Horoskopy od 29-07-2019 do 04-08-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý první týden roku 2019

Beran – máte příležitost vydělat si pár korun navíc. Pokud to pomůže vašemu domácímu rozpočtu, určitě neváhejte a skočte po ní. Podle horoskopu to vypadá na nějaký malý románek. Pokud máte partnera, čekejte romantický večer. Při sportování a náročnějších výletech pozor na úrazy.

Býk – budete mít úspěch při realizaci nápadů, které se vám dosud nezdály příliš pravděpodobné. Začněte rovnou v pondělí a velmi rychle uvidíte první pozitivní výsledky. Máte velké charisma. Při hledání lásky se to může hodit. Dobrá nálada je nejlepší pomocník v boji se stresem i únavou.

Blíženci – nenechte nic nedokončeného. Nemá smysl pak neustále řešit nějaké věci, které jste mohli uzavřít už dávno. Budete toužit po tom, aby ve vašem životě bylo trochu více vášně. Není nic jednoduššího. Stačí chtít. Někdo vám pomůže s motivací k aktivnějšímu odpočinku.

Rak – očekávejte do středy až čtvrtka trochu náročnější týden. Některé záležitosti bude třeba uzavřít a všichni ve vašem okolí budou pod jistým tlakem. Štěstí v lásce je opravdu krásná věc. Podle horoskopu byste si měli dávat větší pozor na silnici a přechodech.

Lev – v tomto týdnu pravděpodobně podepíšete něco důležitého. Také byste si měli hlídat všechny termíny, aby vám náhodou díky zapomnětlivosti něco neuteklo. Flirtování jen tak pro zábavu a bez závazků je občas příjemné. Se splínem by vám nejlépe pomohl kamarád vrba.

Panna – vaše podvědomí vám poradí, jaké pracovní kroky a postupy budou nyní nejrozumnější. Nebojte se i odvážnějších věcí, štěstí vám bude přát. Podle horoskopu to ve vztazích nebude úplně růžové. Můžete očekávat hádky a spory o banality. Dávejte si pozor na vlasovou kosmetiku. Pokožka na hlavě je nyní hodně citlivá.

Váhy – máte nyní šanci na kariérní postup. Ale nemůžete čekat, že vám jen tak spadne do klína. O některé věci se musí více bojovat. Váš partner může mít pocit, že poslední dobou ho trochu zanedbáváte nebo ignorujete. Víkend je skvělou příležitostí, jak tyto nepravdivé dojmy rozehnat. Se zdravím to bude dobré.

Štír – při podnikání a práci s penězi si nyní dávejte větší pozor. Malá chybka může mít docela nepříjemné následky. Ale všemu se dá předejít. Tolerance vůči různým drobným chybičkám vám ve vztahu vylepší pozici při debatách o důležitých věcech. Nechybí vám náhodou některé minerály?

Střelec – tento týden je ideální pro dovolenou. Pokud to není možné, pokuste se aspoň o nějaký pracovní výjezd. A když nejde ani to, tak to nějak do pátku vydržte. Příliš moc emocí brání rozumné domluvě. S partnerem můžete spoustu věcí vyřešit v klidu. Dodržujte pitný režim, vedra jsou zátěž pro celý organismus.

Kozoroh – díky jiným lidem můžete podle horoskopu dosáhnout opravdu hodně. Přichází čas uzavírat správná spojenectví. Můžete počítat s velkými úspěchy v lásce, stačí se nebát a říci, co si myslíte a přejete. Pečujte o sebe, práce bude hodně a únava vás může dost deptat.

Vodnář – někdy je lepší jít s davem. Pokud se pokusíte prosazovat své názory proti postojům většiny, rozhodně to nedopadne dobře. Pokud se přizpůsobíte, můžete na tom ještě vydělat. Podle horoskopu to v lásce nyní bude trochu složitější. Bylo by rozumné trochu méně namáhat zrak.

Ryby – pokud uvidíte nějakou zajímavou nabídku, využijte ji. Taková příležitost se nemusí opakovat, a byla by škoda ji nechat utéci. Máte možnost se seznámit s mnoha lidmi, jen pozor na to, ne každého si pusťte k tělu. Raději se vyhýbejte kofeinu a špatně stravitelným potravinám.