Horoskopy od 01-07-2019 do 07-07-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý sedmý týden roku 2019

Beran – čas je vaším nejlepším spojencem. Není nutné tlačit na pilu nebo se někam tlačit. Všechno postupně přijde a vy budete velmi spokojeni. Trpělivost a pochopení vám ve vztahu pomohou vyřešit i ty nejsložitější situace. Plavání pomůže zbavit se bolestí zad a zlepší vaši kondici.

Býk – omezte výdaje jak to jen jde. Uvidíte, že máte ještě docela dost rezerv, kde by se dalo ušetřit a ani vás to nebude příliš zatěžovat. Skvělý týden pro všechny zamilované. Ideální čas pro zásnuby a svatby. Snídaně je základ zdravého dne, nemá smysl při něm spěchat.

Blíženci – někdo vám doporučí zajímavou možnost, jak si přivydělat a nebo dokonce jak získat mnohem lépe placenou a zajímavější práci. Kritika se špatně poslouchá, ale někdy vás dokáže ve vztahu posunout dál. Podle horoskopu vaše zdraví bude celkem dobré, jen si hlídejte pitný režim.

Rak – raději se koncentrujte pouze na jednom úkolu. Někdo se bude snažit odvést vaši pozornost, ale nedovolte mu to. Čeká vás pracovně náročnější pátek. Single mohou poznat někoho zajímavého – u rybníka, na plovárně nebo v nějakém podobném místě, kde budeme hledat úlevu od veder. Zvyšte přísun vitamínu A a C.

Lev – odložte každou korunu, co se dá, bokem. Velmi brzy se vám ty peníze budou hodit a využijete je mnohem lépe, než by se vám podařilo v tomto týdnu. Občas k urovnání sporu s partnerem stačí odhodit zbytečnou hrdost. Potíže s vlasy a nehty mohou mít podle horoskopu své kořeny ve stresu.

Panna – ukažte své znalosti a schopnosti v tom nejlepším světle. Na horizontu se rýsuje možnost povýšení a nebo nějaká příjemná odměna. Ve vztahu nemusíte všechno řešit a organizovat, partner vám opravdu rád pomůže. Vysoké teploty můžou způsobit potíže s otékáním nohou.

Váhy – podle horoskopu by vaše situace nyní měla být spíše stabilní. Takže je dobré se věnovat plánům na bližší i vzdálenější budoucnost. Při hledání lásky by bylo dobré netlačit na pilu. Uvidíte, spousta věcí se vyřeší sama. Fyzická aktivita je zdravá, ale nic by se nemělo přehánět.

Štír – dávejte si pozor, aby příležitost zlepšit svou situaci vám neprotekla mezi prsty. Momentálně máte nad svým osudem plnou kontrolu. Ve vztazích by to nyní mělo být krásné, obě strany dokážou najít to nejlepší společné řešení. Na léto jsou skvělé zeleninové a ovocné šťávy.

Střelec – podle horoskopu to vypadá na velmi zajímavý týden pro lidi, kteří se zabývají fyzickou prací a nebo jejich aktivita vymáhá hodně cestování. Vypadá to i na docela šťastný týden v lásce. Zvláště pokud hledáte partnera, budete opačné pohlaví přitahovat jak květina včely. Pozor na jídlo, zvláště při potížích s alergií.

Kozoroh – o práci a finance byste si neměli dělat starosti. I tento týden by měl patřit k těm úspěšnějším, tak proč si ho hezky nevychutnat. Máte hodně osobního kouzla, můžete to využít, zvláště pokud toužíte po lásce. Čistá voda je dobrá věc, ale nezapomínejte na přísun vitamínů a minerálů.

Vodnář – pokud poslední týdny vás nenaplňovaly moc spokojeností, podle horoskopu se to nyní výrazně změní. První výraznější náznaky byste měli zpozorovat už v pondělí nebo úterý. Zamilovaní, láska opravdu prochází žaludkem, skočte někam na večeři. Uspěchanost vytvoří zbytečný tlak na vaši psychiku.

Ryby – hádky vás nikam nedostanou. Ani tvrdohlavost vás dál neposune. Potřebujete v práci získat spojence a bez kompromisů to prostě nepůjde. Přelétavost přináší spoustu zábavy, ale pokud někdo chce trvalý vztah, tak je s ní nutno skončit. Fyzická aktivita na čerstvém vzduchu vám prospěje.