Horoskopy od 19-08-2019 do 25-08-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý čtvrtý týden roku 2019

Beran – možná budete muset sáhnout trochu hlouběji do peněženky, ale nemusíte mít obavy. Všechno byste měli zvládnout s přehledem a i vám zůstane nějaká koruna na víkend navíc. Partner by vám mohl věnovat trochu více pozornosti, někdy stačí jen naznačit. Zdraví by mělo být v pořádku, ale nic nepřehánějte.

Býk – nemá smysl prosazovat své názory za každou cenu. Snažte se najít nějakého spojence, který se za vás postaví. A nebo najděte nejlepší moment pro to, kdy postupně vycouváte na bezpečnější pozice. Podle horoskopu poznáte v lásce něco nového a zajímavého. Organismus vám může vypomenout příliš bujný noční či večerní život.

Blíženci – budete mít více sil a příležitostí na dokončení některých záležitostí, které jste delší dobu zanedbávali. Máte šanci na úspěch. Společné lenošení vás může s partnerem příjemně sblížit. Těžká kuchyně může zbytečně zatížit vaše játra. Vybírejte sezónní potraviny z dobrých zdrojů.

Rak – velké úkoly vám příliš vyhovovat nebudou. Ale úspěch můžete dosáhnout i pečlivostí a pílí ukázanou u různých drobnějších projektů nebo u pravidelných povinností. I ty se dá dělat lépe. Podle horoskopu je u lásky lepší někdy se držet spíš u země a méně vymýšlet různé neuskutečnitelné plány. Vyhýbejte se cukrům. Mléčný tuk vám také nebude dělat dobře.

Lev – vypadá to, že vaše předchozí aktivita vám postupně získává respekt u okolí i u lidí, kteří mají na vaši budoucnost největší vliv. Nepolevujte a velký úspěch se dostaví už doslovně za pár dní. Opakovaný vtip není moc vtipný. Možná si dávejte větší pozor na to, jestli nějaké žertíky z partnera nezačínají být zábavné už jen pro vás. Velmi studené nápoje vás mohou nepříjemně překvapit malou angínou.

Panna – v pondělí a úterý se věnujte hlavně záležitostem, které je potřeba dodělat. Dobré by bylo konečně vyházet všechny kostlivce ze skříní. Zbytečně vás brzdí v rozletu a omezují vaše možnosti. Přátelé jsou fajn záležitost, ale do vztahu by vám opravdu neměli mluvit. Budoucnost byste měli mít ve vlastních rukách. Psychiku mohou oslabit i někteří lidé, vyhýbejte se jedincům, kteří ve vás vyvolávají stres.

Váhy – existují důležitější věci než neustálá honba za penězi a kariérou. Ano, oboje je důležité, ale nyní uvidíte, že jsou i mnohem významnější věci, kvůli kterým bude fajn trochu zpomalit. V lásce vás mohou čekat nějaká zajímavá překvapení. Uvidíte, že to bude dost příjemné. Hlídat kalorie a vitamíny je fajn, ale žít v neustálém stresu, co můžete a co ne, zdraví také neprospěje.

Štír – návrhy, které se vám nelíbí, odmítněte. Nenechte se přemluvit, že se to v budoucnu změní, že to chce čas a jiné podobné řeči. Podle horoskopu máte nyní výborný cit pro to, co je pro vás dobré a výhodné. Víkend bude pro lásku nejvhodnější. Nechte se unášet na vlnách romantiky. Rýma může být i příznakem nějaké alergické reakce.

Střelec – někdo vám delší dobu nepřál a pomlouval vás. Ale tento týden se to změní. Něco se stane, co tuto osobu donutí úplně přehodnotit svůj přístup k vám a dokonce se stane vaším velkým příznivcem. V lásce nebudete mít důvody naříkat. Dá se říci, že spíše naopak. Single, vypadá to, že se blýská na lepší časy. Ovocné a zeleninové saláty jsou v létě skvělý základ každodenního jídla.

Kozoroh – možná budete mít teď trošku volnější týden. Podle horoskopu by bylo rozumné, kdybyste aspoň část času, který se vám podaří ušetřit, věnovali plánování budoucnosti. Je dobré začít hledat lepší směr. V lásce by se nemělo nic významného změnit. Život pojede ve svých ustálených kolejích. Dobrý spánek je základ, někdy pomůže jen drobnost, jako například vyvětrání nebo jiná peřina.

Vodnář – vypadá to, že se vysvětlí nějaká docela důležitá záležitost, která vás v posledních týdnech trochu brzdila v rozletu. Každé řešení je lepší než neustálá nejistota a přešlapování na jednom místě. Teplo domácího krbu je krásná věc. Zvláště když si ho vychutnáváte s někým, koho milujete. Vypadá to na vhodný týden pro péči o vlasy, pleť i nehty.

Ryby – smysl pro humor se dá využít i v zaměstnání nebo při důležitých pracovních či obchodních jednáních. Jen musíte vědět, kdy od vtípků je nutno přejít k práci a jasným rozhodnutím. Podle horoskopu je týden ideální pro rande nebo pomalé navázání nové známosti. Příliš silná klimatizace vám rozhodně neprospívá.