Horoskopy od 02-09-2019 do 08-09-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý šestý týden roku 2019

Beran – pokud se vám podařilo v předchozích měsících ušetřit více peněz než obvykle, nyní budete mít výbornou příležitost, jak část z nich vhodným způsobem utratit. Podle horoskopu přichází dobrý týden pro řešení rodinných a vztahových sporů. Chytejte sluníčko do zásoby.

Býk – pokud jste se v posledních týdnech více stresovali, tak teď byste si měli konečně trochu odpočinout. Tlak v práci poleví a vy pomalinku můžete začít dělat plány na příští rok. Příliš mnoho emocí ve vztahu někdy může být na škodu. Jak je na tom váš zrak? Kdy jste byli naposledy u očního?

Blíženci – pokud delší dobu toužíte po tom se v stávající práci posunout někam výrazně dál, tak podle horoskopu nyní může přijít váš čas. Jen musíte chytit příležitost za pačesy. Na lásku není možné jen čekat, lepší je jí jít naproti. Nezatěžujte příliš svůj organismus.

Rak – vypadá to, že se objeví nějaká zajímavá příležitost, jak trochu vylepšit domácí rozpočet a nechat peněženku o něco víc ztloustnout. Single si budou muset ještě trošku počkat, tento týden není pro začátek nového vztahu ideální. Pravidelné rozcvičky jsou na začátku otravné, ale opravdu pomáhají.

Lev – podle horoskopu budete mít jednu nebo dvě zajímavé příležitosti, jak investovat své peníze s velkým ziskem. Díky osobnímu kouzlu dokážete přesvědčit partnera, aby změnil názor ve věci, která je pro vás hodně důležitá. Žaludeční potíže může vyvolávat stres.

Panna – omezte výdaje. Bylo by rozumné promyslet, na co musíte utrácet a kde vlastně nic kupovat nepotřebujete. Máte spoustu rezerv. Bylo by dobré si nejdříve dát do pořádku vlastní myšlenky a pak řešit, co s láskou. Realismus je nutnost. Plavání uleví vašim zádům.

Váhy – můžete si trochu odpočinout. Stres na výsledky a termíny by nyní měl trochu polevit. Bylo by rozumné využít čas k zavedení pořádku ve svých záležitostech. Láska může rozkvétat. Neposlouchejte nepřející lidi. Delší odpočinek je to, co vaše tělo i mysl potřebuje nejvíce.

Štír – finanční situace bude beze změn, pravděpodobně budete stále muset řešit nějaké výdaje z nedávné minulosti a ještě vás trocha v blízké budoucnosti čeká. Hádky s partnerem jsou někdy úplně zbytečné, stačí když obě strany jen trochu ustoupí. Hlavní alergická sezóna je na jaře, ale i na podzim se může trochu ozvat.

Střelec – kolega či kolegyně, o kterých jste si mysleli, že se na ně nemůžete vůbec spolehnout, vás tento týden velmi příjemně překvapí. Láska nalezená na podzim bývá nejtrvalejší. Bylo by rozumné trochu zpomalit, váš organismus je na hranicích svých možností.

Kozoroh – vaše úsilí bude doceněno. Ale to neznamená, že můžete nyní usnout na vavřínech. Pokračujte v práci s nezměněným nasazením a bude ještě lépe. Jestliže hledáte lásku, podle horoskopu byste se měli oprostit od zkušeností, které přinesla minulost. Nezapomínejte na ně, ale posuňte se dál. Využijte volné chvíle k fyzické aktivitě.

Vodnář – raději se snažte neutrácet peníze na zbytečnosti. Každá koruna, kterou odložíte, se vám v budoucnu ještě více zúročí. Poznáte někoho velmi zajímavého, pokud nežijete ve vztahu, může to být zajímavá příležitost. Ale pozor, první zdání může trochu klamat. Dobré bylinky přidané do jídla vám zlepší trávení.

Ryby – bylo by rozumné, kdybyste už pomalu zařadili druhou nebo dokonce i třetí rychlost. Jen tak preventivně. Letní klid se bohužel pomalu končí a bude nutné vykasat rukávy. Ach láska to je tak krásná věc. A nyní to lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby budou mít šanci poznat. Je vhodný týden pro péči o pleť a vlasy.