Horoskopy od 27-10-2008 do 2-11-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtyřicátý čtvrtý týden: 27. říjen – 2. listopad.

Situace: Po středečním Úplňku se Venuše dostane do kvadratury na Saturn i Uran. Důsledkem v některých případech může být signálem, že četní z nás budou mít jen malou snahu se dohodnout. Proto nelze konsensus příliš očekávat ani na politické scéně, ale sypání si hlav popelem je málo a tance na hrobech zas moc. Ani ve sféře soukromé nelze mluvit u mnohých z nás o pozitivním vyladění mezilidských vztahů. Přežijeme ovšem dobře, protože Mars ve Štíru nás obdaří pozitivní energií i představivostí. To je dobrá kombinace.

Pokud se znamení, přibližný věk a pohlaví čtenářů shodují s daty účastníků naší Hry o budoucnost, mohou s vyšší mírou pravděpodobnosti jim určenou předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré karty všem!

1. SKOPEC

Od pondělka budou Berani , kteří nečerpají volno v práci mohou zde prožívat určité potíže, které se mohou přenést i do sféry osobní. Konflikty někdy spíš skryté se nebudou týkat věcí profesních, ale atmosféry a vztahů mezi lidmi- mohlo by vás to hned zpočátku pěkně rozhodit. Nedejte se, pokazili byste celý týden! Ještě, že to aspoň doma máte podle všeho opravdu dobré! Do středy buďte opatrní ve smlouvách a dokumentech, studujte je pečlivě, a od středy už raději nepodepisujte vůbec nic. Ohlídejte si termíny, splátky, půjčky, ale třeba i to, jak dlouho máte knížky z knihovny, ani zda jste neprošvihli datum odběru zimáků z čistírny. Bude potřeba.

  1. BÝK

Týden Býků bude podle všeho pestrý: od pondělí do středy se sice budou pohybovat v relativní finanční nejistotě, ale čtvrteční konflikt v osobní oblasti všechny dosavadní starosti překryje, respektive ukáže jako nicotné. Problém zřejmě může pramenit v  širším rodinném kruhu, netkne se tedy Býků bezprostředně. Ovšem zbytek týdne poznamená, především víkend, kdy problémům zůstanou napospas a nebude kam možno uniknout. Rada: soustřeďte se na sebe, svět vnímejte jako něco za oknem, meluzínu v komíně. Soustřeďte se na hezké věci, barvy podzimu, odpovídající pomalou hudbu, z paměti na obrazy z dětství, které nevybledly, a ještě na lásku, na lásku taky ještě, protože vaše vládkyně Venuše nad vámi bdí. Ovšem dík opozičním planetám ve vašem znamení nebudete zrovna nejbystřejší, nic proto raději nevymýšlejte! Pozor si dejte i na ostrá jídla a víceprocentní nápoje. Víno vadit nemůže – s mírou právě naopak.

3. BLÍŽENCI

Někteří Blíženci se zřejmě v druhé půli týdne nevyhnou zdravotním obtížím, pramenícím především z vrtkavosti počasí, nabízejícího všechno jiné, než dlouhodobé předpovědi meteorologických věštců. Horký čaj (s rumem) a citron nejsou ale špatné ani jako prevence… Buďte opatrní v šťourání se v soukromí svého partnera, platí plně, že některé věci lépe je – z důvodů nejrůznějších – prostě nevědět. A když už víte, alespoň neřešit. Co bylo, stejně nevrátíte. Především od středy bude sílit váš vnitřní nepokoj, který může být zdrojem konfliktů s okolím a jehož otravný dopad vás bude sužovat s různou intenzitou zřejmě do Dušiček.

4. RAK

Raci by tento týden rozhodně měli být pozornější k lidem ve svém okolí. Dílem se to týká práce či školy, ale hlavně, hlavně oblasti rodinné, toho nejsoukromějšího soukromí. Vám blízcí lidé budou snad až poněkud přecitlivělí (kolem prvního listopadu býváme občas melancholičtí, může za to památka zesnulých i dávné keltské zvyky, které máme pod slovanskou kůží. Lépe (a bezpečněji) než mluvit, vám bude svědčit písemný projev, snáz v něm budete formulovat, také slova napsaná lépe promyslíte. V druhé půli týdne můžete být úspěšní i ve skládání podmínek kupní smlouvy. Ano, čas bude vhodný k obchodním operacím ohledně nemovitostí. Zdravá únava na sklonku týdne bude pochopitelná a zasloužená.

  1. LEV

Není Lvům tak dobře, jako je (viz dále) tento týden Pannám, jsou jejich téměř opakem. Smůla se na ně může vskutku jen lepit, ovšem budou-li pozorní, drobné nepříjemnosti nepřerostou v osudová selhání. Neptun a Jupiter jsou s vámi a to je kombinace, která by měla nejhoršímu zabránit. Přesto ono stokrát nic, které by umořilo osla, onen dlouhý řetěz chyb, omylů a drobných příkoří, jež vás může poutat, bude víc chrastit, než svazovat. Bude to týden převážně nepříjemný a po všech stránkách blbý…, ale nebude zničující. Bylo by chybou propadat beznaději, ve výhledu se totiž do fronty tlačí již týden nepochybně po všech stránkách lepší. Právě v kontrastu s aktuálními svízelemi ho oceníte.

  1. PANNA

Panny, tak spokojené samotné se sebou vás Věštírna už opravdu dlouho nezastihla! A bodejť ne, když se vám daří vše, nač jen sáhnete, a svět se na vás usmívá a chválí vás na každém kroku. A protože dobro dobré zase přitahuje, štěstí budete nejen přitahovat, ale i šířit. Budou se na vás proto jako k lampě sletovat ti méně šťastní, toužící se chvíli hřát ve vašem jasu. Někteří a některé si spálí křídla. Panny totiž budou ve svých morálních zásadách neoblomné… Do středečního Úplňku i vaše výkony intelektuální budou vysoce nadnormativní, takže středeční zlom vás zastihne ve standardní kondici. Vzhledem k tomu, že okolí bude hvězdami postiženo významněji, budou vás i nadále mít za Einsteina. Hmotné starosti mít nebudete, zdravotní obtíže s žáhou zvládnete sodou bicarbonou.

7. VÁHY

Měsíc ve Vahách přináší středečním úplňkem dobrou zprávu pro všechny, kteří si přejí očistit tělo – především krev – půstem. Blahodárný to může mít dopad na naše ledviny a močový měchýř. Hodně proto pijte, čistá voda stačí, ale mělo by jí být dost. Řádným propláchnutím odstraníte z těla jedy. Smrkající a kašlaví ať si dají šípkový čaj. Medem můžeme sladit i kávu. Jinak lze čekat v podstatě pohodový týden s drobnými finančními problémy na straně jedné (vedle klasických vydání hrozí však i ztráta podvodem nebo krádeží!). nastuzení se vyhnete, pokud se na úterní vojenskou přehlídku budete dívat v teple u televizoru. Nic nebrání tomu, abyste se v druhé polovině týdne dočkali pozoruhodných společenských úspěchů.

8. ŠTÍR

A ještě jednou o Luně: její vliv dopadne na štíří pohlavní a vyměšovací orgány. Stejně jako Vahám vám Měsíční Kočka ordinuje dostatek tekutin, bylinkových čajů, které skutečně nemusí chutnat hnusně, a navíc ještě pomohou očistě. Samožitný chléb, dalamánky, graham a nebo otruby jen tak na lžíci (ale pořádně zapít) pročistí střeva. Zdržte se po dané dny masa, ale sexu se nezdržujte, i ten vás pročistí – na těle i na duchu. A jinak? Ve středu se můžete setkat (nikoliv osudově) se zajímavým cizincem. Nic míň, nic víc. – Především Štíři ženského pohlaví by si měli dát pozor na prostořekost. Oba rody by pak pospolu měly trochu zpytovat svědomí: je zde něco, co jste zanedbali a co by se vám brzy mohlo škaredě vymstít!

  1. STŘELEC


Některé Střelce tento týden pravděpodobně čekají domácí různice stran nerovnováhy v příjmech a vydáních. Samozřejmě bude na vině druhá strana, což si však budou myslet všichni účastnící sporu. Zpytujte svědomí! Navíc od pondělí Střelce postihne i snížená schopnost soustředění, mizící až v pátek. Vyvrcholí ve středu. Vyhněte se v tento den nebezpečí veřejných projevů – dobře by nedopadly. Vůbec se celý týden raději držte zpět i v milostné sféře. Slibujte, naznačujte, konejte však až po víkendu (ten soustřeďte spíš k jiným svícím a věncům) – pak si to ovšem užijte!

10. KOZOROH


Ve středu budou Kozorozi jaksi bez sebe, myslet i jednat budou spíš mechanicky a to jim u lidí nepřidá. V práci i v soukromí. Přirozeně nečekejte ani nějaké společenské úspěchy, a tak by bylo lépe se až do soboty (včetně) spíš stáhnout a nechat zářit jiné. Chybět vám bude i smysl pro humor a tak byste si jen utrhli ostudu. Krásná leč jako aktuální podzim mlhavá, tedy bez ostrých kontur a hran by měla být neděle v rodinném kruhu a nebo její intenzivní prožití v milostné dvojici. Finančně na tom zřejmě vesměs budou Kozorozi slušně, i když mimořádné zisky by čekat neměli. Dejte pozor na fialovou barvu u sebe i ve svém okolí, nese výstrahu!

11. VODNÁŘ

Podle všeho dopřejí hvězdy Vodnářům splnění některých snů – spíš ovšem z oblasti konzumní, než milostné. Koupíte si možná něco, co si pořídit bránilo vám zatím rozvaha, svědomí či dokonce lakota. Kašlete na staré chmury: rozmazlujte se, co to dá. Bude hůř, a co neutrhnete dnes, zítra nejspíš shnije na stromě. Někteří si tuto konzumní radost udělají tím, že dokonce obdarují někoho blízkého – zaskočí ho tím a možná dojmou – což je samozřejmě moc hezké. Ani od středečního úplňku vám náladu nepokazí, i když nepochybně vás musíme v této souvislosti nabádat k jisté opatrnosti. Spíš však v praktických činnostech, než v mezilidské komunikaci. Vodnáři, v sexu buďte jemní a trpěliví, a to hlavně v neděli a především k Vahám a Blížencům, s nimiž bude dokonce lépe o erotice jen mluvit…

  1. RYBY

Setkání hráčů i ostatních čtenářů s Měsíční Kočkou opět končí u Ryb. Těm hvězdy slibují vcelku bezchybný týden: pro většinu z nich se to týká zdravotního stavu těla i peněženky, dále společenských styků a pracovních úspěchů. Nadměrečné volno prožijete blaze a Dušičky dokonce vesele. Jako doslova vynikající se momentálně jeví jejich milostné vztahy, jen není jasné, zda ty legální, či společensky poněkud vachrlaté. Drobný mráček na modrém nebi může přinést nečekaná návštěva v polovině týdne, rychle a bez ztráty kytičky se z ní však Ryby vesměs vzpamatují. Navzdory tomu, že v našem vnímání jsou ryby němé, budou oplývat vynikající vyřídilkou. Pozor však především na úřední i jiná oficialitou smrdící lejstra. Čtěte je pozorně – lehko můžete přehlédnout důležitý detail.

Hra o Budoucnost

KAMILA (Kozoroh)

Tentokrát se budeme prostřednictvím karet zajímat o devatenáctiletou Kamilu. A to klasicky, aktuálním proroctvím, které nám vyšlo na nadcházející týden, neboť slečna je netrpělivá a delší výhledy jako by ji ani nezajímaly.

Při pondělku je málo pravděpodobné, že bys snad zažila nějaké vzrušivější události. Budeš doma, ostatně jsou prázdniny, což se týká i vysokoškolských programů, a i všichni známí využívají čtyř volných dnů k tomu, aby někam vypadli. Zůstala jsi na ocet. To samé se v podstatě zopakuje v úterý, ovšem s tou výjimkou, že večer tě čeká setkání, které by mohlo mít dlouhodobější dopad. Ve středu se budeš z předchozích dějů, působících jako blesk z čistého nebe, zvolna vzpamatovávat. Využij též období úplňku k očistnému půstu, v tvém případě podobnému spíše ryze zeleninovému dni, včetně pití zeleninových šťáv. K zlému ti to nebude. Čtvrtek jakoby již tradičně karty ukazují jako zasvěcený tvé nazrzlé švagrové, a jejich nekonečných a nekončících problémů s tvým bratrem. V pátek tě čeká další setkání s onou novou úterní známostí. Mělo by být nečekané a pro obě strany svým způsobem v důsledcích nemilé. Onen člověk se podle karet jeví k tobě jako partner věkem nepříliš příslušející. Hnutí tvé mysli je však naznačeno jako hluboké. Přes počáteční zdráhání (ale čí vlastně?) skončíte v posteli. Toto sobotní probuzení bude dvojnásobně trapné. Asi tam zapracuje i alkohol nebo jiné látky. Pozor na ně! V neděli se dostaneš do konfliktu s bratrem i otcem, naštěstí jen technicky zprostředkovaného, takže můžeš nepříjemnou řeč vypnout a dokonce se stát nedostupnou: Vót těchnika…! (Měsíční Kočka by to však neradila.)

TAMARA (Vodnář)

Dvaadvacetiletá slečna Tamara prožije zřejmě emocionálně náročný týden. Její obraz se do značné míry projasnil, víme, že trojúhelník ženy s „vyhraněným vztahem k penězům“ (budeme jí říkat Mamonka), „Zelenookým“ mužem a Tamarou je záležitostí, patřící spíš minulosti: Mamonka Tamaře poněkud drsně řečeno Zelenookého prostě přebrala, což ze strany Zelenookého proběhlo skoro s úlevou a v Tamaře zanechalo naopak velké prázdno. Říci ovšem jednoznačně, že za stesk ten zmetek nestál, by bylo nesprávné, protože na jeho až příliš snadné cestě do Mamončiny náruče se jistě podílely i Tamařiny chyby. Jaké? Karty mluví o přehnané úzkostlivosti s některými hysterickými prvky, především s neuvěřitelně chorobnou žárlivostí. V této souvislosti nás zajímalo, zda tajemství, zřejmě se týkající Zelenookého, a jež by od Tamary tolik chtěla získat Mamonka, není výplodem ženských horečnatých myslí. Podle karet není, ovšem zatím ho nijak nespecifikují. Ovšem ani Zelenooký by nebyl rád, kdyby to na něj prasklo, ať už se jedná o cokoliv. Protože se chceme vyhnout jalovým spekulacím, nebudeme se zde pouštět na tenký led, protože karty nám zatím jasnější obrázek nenabízejí. Karty též upřesnily, že místem děje tohoto velmi dosud nejasného příběhu je zřejmě Hradec a že Tamaru čeká do Vánoc velmi vzrušené období, v němž se objeví i další hráč.

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –