Horoskopy od 10-06-2019 do 16-06-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý čtvrtý týden roku 2019

Beran – po víkendu by se měly objevit nějaké peníze. Snažte se neutratit většinu hned v prvních dnech. S partnerem se o problémech bavte otevřeně. Nemá smysl si nic tajit. V létě toho můžeme pro zdraví udělat opravdu hodně.

Býk – budete mít sklony se v práci hádat. Není to nejlepší nápad, spíše se snažte udržet svůj jazyk na uzdě, abyste si zbytečně neublížili. Ve vztahu se objeví nějaké menší problémy. Ale do víkendu by se měly vyřešit. Podle horoskopu byste si měli dávat větší pozor na sluníčku.

Blíženci – koncentrujte se jen na jednu věc. Vaše pozornost by neměla být rozptýlená na více aktivit. Nové začínejte až po dokončení předchozího. Čekají vás hodně romantické chvilky. Kloktání šalvěje prospěje vašim dásním a zubům.

Rak – pokuste se popřemýšlet, čeho byste chtěli ve své práci vlastně dosáhnout. Nepřešlapujete už příliš dlouho na jednom místě? Podle horoskopu vás někdy v druhé polovině tohoto týdne partner něčím příjemně překvapí. Vyhýbejte se nošení příliš těžkých nákladů.

Lev – někdo přijde se zajímavým nápadem, který může pracovní povinnosti výrazně usnadnit a ukázat i zajímavou alternativu. Single mají šanci prožít velmi vášnivý románek. Stačí zanechat stydlivosti. Fyzickou formu můžete zlepšit zdravější stravou.

Panna – máte šanci se zbavit některých nepříjemných povinností, které budete moci přesunout na jiné lidi. Využijte šanci. Nenechte se ošálit krásnými slůvky, za kterými se mohou skrývat nepříliš čestné úmysly. Na lásku ještě není čas. Před spaním hodně větrejte, jinak můžete mít problémy s usínáním.

Váhy – přistupujte k událostem, které vás v tomto týdnu čekají pozitivně. Spousta věcí vypadá úplně jinak, když si je prohlédnete podrobněji. Single nyní budou mít na výběr. Nejlepší se bude řídit nápovědou srdce. Na fyzickou únavu nejvíc pomůže… mírná fyzická aktivita. Procházky vám pomohou.

Štír – objeví se příležitost, jak si vylepšit domácí rozpočet. Přílišná kritika může být ve vztahu zdrojem úplně zbytečných hádek. Dávejte si pozor na klouby. Snažte se je šetřit a možná přidejte nějaké potravinové doplňky ke každodenní stravě.

Střelec – někdo si všimne, co jste v poslední době udělali a dokázali. Odměna nebo ocenění by mělo opravdu stát za to. Na nudu byste ve věcech lásky nyní opravdu neměli naříkat. Pokud pijete hodně kávy nebo čaje, bylo by rozumné to trochu omezit.

Kozoroh – věřte si. Máte na to a pokud chcete něčeho dosáhnout, musíte za tím opravdu jít bez ohledu na to, co si myslí lidé kolem. Pokud hledáte lásku, tak podle horoskopu byste nyní měli zbystřit. Blízko vás je někdo, s kým by vám opravdu mohlo být dobře. U potravin hlídejte čerstvost.

Vodnář – přichází čas na objevování nových věcí a postupů. Nebojte se novinek, mohou vás posunout někam výrazně dál než se vám ještě před nedávnem zdálo. V lásce si ceňte toho co máte. Je to opravdu vzácné. Na cestách si dávejte pozor na úrazy.

Ryby – vaše finanční situace možná není úplně ideální, ale když se na vše podíváte z trochu jiného úhlu, tak zjistíte, že vlastně to je celkem slušné a máte prostor pro vylepšení. Na lásku není nikdy pozdě. Věřte si. Nedoléčené neduhy se bohužel stále budou vracet.