Horoskopy od 11-17-2019 do 17-11-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý šestý týden roku 2019

Beran – občas si můžete dovolit utrácet trochu více, než by vám měl každodenní rozpočet dovolit. Peníze nevyděláváme pro peníze, ale abychom měli hezčí život. Drobné chyby je ve vztahu lepší odpustit, vrátí se vám to několikanásobně. Dejte si pozor na tlak – hlavně na velké výkyvy.

Býk – Vaše okolí velmi ocení snahu a pracovní výsledky. Konečně vás spravedlivě docení. Partner nebo nejbližší rodina budou nyní pro vás tou nejlepší podporou. Podzim a příchod zimy ve vás může vyvolat trochu depresivnější náladu.

Blíženci – postupně vás budou čekat větší výdaje, takže by bylo dobré peněženku trochu více hlídat, ať v ní není moc velký průvan. Potřebujete hodně citu a lásky. Únava a nevyspání vás mohou trochu potrápit, den volna navíc určitě neuškodí.

Rak – v práci se raději vyhýbejte hádkám a zbytečným sporům. I když budete mít dojem, že jste v právu, tak si řekněte, že moudřejší ustoupí. Single mají velkou šanci na lásku, někdo vás tiše obdivuje, ale trochu se bojí udělat první krok. Teplotní skoky vám podle horoskopu nebudou dělat dobře.

Lev – společenská setkání mohou být zajímavou příležitostí, jak poznat někoho, kdo vám může pomoci i v profesním životě. Kolem poloviny týdne může být ve vztahu trochu dusno. Bude potřeba to přečkat. Přecházená a neléčená rýma může vyvolat migrény.

Panna – podle horoskopu to vypadá na velmi slušný týden z hlediska financí. Buď vás čeká nějaký extra příjem a nebo se vám podaří výrazně omezit výdaje. Rande je vždy krásné, a užít si ho můžete i se stálým partnerem, není jen pro čerstvě zamilované. Snažte se omezit sladkosti a dostatečně hydratujte organismus.

Váhy – dávejte si pozor, co komu říkáte. Někteří lidé jsou hodně nepřející a vůbec to s vámi nemyslí dobře. Štěstí v lásce někdo má a nemá, podle horoskopu vy máte šanci v tomto týdnu patřit do první skupiny. Potřebujete hodně spánku.

Štír – v zaměstnání se koncentrujte na důležitých věcech. Banality ať si řeší jiní. Nic jim dobrého nepřinesou. Do vztahů občas patří i nějaká ta hádka. Aspoň se pročistí vzduch a nic se nebude zametat pod koberec. Fyzická aktivita se bude přesouvat pod střechy.

Střelec – stačí si více věřit. Neposlouchejte hloupé řeči jiných lidí a uvidíte, kolik toho dokážete zvládnout. Znáte to přísloví, že stará láska nerezaví. Možná si na něj v tomto týdnu vzpomenete. Bylo by rozumné trochu více šetřit oči. Příliš dlouhé ponocování jim také neprospívá.

Kozoroh – vaše nápady okolí hodně ocení. Nebojte se přijít i s radikálnějšími postupy a odvážnějšími myšlenkami. Kozorozi žijící ve vztahu v tomto týdnu prožijí spoustu lásky. Ti co jsou single by měli trochu počkat. Tlačení na pilu nepomůže. Dobrý týden na to shodit pár kil.

Vodnář – mělo by se vysvětlit a následně i vyřešit několik úředních záležitostí, na které jste čekali v posledních týdnech a měsících. Na některé spory je lepší zapomenout. Neustálé dloubání do ran vztahy jenom ničí. Preventivní prohlídka nikomu neublížila. Může jen pomoci.

Ryby – o sny se musí bojovat. Slavní holuby do pusy létat nebudou a co neuděláte, to nedostanete. Bylo by rozumné se trochu více věnovat rodinnému životu. Ten společenský může trochu počkat. Pokud možno se vyhýbejte všemu, co může vyvolat závislost. A nebo to omezte.