Horoskopy od 05-08-2019 do 11-08-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý druhý týden roku 2019

Beran – většinu náročnějších záležitostí se vám podaří vyřídit už v první polovině pracovní části týdne. Pak si budete moci dovolit trochu klidu. Od partnera budou podle horoskopu Býci vyžadovat ohleduplnost a pochopení. Trocha odpočinku a lenošení o víkendu vám udělá dobře.

Býk – sice vaše kapsa není úplně prázdná a asi nějaká rezerva se tu a tam ještě najde, ale bude lepší, když tento týden budete utrácet co nejméně. Single mohou vyrazit bez obav na rande. Výsledek může být lepší než očekáváte a když z toho nebude láska, tak si aspoň užijete hezký večer. Zdraví by mělo být v pořádku.

Blíženci – někdo vás možná požádá o finanční pomoc. Velmi dobře si rozmyslete, jestli to má smysl. Je hezké pomáhat, ale někteří lidé by měli změnit svůj život a ne jen spoléhat na jiné. Společný víkend nebo dlouhá večerní procházka mohou být plné romantiky. Je sice sezóna grilování, ale opékaným potravinám se raději v tomto týdnu vyhýbejte.

Rak – pracovní záležitosti by měly probíhat v klidu. Nebojte se začínat více věcí najednou, nyní není žádný spěch a vše se postupně podaří dokončit. Z políbené žáby se někdy vyklube princ (či princezna), vzhled není vždy to nejdůležitější. Podle horoskopu byste měli doplňovat hořčík a vitamíny.

Lev – největší problémy mohou způsobit různé drobnosti, které dlouhodobě ignorujeme. Možná by bylo rozumnější dotahovat vše do konce. Náhodné známosti mohou být někdy zajímavé, ale podle horoskopu to nyní pro vás není to pravé ořechové. Nezatěžujte moc klouby, snažte se vyhýbat přenášení těžších nákladů.

Panna – máte šanci vydělat a také ušetřit hezkých pár korun. Jen musíte odolat při nákupech. Opravdu nepotřebujete všechno, co se vám na první pohled zalíbí. Čerstvě zamilovaní si vychutnají to krásné šílenství, které láska přináší. Bolesti žaludku a potíže s trávením mohou být následkem stresu.

Váhy – možná budete mít občas pocit, že ne všechno se dá v požadovaných termínech zvládnout, ale buďte v klidu. Nakonec si se vším poradíte bez problémů. Ozve se někdo, kdo vašemu srdci kdysi nebyl úplně lhostejný. Máte už za sebou letos všechny povinné preventivní prohlídky?

Štír – podle horoskopu se může objevit zajímavá nabídka na novou práci nebo na výhodnější pracovní zařazení ve vašem aktuálním zaměstnání. Jen pozor, bude vás to první měsíc až dva stát trochu více času. Podle horoskopu se na frontě lásky nestane nic zajímavého. Některé nemoci máme jen v hlavě. Menší představivost občas neuškodí.

Střelec – peníze jsou v životě důležité, ale nemohou být tou jedinou hodnotou. Vyděláváme je proto, abychom si je taky mohli užít a jednou za čas si pořídit to, po čem naše srdce nejvíc touží. Do lásky si nenechte od nikoho mluvit. Sami víte nejlépe, co je pro vás nevýhodnější. Malá úprava jídelníčku vám zlepší metabolismus.

Kozoroh – nachystejte se na trochu větší výdaje. Ale není důvod kvůli tomu zoufat, každá utracená koruna je ve skutečnosti investicí do budoucnosti. Raněné srdce bolí, ale dá se vyléčit. Stačí jen s optimismem hledět do budoucnosti. Dopřejte organismu to, co nejvíce potřebuje.

Vodnář – finanční stabilita je velmi důležitá záležitost. V tomto týdnu budete mít několik příležitostí, jak si ji zajistit na nejbližší půlrok. Partner může mít dojem, že atmosféra ve vztahu trochu skřípe. Není tak těžké ho přesvědčit o opaku. Přírodní očistná jaterní kúra může zlepšit vaši celkovou obranyschopnost i kondici.

Ryby – přijde čas na sebereflexi. Některá rozhodnutí z minulosti nebyla příliš trefná, ale co se dá dělat. Život jde dál a důležitější je to, co bude a ne to, co bylo. Někdo bude s vámi flirtovat, ale vy na to moc nebudete mít náladu. Řekněte to rovnou, nemá smysl se trápit. Vaše fyzická kondice bude blízko vrcholu.