Horoskopy od 28-10-2019 do 03-11-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý čtvrtý týden roku 2019

Beran – držte ruku na peněžence i kreditní kartě. Budete v pokušení více utrácet, ale bylo by rozumné tomu pokušení odolat. Ve vztahu více naslouchejte partnerovi. Nemá smysl se hádat ve věcech, kde může mít pravdu. Pravidelné cvičení a zdravý jídelníček zlepší vaši kondici.

Býk – velká šance na povýšení nebo kariérní postup. Svět se před vámi otevírá. Ve vztahu bude podle horoskopu v následujícím týdnu výrazně více romantiky a lásky než obvykle. A bude to krásné. Nezapomínejte o doplnění vitamínů a minerálů.

Blíženci – ve financích a podnikání se vyhýbejte zbytečnému riziku. Raději si vše dobře promyslete. Partner vás může velmi příjemně překvapit. Stane se to ve čtvrtek nebo v pátek. Vylepší vám to konec týdne. Čerstvý vzduch a příroda vám dodá spoustu energie a zlepší vaši psychickou kondici.

Rak – dobrý směr jakým jste se vydali v posledních týdnech se vám potvrdí i nyní. Využijte každou příležitost pro zlepšení své finanční i společenské pozice. Láska není jen záležitost jara. I na podzim dokáže rozkvétat. Pravidelné návštěvy u lékaře nesmíme ignorovat.

Lev – podle horoskopu se objeví velmi zajímavá příležitost, jak trochu přikrmit vaše bankovní konto nebo dokrmit prasátko. Využijte ji naplno. Ve vztahu může být trochu dusno, pak se objeví bouřka a nakonec se atmosféra nádherně vyčistí. S bolestí kloubů mohou pomoci léčivé obklady.

Panna – rodinné finance by vám neměly dělat těžkou hlavu. Možná jen popřemýšlejte, kam pár uspořených korun dobře investovat nebo co zajímavého pořídit. Vztah nechte pomalu rozkvétat. Zbrklost nikam nevede. Stravujte se pravidelně. A pokud možno omezte sacharidy.

Váhy – ušetřené peníze by měly zůstat tam, kde jsou. A spíš by k nim měli přibýt nějací kamarádi. Pozor, čtvrtek může být pracovně náročný. Neočekávané rande může vám přinést spoustu radosti. Pálení žáhy a potíže s trávením vyžadují úpravu jídelníčku ale také omezení stresu.

Štír – máte dojem, že jiným se v práci daří dosáhnout větších úspěchů, i když kvalita jejich práce tomu neodpovídá? Může to být pravda, ale oni zase umí lépe svou činnost prodat. Zkuste to také. Silný tlak na pilu ve vztahu a případně nadměrná kontrola dokáže hodně věcí pokazit. Pohyb neškodí nikdy, a může být i velmi příjemný – jako třeba tanec.

Střelec – daří se vám, ale může se vám dařit ještě více. Když trochu napnete síly, uvidíte, že další možnosti rozvoje jsou velmi zajímavé a hlavně přínosné. Při zbytečných hádkách člověk občas řekne ve vztahu věci, které se nedají moc vzít zpět. Zdravotní kondice by se měla podle horoskopu postupně zlepšovat.

Kozoroh – budete mít docela štěstí. Vypadá to, že bude trvat nejen tento týden ale dobře se vám bude dařit i v tom následujícím. Ve vztahu to párkrát zaskřípe, ale nemělo by to mít delšího trvání. Vyhněte se nadměrné námaze, ani s cvičením to nemusíte přehánět.

Vodnář – nenechte se nikým vyprovokovat. Podle horoskopu vás některé záležitosti a někteří lidé budou hodně dráždit. Ale vy je zvládnete ignorovat. Jestliže jste již delší dobu single, možná se začněte více scházet s přáteli. V jejich okruhu můžete dost snadno začít lovit. Vitamíny je dobré doplňovat přirozeně, ale občas potravinový doplněk také pomůže.

Ryby – do úterý a středa by měly být pracovně klidnější. Ale konec týdne bude dost náročný. Je lepší se na to nachystat. Pro partnera jste velkou podporou, ale nesmíte zapomínat na sebe. I vy občas potřebujete podpořit. Hlídejte si počasí a správně se oblékejte. Nachladit se je velmi snadné.