Horoskopy od 25-11-2019 do 01-12-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý osmý týden roku 2019

Beran – o peníze byste se nyní neměli starat. Takže spíše plánujte budoucnost a aktivity, které vás profesně posunou dál. Ve vztazích, kde to v poslední době vázlo při komunikaci, se blýská na lepší časy. I jednodenní výjezd někam za relaxem a přespání mimo domov pomůže vaší psychice.

Býk – v tomto týdnu podle horoskopu zjistíte, jak nejlépe prosazovat svůj názor a své plány. Blýská se na lepší časy. Čas společně strávený s partnerem nikdy není promarněný. Za pravidelnou fyzickou aktivitu vám vaše páteř poděkuje.

Blíženci – měla by vám vyjít nějaká větší investice nebo se zúročí jakási aktivita, kterou jste naplánovali už před mnoha měsíci. Single mají šanci na lásku, stačí se jen trochu více otevřít. Strach není dobrý rádce. Pečujte o játra, vyhýbejte se těžce stravitelným potravinám.

Rak – nepřemýšlejte o tom, kdo si na vás zasedl nebo kdo vám jak škodí. Starejte se jen o své věci a uvidíte, že zbytek se vyřeší velmi rychle sám. Ani nejvíce zamilovaní by se neměli nechat partnerem manipulovat. Sílu a energii získáte podle horoskopu zpět díky správnému jídelníčku a pohybu na čerstvém vzduchu.

Lev – pokud budete mít finanční nouzi, zkuste překonat stud a obraťte se na nejbližší. Pomohou vám a to řešení bude lepší než jiné věci, které se budou snadno nabízet. Budete si vzájemně s partnerem velkou oporou. Kdy jste byli na pravidelné kontrole u zubaře a na očním?

Panna – pořádně prozkoumejte své výdaje. Máte možnost ušetřit trochu peněz, stačí jen přestat kupovat některé zbytečnosti. Podle horoskopu budete trochu toužit po lásce a romantice z minulosti. Ale to bude jen chvilkový stav. Žijte dneškem. Správná diagnóza je základ správné léčby. Nevěřte lidem, co slibují zázraky.

Váhy – ve finančních záležitostech buďte opatrní. Rozhodně se vyhýbejte všem příliš vychvalovaným nabídkám a různým zázračným receptům na zbohatnutí. Pokud hledáte lásku, raději buďte trochu opatrnější. Ne každý vztah má budoucnost, někdy jde jen o krátkodobý románek. Čeká vás velmi slušná fyzická i psychická forma.

Štír – peníze k vám budou proudit z mnoha zdrojů. Cokoliv, co bude přebývat investujte dlouhodobě. No a to co zůstane využijte na radovánky. Spolu s partnerem jste schopni zvládnout každou krizi. A stojí to za to. Nezatěžujte příliš zrak, odpočinek od mobilu a televize neuškodí.

Střelec – je nejvyšší čas začít přemýšlet o budoucnosti. Nemá smysl stát na místě a přešlapovat. Samo se nic nezmění a vy máte svůj osud plně v rukách. Nová známost se postupně může přerodit na něco víc. Péče o pleť není rozmařilost ani zhýčkanost. Je to součást zdravého života.

Kozoroh – blíží se čas, kdy budete za své úsilí z posledních týdnů odměněni. Jen nesmíte polevit. Podle horoskopu byste se měli vyhýbat situacím, které mohou naznačovat něco víc, než ve skutečnosti je. Partner nemusí mít pochopení. Dávejte si pozor na kolena, zvlášť při zvedání těžkých předmětů.

Vodnář – o finanční záležitosti se nyní asi nemusíte moc starat. Vše by mělo být v pořádku. Vypadá to, že se ve vaší blízkosti objeví někdo hodně přitažlivý. Je na vás, co s tím uděláte. Možnosti tu jsou. Nejvíce se na vaší kondici bude odrážet stres. Meditace nebo jóga pomohou nejvíce.

Ryby – v práci můžete čekat nějakou odměnu, může mít i nehmotnou podobu nebo se podle horoskopu může jednat i o pevný příslib do blízké budoucnosti. Zjistíte, že vaše srdce i duše jsou velmi romantické. Nedostatek spánku oslabuje celkovou obranyschopnost vašeho organismu.