prospěje. Nezapomínejte na správný pitný režim.

Štír – díky vaší vytrvalosti se pomalu blížíte k velkému úspěchu. Bude to opravdu příjemné. Ve vztahu by bylo rozumné probrat věci, které poslední dobou byly jablkem sváru. Řešení potíží by se nemělo odkládat. Pravidelná konzumace luštěnin prospěje vašemu zdraví.

Střelec – je správné šetřit, ale je správné i část ušetřených peněz utratit. Jen by to mělo být promyšlené, aby vaše dlouhodobé úsilí neskončilo u zbytečností. Podle horoskopu single na večerních akcích mohou poznat někoho, kdo by stál za hlubší seznámení. Ranní rozcvička vám dodá energii.

Kozoroh – nemusíte všechno dělat úplně sami. Některé věci dokážou v klidu zvládnout i jiní. A nebo si vezměte k ruce někoho, kdo vám pomůže. Vášeň dokáže vnést do vztahu spoustu nového a krásného. Se zdravím je to dobré, ale nezapomínejte na přísun hořčíku, vápníku a vitamínu C.

Vodnář – někdo vám bude velmi dobře radit. Vyslechněte vše, co vám říká. Nenápadný flirt se podle horoskopu může velmi rychle změnit na velkou a nádhernou lásku. Občas stačí jen velmi málo. Zajímavé bylinky pro tento týden – kozlík, máta a třezalka.

Ryby – možná se vám občas podaří odsunout trochu do pozadí a více méně většinu práce nechat na jiných. Ale dávejte si pozor, jiní si toho taky dokážou všimnout. I v pracovním prostředí může rozkvést květ lásky. Celková zdravotní prohlídka je skvělá zdravotní prevence.