Horoskopy od 02-12-2019 do 08-12-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý devátý týden roku 2019

Beran – o peníze byste si neměli dělat starosti. Dělejte, co máte a všechno bude v nejlepším pořádku. Na konci týdne budou trošku větší výdaje, ale zvládnete je. S partnerem najdete řešení některých záležitostí, které vás v posledních dnech trápily. O víkendu byste se měli věnovat co nejvíc relaxu.

Býk – nenechte se nikým do ničeho nutit. Vaše nápady budou nejlepší a vy máte na to je realizovat. Čas strávený s partnerem bude tím nejkrásnějším, co vás v tomto týdnu čeká. I v zimě se dá věnovat fyzické aktivitě, prospěje to celkové obranyschopnosti organismu.

Blíženci – opatrně při výběru spolupracovníků. Dívejte se, kdo co má za sebou a co vám může nabídnout. Na prázdné sliby nereagujte. Single mají nyní podle horoskopu mnohem větší šance. Možná se láska objeví na nějakém večírku. Vyhýbejte se těžce stravitelným potravinám, játra vám poděkují.

Rak – nehledejte chyby v jiných lidech, okolí, ale ani v sobě. Prostě jen dělejte to, co máte, dělejte to dobře a vše bude v naprostém pořádku. Vztah má být o partnerství ne o tom, že se necháte ovládat. Je na vás postupně vidět stále větší unavenost. Více spánku a méně stresu vám pomůže.

Lev – pokud budete potřebovat finanční podporu, obraťte se na někoho blízkého. Stud je pochopitelný, ale potíže nevyřeší. Vzájemně si s partnerem pomůžete v některých důležitých záležitostech. Preventivní návštěva u zubaře ještě nikomu neuškodila, spíše naopak.

Panna – pořádně prozkoumejte výdaje. Je pár věcí, za které podle horoskopu opravdu můžete utrácet méně. A naopak jsou věci, kde by se nějaká koruna navíc hodila. Budete trochu toužit po šílené lásce bez hranic, která se neohlíží na nic a na nikoho. Správně postavená diagnóza je základ správné léčby.

Váhy – ve všech finančních záležitostech, obzvlášť pokud se týkají větších obnosů peněz, buďte hodně opatrní. Není vše zlato, co se třpytí. Některá seznámení mohou být krásná a přinést spoustu potěšení, ale nemají větší budoucnost. Užijte dne. Vaše forma bude lepší než obvykle.

Štír – máte šanci na to získat peníze z více různých zdrojů. Pokud je potřebujete, neváhejte. Každou krizi lze porazit, pokud u vašeho boku kráčí ta správná osoba. Bylo by dobré se začít více hýbat, pravidelné odpolední či večerní procházky jsou skvělý nápad.

Střelec – je nejvyšší čas popřemýšlet o tom, co budete dělat v bližší i vzdálenější budoucnosti. Některé věci se samy nevyřeší. Single mohou podle horoskopu počítat s tím, že se v jejich okolí objeví někdo zajímavý. Bude to pravděpodobně spojené s prací nebo cestováním. Zdraví bude v pořádku.

Kozoroh – už za pár týdnů vás čeká odměna za vaši těžkou práci. To úsilí se opravdu vyplatilo. Raději se vyhýbejte situacím, které nebudete moci svému okolí vysvětlit. Pomluvy dokážou ve vztahu hodně uškodit. Pozor na to, co jíte. Váš žaludek nebude mít nejlepší formu.

Vodnář – sice se blíží svátky, ale stále se jen blíží, takže není možné začít odpočívat a usínat na vavřínech. Čeká vás hodně práce. Podle horoskopu kolem vás někdo krouží, kdo jen čeká na vstřícné slovo a nějaký milý úsměv. Pak část ostychu spadne. Pocítíte dopad zimní únavy.

Ryby – počítejte s nějakými extra příjmy. Také je možné, že se bude řešit váš kariérní postup a nebo nějaká zajímavá pracovní nabídka. Objevíte, kolik je ve vás touhy po romantice a něžnosti. Neprospané noci mají velmi silný dopad na vaši fyzickou i psychickou kondici.