Horoskopy od 30-12-2019 do 05-01-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
první týden roku 2020

Beran – bylo by rozumné si spočítat, vaše výdaje za poslední měsíc a podívat se, jestli máte ještě nějaké rezervy. A pokud ne, tak raději trochu omezte utrácení. Silvestr bývá skvělou příležitostí pro seznámení, single nyní mají možnost leccos změnit. Oslavy konce roku jsou holdem nezdravému životu, ale co na tom, jednou za rok to přeci neuškodí.

Býk – s novým rokem je možné dělat i spoustu věcí novým způsobem. Kdo se nebojí změn, ten v následujících měsících bude mít velký úspěch. Podle horoskopu je následující týden výborný pro velká vyznání lásky a zásnuby. Pozor na nachlazení, po návratu z venku se pořádně rozehřejte horkými nápoji a nebo teplou sprchou.

Blíženci – koncentrujte se hlavně na svých povinnostech. Nemá smysl řešit, co dělají jiní lidé, vy máte svých starostí dost. Podle horoskopu do v dlouhodobých vztazích může na začátku týdne trochu zaskřípat, ale s novým rokem přijde lepší nálada a vše bude v pořádku. Mohou vám nyní mnohem více praskat rty.

Rak – nachystejte se na větší nával povinností. Navíc je dost pravděpodobné, že na všechno bude hodně málo času. Je důležité si práci pořádně rozvrhnout a pak se co nejvíce držet plánu. Prázdné sliby v lásce nic neznamenají, i kdyby byly sebekrásnější. Konec přejídání, popřemýšlejte o tom, jak odlehčit jídelníček.

Lev – v práci můžete posílit svou pozici. Stačí, že se budete o něco více zajímat o dění kolem vás a o budoucí směřování. Třeba to vy budete jedním z kormidelníků, kteří vše v následujícím roce povedou? Podle horoskopu budou hvězdy dohlížet na lidi ve vztahu a zametat jim cestičku, aby jejich budoucnost byla co nejrůžovější. Čekejte slušnou fyzickou i psychickou kondici.

Panna – příležitostí jak vydělat pár korun je docela dost. Ale možností, jak zlepšit velmi výrazně rozpočet jsou stále jedinečné. Nenechte si je ujít. Zbrklá rozhodnutí v lásce nejsou příliš rozumná. Většinou člověk spláče nad výdělkem. Výběr správného lékaře je pro vaše zdraví velmi důležitý.

Váhy – v záležitostech, které se týkají větších částek se raději řiďte heslem „dvakrát měř, jednou řež“. Spálit se je velmi snadné, zvlášť když vás bude lákat někdo hodně vychytralý. Základem trvalého vztahu je vzájemná úcta. Nemůže to být pouze jednostranné. Páteř zatěžujte rovnoměrně.

Štír – všechno se nyní kolem vás bude odehrávat mnohem větší rychlostí, než jste si poslední dobou zvykli. Když udržíte tempo, hodně se vám to vyplatí. Silvestr je sice dobrou příležitostí k seznámení, ale tyto známosti většinou nemají dlouhého trvání. A nejinak tomu bude i v tomto roce. Sil máte dost, ale není jich neomezené množství. Dobře zvažte všechny fyzicky náročnější aktivity.

Střelec – při utrácení peněz popřemýšlejte o budoucnosti. Rozhazovat je snadné, šetřit je mnohem náročnější, ale ve finále si výsledky užijete mnohem více. Může vám zavolat nebo napsat někdo, kdo v minulosti nebyl vašemu srdci lhostejný. Teplá koupel, relaxující vůně, klidná muzika – to vše potěší vaši mysl.

Kozoroh – dobrá investice se vám zúročí mnohonásobně. Nechte si poradit od důvěryhodné osoby, kde vám vaše úspory vynesou nejvíce. Lásku můžete poznat znenadání. Podle horoskopu mají velké šance Kozorozi, kteří v následujícím týdnu budou více cestovat. Najděte trochu více času pro své zdraví.

Vodnář – nervozita v práci vás může tlačit k nepříliš promyšleným reakcím. Snažte se co nejvíce ovládat, některá slova je lepší si nechat jen pro sebe. Krátkodobá úleva nestojí za pozdější problémy. Rodina a blízcí budou pro vás tím nejdůležitějším. Spolu s ochlazením se mohou objevit potíže s rýmou a kašlem.

Ryby – rodinné záležitosti vám mohou vnést trochu zmatku do vašeho zaměstnání. Snažte se co nejvíce oddělit práci od soukromí. Ale je pravda, že nyní to může být trochu těžké. Podle horoskopu může být Silvestr a Nový rok hodně vášnivý. Proč si to neužít. Věřte jen zdravotním radám od skutečných odborníků. Všeználky neposlouchejte.