Horoskopy od 15-07-2019 do 21-07-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2019

Beran – jen malý člověk má malé cíle. Nebojte si naplánovat opravdu něco významného. A že se to nepodaří rovnou? Nevadí, postupnými kroky to dokážete. Romantika i vášeň – tenhle týden může být opravdu zajímavý. Se zdravím a energií byste na tom měli být opravdu dobře.

Býk – pozor, můžete mít trochu potíže se soustředěním. Asi nejlepším řešením by byla dovolená, pokud ji máte naplánovanou na jindy, tak se snažte si dávat co nejvíc pozor. Zamilovaní by si mohli užít opravdu krásný víkend. Pozor na dostatečnou hydrataci.

Blíženci – vaším nejlepším rádcem bude podvědomí. Naslouchejte předtuchám a v práci se vám bude velmi dařit. Amorek s zamilovanými šípy může přeletět kolem vás. Bude to krásné. Čeká vás dobrá fyzická i psychická forma.

Rak – možná bude potřeba občas zůstat v zaměstnání trochu déle. Podle horoskopu se vám to ale z dlouhodobého hlediska rozhodně vyplatí. Bude vás lákat nějaké romantické dobrodružství. Postarejte se o dostatečný psychický i fyzický odpočinek, aby vám nedošla energie.

Lev – díky několika odvážným krokům můžete podle horoskopu v následujících pracovních dnech dosáhnout opravdu zajímavého úspěchu. Ve vztazích to bude trochu skřípat. Možná nemá smysl nyní tlačit moc na pilu. I v létě se dá nachladit a nebo chytit angínu, dávejte si větší pozor.

Panna – letní období obvykle není plné spěchu a zmatků. A nic se na tom nezmění ani v tomto týdnu. V práci by to nyní mělo být poklidné a vše nadále poběží vlastním tempem. Vypadá to na zajímavý týden pro vášeň a krásná vyznání lásky. Nemá smysl podléhat stresu, jen to škodí vašemu zdraví.

Váhy – cokoliv budete muset podepsat, přečtěte alespoň dvakrát nebo třikrát. Požadujte jasné vysvětlení všeho, co může být nejasné. Někdy člověk ani tak netouží po bouřlivé lásce jako spíše po klidu domácího krbu a pevném rameni partnera, o které se vždy dá opřít. Spěch škodí vaší mysli.

Štír – může se vám podařit najít ideální řešení nějakého firemního problému. Nebojte se mluvit o vašem nápadu a najděte partnery k jeho realizaci. V tomto týdnu se podle horoskopu ve vztahu určitě nebudete nudit. Dny hádek budou střídat dny plné lásky a spokojenosti. Jezte více sezónního ovoce.

Střelec – můžete dostat nějakou velmi zajímavou nabídku. Podle horoskopu byste si své rozhodnutí měli velmi dobře promyslet. Bude mít velký vliv na váš další život. Ozve se vám někdo z minulosti a vaše srdce možná začne bušit rychleji. Při jídle mimo domov si dávejte pozor na kvalitu a čerstvost.

Kozoroh – dokážete přesvědčit jiné lidí a budete mít schopnost jim vysvětlit, že spolupráce bude pro všechny jednoznačně nejvýhodnější. Ve vztahu to nebude moc vřelé. Vyhýbejte se konfliktům, ale také nemůžete pořád jen ustupovat. Větší množství energie můžete využít pro nějakou sportovní aktivitu.

Vodnář – velmi snadno zvládnete všechny zkoušky nebo úkoly, kde budete muset ukázat nějaké nově nabyté schopnosti. Podle horoskopu v nadcházejícím týdnu budete mít v sobě spoustu šarmu, který vám může pomoci okouzlit opačné pohlaví. S úsměvem a optimistickým přístupem se vám bude vstávat mnohem lépe.

Ryby – nějaké náhodné setkání může mít docela zajímavý a hlavně pozitivní dopad na vaše pracovní možnosti. Pozor, ve středu nebo ve čtvrtek vás čekají výdaje. Letní večery a dovolené jsou skvělou příležitostí k seznámení. A od toho může být jen krůček k něčemu trvalejšímu. Pozor na úrazy, zvláště pokud se chystáte na hory.