Horoskopy od 23-12-2019 do 29-12-2019

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
padesátý druhý týden roku 2019

Beran – předvánoční zmatky se skončily, nastane trocha času na regeneraci a odpočinek. Raději se vyhněte povánočnímu nákupnímu šílenství. Přichází čas pro zpevnění trvalých svazků a ukončení všech sporů a hádek z minulosti. Pozor na těžko stravitelné pokrmy, v nouzi mohou pomoci bylinky.

Býk – dny odpočinku můžete částečně věnovat i promýšlení, co by se dalo ve vaší práci změnit nebo vylepšit. Po svátcích budete mít spoustu sil na realizaci. Společenská setkání mohou být podle horoskopu příležitostí, jak potkat někoho zajímavého. Počasí může svádět k nepříliš pečlivému oblékání, pozor na následky.

Blíženci – některé povinnosti se vám mohou ozvat i nyní a nebo budete se muset na ně dobře připravit, abyste po dnech volna byli schopni vstoupit rychle do pracovního procesu. Čeká vás spousta krásných chvilek s partnerem i širší rodinou. Vychutnejte si je. Pečujte o kůži, přílišné sucho i přílišná vlhkost jí škodí.

Rak – podle horoskopu to vypadá, že vás po svátcích čeká několik důležitých povinností. Když budete mít trochu volna, pokuste se na ně raději připravit. Chcete jasný a pevně definovaný vztah. Sliby, které nemají reálný základ a nikam nevedou vás nezajímají. Snažte se nepřejídat, hlavně se vyhýbejte tučnému a sladkému.

Lev – pokud se vám zdá, že vás práce nenaplňuje, zkuste využít sváteční čas k popřemýšlení, co se s tím dá udělat. Podle horoskopu je před vámi několik zajímavých možností. Kolem víkendu bude skvělá příležitost se s někým seznámit. Třeba najdete někoho do páru na silvestrovský večer. Vaše psychická kondice se bude zlepšovat.

Panna – v posledních týdnech jste utráceli trochu více, než obvykle. Teď by to ale mělo postupně skončit. Jen se nenechte nachytat na ty rádobyslevy po svátcích. Trochu budete toužit po tom, aby láska byla taková jako dříve. Správně postavená diagnóza je základ léčby. A nebo lepší rekonvalescence.

Váhy – podle horoskopu byste měli být v tomto týdnu opatrní při řešení různých finančních a náročnějších pracovních záležitostí. Raději je odložte do druhého týdne v novém roce. Neztrácejte čas na rozvíjení vztahů, ve kterých nebyla a nikdy nebude budoucnost. Jste ve velmi slušné zdravotní formě, přesto by bylo rozumné naplánovat preventivní prohlídku.

Štír – vše se začíná hýbat správným směrem. Chce to jen ještě trochu trpělivosti a podle horoskopu budete z výsledků opravdu velmi spokojeni. Po klidu kolem svátků může být ve vztazích trochu nervóznější víkend. Ale nejpozději v neděli večer se situace uklidní. Jestli plánujete přestat s nějakým zlozvykem, hurá do toho.

Střelec – nejvyšší čas popřemýšlet o tom, co vás čeká v následujícím roce. Možná budou nutné některé změny a nebo alespoň se některým záležitostem budete muset přizpůsobit. Single v tomto týdnu nečeká nic extra a není to důvod k zoufání, vaše chvíle se blíží. Podle horoskopu horká aromatická koupel může přinést klid vaší rozhárané mysli.

Kozoroh – popřemýšlejte více o své pracovní budoucnosti. Máte se ještě jak rozvíjet a nebo přešlapujete na místě? Skvělý čas pro nákupy a investice. Single se mohou náhle zamilovat, možná to nebude na dlouho, ale nově poznaní budou atraktivnější než obvykle. Najděte si volnou chvilku pro sebe, psychika je pod tlakem toho, jak přemýšlíte jen o jiných.

Vodnář – některé pracovní situace vás v posledních týdnech docela rozčílily. Je to ale normální, každý bojuje o svůj názor a nemá rád, když se dějí věci, se kterými nesouhlasí. Nyní budete mít možnost si vše v klidu promyslet a podívat na to i z jiného úhlu. Rodina pro vás bude oporou. Single se sice nyní nezamilují, ale mohou potkat někoho velmi zajímavého. Možná to chce čas. Mohou se objevit menší potíže s tlakem.

Ryby – čekejte, že brzy budete mít více povinností. Je možná, že první náznaky se objeví ihned po svátcích. Je lepší se na všechno předem připravit. Svátky jsou skvělou příležitostí, jak urovnat některé záležitosti, které vás ve vztahu trápily. Váš organismus potřebuje souběžně pohyb ale i odpočinek, vše musí být vyvážené.