Horoskopy od 16-12-2019 do 22-12-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
padesátý první týden roku 2019

Beran – série větších výdajů by se měla pomalu končit, ale ještě úplně ideální to nebude. Zvažte, jestli opravdu vše musíte kupovat nyní. Bude více příležitostí pro různá společenská setkání, a je to i šance se seznámit. Ve zdraví a výživě se vyhýbejte všem extrémům.

Býk – trocha rizika vám může přinést hodně velké zisky. Pokud se rozhodnete jít do nejistoty za lepším, vyjde vám to a nebudete litovat. Podle horoskopu to vypadá pro single býky jako velmi nadějný týden. Drobné zdravotní problémy je třeba zarazit hned v počátcích.

Blíženci – ano, svátky se blíží, ale v práci nesmíte polevit. Povinnosti, které vás čekají je třeba udělat a nedá se je odložit na „jiné časy“. Od lásky chcete nejen vášeň ale i stabilitu a hlavně podporu. Čas přejídání se blíží, možná by bylo rozumné na chvilku odlehčit jídelníček.

Rak – v práci bude docela rušno. Dávejte si pozor a dělejte jen to, co víte, že dokážete zvládnout. Ve velkém chaosu a stresu je snadné udělat chybu. V dlouhodobých vztazích bude vládnout velmi příjemná atmosféra. Čerstvě zamilovaní mohou před prvními společnými svátky cítit nejistotu. Pečujte o kůži, chraňte ji před povětrnostními vlivy.

Lev – posilujte svou pozici v zaměstnání, hledejte nové spojence a najděte společná řešení pro problémy, které vás nejvíce trápí. Nyní jsou všichni nastaveni mnohem pozitivněji než obvykle. Dokonce v zaměstnání nebo v situaci spojené s prací můžete potkat někoho, v jehož blízkosti vaše srdce začne bít rychleji. Podle horoskopu to se zdravím bude v pořádku.

Panna – nakupování může být někdy zábava, ale když je ho až moc, tak začíná být únavné a navíc stanoví velkou zátěž pro vaši peněženku. Budete trochu toužit po tom, aby v lásce to bylo stejné jako dřív. Správná diagnóza je základ správné léčby. A správná diagnóza vyžaduje správného odborníka.

Váhy – v záležitostech, které se týkají nějakých větších sum peněz buďte hodně opatrní. Raději se někoho zeptejte, jestli se takový výdaj či investice opravdu vyplatí. A nebo rozhodnutí odložte o několik dní. Nemá smysl ztrácet čas na vztahy nebo známosti, které nemají budoucnost. Jak na zimu by vaše fyzická a dokonce i psychická forma měly být vysoko nad průměrem.

Štír – všechno se začne pohybovat mnohem rychlejším tempem než v posledních týdnech. Snažte se držet tempo s událostmi a hlavně buďte v hlavním proudu. Určitě neplujte proti němu. Ve vztahu to bude trochu nervózní. Mohou se objevit nějaké výtky a obavy. Je to z velké části spojené předvánočním stresem. Až skončí, skončí i tyto potíže. Pozor na namrzlých chodnících a silnicích.

Střelec – nejvyšší doba popřemýšlet o budoucnosti. Pokud jste se svou prací spokojeni, přeci jen by stálo za to rozvážit, jestli se i v ní nedá něco vylepšit. Stále se dá posunout dál a výš. Single se mohou stát králi a královnami předvánočních večírků. A to je i větší šance na to se seznámit s někým milým. Aromaterapie může přinést úlevu při stresu a psychicky náročnějších situacích.

Kozoroh – podle horoskopu budete mít v následujícím týdnu zajímavé příležitosti k nákupu. V práci popřemýšlejte, jestli příliš nepřešlapujete na jednom místě. A jestli za vaše úsilí dostáváte odpovídající ohodnocení. Zamilovaní mohou najít spoustu štěstí a single mohou poznat, co to znamená, když něčí srdce zasáhne Amorův šíp. Nezapomínejte na dostatek odpočinku, zvláště pokud jste byli před nedávnem nemocni.

Vodnář – některé pracovní záležitosti vás mohou rozčilovat. Ale nezapomeňte na to, že teď není vhodná doba pro vyvolávání konfliktů. Počkejte ještě pár týdnů, pak dosáhnete více. Nejvíce štěstí najdete v objetí partnera a během večerů strávených společně s rodinou. Dávejte si pozor na krevní tlak. Vyhýbejte se věcem i situacím, které ho mohou zvyšovat.

Ryby – čeká vás opravdu spousta povinností. Můžete mít občas problém vše stihnout v čas. Opravdu není ostuda poprosit kolegy o pomoc ve chvíli, kdy něco nevychází úplně ideálně. Single poznají spoustu zajímavých lidí, ale podle horoskopu láska z toho nebude. Ale možná flirt nebo příjemný partner pro silvestrovský večírek. Váš organismus potřebuje více pohybu, počasí moc ven neláká, ale přesto by bylo dobré chodit častěji ven.