Horoskopy od 17-06-2019 do 23-06-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2019

Beran – snažte si práci něčím zpříjemnit. S pozitivním nastavením vám bude mnohem rychleji utíkat a také vám může přinést i trochu potěšení. Občas je dobré ve vztahu našlapovat na příslovečných špičkách. Hádky nemají smysl. Vaše tělo bude mít v tomto týdnu velmi dobrou schopnost regenerace.

Býk – hledáte práci nebo chcete ve stávajícím zaměstnání získat lepší pozici? Tento týden máte podle horoskopu výrazně vyšší šance než jste byli zvyklí. Láska rozkvete. Jestliže ji stále hledáte, možná přichází vaše chvíle. Dejte si větší pozor při práci s ostrými předměty.

Blíženci – odložte si nějaké peníze na další týdny. Nyní nemá smysl nezřízeně utrácet. I výhodný nákup bude brzy ještě výhodnější. Náhodný rozhovor může skončit příjemným posezením u kávy či skleničky. Další vývoj je na vás. Migrény bychom neměli podceňovat. Zahánět je pouze prášky také není úplně ono.

Rak – měli byste si trochu utáhnout opasek. Léto je před vámi a každá ušetřená koruna se opravdu bude hodit. Ve vztahu budou mít lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak občas pocit, že se opakuje něco, co už jednou prožili. Na otoky nejlépe pomohou chladivé obklady.

Lev – pokračuje vaše šťastné období. Jak se říká, nejlepší je kout železo, dokud je žhavé. Tak kujte a čerpejte zisky. Vztahy, kde to poslední dobou příliš neklapalo mohou podle horoskopu nyní zažít malou renesanci. Pravidelné cvičení vám zlepší celkovou kondici.

Panna – v práci může dojít k několika významnějším změnám. Budou mít na vás dosti pozitivní vliv. Jen se nesmíte na začátku vylekat nečekaného. Dovolte partnerovi, aby o vás trochu více pečoval. Nemusíte všechno dělat sami. Budete mít dost unavené oči, možná by to chtělo častěji si odpočinout od mobilů, televizí a počítačů.

Váhy – finanční stabilita je docela příjemná záležitost. Člověk si může jednou za čas udělat radost a nic ho netlačí k nějakým radikálním krokům. Hledáte partnera? Doma se neschovává. Musíte mezi lidi. Vašim vlasům může pomoci příroda – bříza a kopřiva mají velkou sílu.

Štír – popřemýšlejte, jestli by nebylo dobré v zaměstnání s některými lidmi konečně zakopat válečnou sekyru. Možná vám to přinese více, než ty věčné spory. První zdání může být občas mylné, podívejte se, jestli pod drsnou slupkou náhodou není sladký obsah. Podle horoskopu přichází náročnější týden pro alergiky.

Střelec – stačí ještě trochu přidat a je před vámi opravdu velký úspěch. Nezpomalujte před cílem. V lásce si můžete dovolit i na trochu extravagance, proč nevyzkoušet něco, co vás dlouhou dobu láká? Tučná a smažená jídla opravdu nejsou váš kamarád.

Kozoroh – o peníze byste nyní neměli mít starosti. Je před vámi pokračování předchozích úspěšných týdnů. V práci můžete trochu zpomalit. Chcete li poznat lásku, nemůžete se neustále uzavírat v sobě. Dejte poznat i své nitro. Jezte více salátů a pijte minerálku a ovocné šťávy.

Vodnář – jestliže se chcete dostat někam dál, musíte trochu přidat. Přešlapování na místě vám určitě nepomůže. Romantická večeře dokáže velká kouzla. Stačí jen chtít. Omezte přísun soli a snažte se rozumně dodržovat pitný režim, výdej by měl odpovídat příjmům.

Ryby – vaše situace se stabilizuje. Nyní můžete plánovat na delší období bez starostí, že se něco náhle změní. Úsměv dokáže vyřešit spoustu sporů. Jen musí být upřímný a nesmí být z něho cítit výsměch. Péče pokožku bude nyní nutností, teplo a slunce jí příliš nesvědčí.