Horoskopy od 3-11-2008 do 9-11-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtyřicátý pátý týden: 3. – 9. listopad.

Situace: Slunce a Merkur jsou ve Štíru, stejně jako Mars. Venuše je ve Střelci a Jupiter v Kozorohovi, Saturn dlí v Panně a Uran couvá v Rybách. Neptun ve Vodnáři a Pluto ve Střelci přehled uzavírají. Slunce s Marsem jsou nakloněni badatelům a učencům z oborů zdánlivě neužitečných a od běžného života vzdálených. Možné objevy lze ovšem označit za průlomové a to i mezioborově. Kvadratura Venuše, Saturnu a Uranu obecně vyostřuje vztahy, což se tentokrát bude týkat rodin i milenců, jakož i pracovních vazeb, protože konflikty mezi politiky (a to i v rámci jednotlivých stran) zjevné i ty skryté už jen těžko mohou být horší. V globálním měřítku lze se nadít výrazného překvapení…

Ale navzdory shora vypsaným poněkud skeptickým signálům Měsíční Kočka přeje bez rozdílu všem příznivé hvězdy a dobré karty!

1. SKOPEC

Na rozdíl od některých znamení zvířetníku kyne zvláště Beranům z druhého dekanu v podstatě dobrý týden bez zvláště rušivých vlivů. Budou trochu nevrlí pouze z možných intervencí do vlastního soukromí zvenčí, kam se ovšem počítají i od Dušiček vcelku aktivní nejbližší příbuzní. Omezte na čas styky, ale v poklidu, nic moc se nestane. Můžete-li se i jiným návštěvám vyhnout – zrušit je a nebo odložit, raději to učiňte. Ne, že by se něco zlého v opačném případě stalo, ale pohoda a jinak velmi dobré vnitřní soustředění, by byly aktuálně pryč. Ale chyby můžete dělat i vy: své nejbližší mohou někteří Skopci hlídat jako beran stádo, a dokonce je mohou svou láskou, péčí a starostlivostí poněkud obtěžovat. Se zdravím i penězi na tom podle všeho budete dobře. A středa je ještě lepší den na lásku než ty ostatní!

2. BÝK

Měsíční Kočka nese pro daný týden Býkům v podstatě dost vážné varování, týkající se peněz: rozhodně jim věnujte zvýšenou pozornost. Nemělo by jít o nebezpečí horentních nákupů a nebo špatných investic. Na ně také v šíleném období, v němž na nás mazaní obchodníci nalíčili předvánoční pasti, jistě dojde. Hvězdy spíš napovídají trestný čin: Býci se mohou stát často vlastní neopatrností obětmi nenechavců všeho druhu, těm narozeným v první dekádě (dekanu) svého znamení dokonce hrozí loupež či přepadení: zvýšená opatrnost je na místě, především v úterý, v pátek a aby toho nebylo dost pak i o víkendu. Může s tím mít něco společného Merkur.

3. BLÍŽENCI

Vlivu této planety od )úterka ve Štíru lze nejspíš přičíst fakt jistých třenic, k nimž mezi Blíženci a jejich partnerem či partnerkou může prakticky permanentně docházet. Nepůjde o nic vážného, ale dokáže to pořádně otrávit. Nehledejte chybu v partnerovi, prostě to tak tento týden nejspíš je a tak se snažte být pozorní a možné třecí plochy polejte olejem. Jen na něm sami nakonec neuklouzněte! Nelze vyloučit ani drobné zdravotní svízele, škrábání v krku a pálení v očích v druhé půli týdne. Nic to nebude, pokud příznaky nezanedbáte… Sluníčko, pokud se mraky roztrhají, může být zrádné, zvláště po poledni a v podvečer.

4. RAK

Tento týden bude ve všech oblastech většinu Raků provázet mimořádně dobrá intuice, dík níž se jim možná podaří vyhnout hrozícímu maléru v práci nebo ve škole. Ovšem pouze potud, pokud dokážou udržet svrbící jazyk )úspěšně za zuby, protože by jejich jedovatosti mohla druhá strana bolestně vrátit, nebo použít jako záminku k vleklému konfliktu. Úspěšní budou Raci podle všeho v milostném slídění. Společensky jim hrozí nějaký menší trapas v němž mohou být nevině, ale rozhodně nepůjde o nic hrozného, otřesou se jako pes po koupeli, takže budou suší, zatímco nějaké ty krůpěje oné směšnosti ulpí na okolí. Není to zábavné? Nos byste mohli mít i na peníze. V druhé půli týdne to může být výhodná koupě či prodej, na jeho sklonku sázka, která vyjde.

  1. LEV

Především Lvy mužského pohlaví (ale nejen) čeká ospalý a v podstatě lenivě vcelku ovšem pohodový týden. Z vnějšku se sice budou do této idyly snažit proniknout rušivé vlivy v podobě špatných zpráv a pověstí, pro jejich nejasnost však jim nemusíte věnovat pozornost. Jako většina fám budou spíš hůř znít, než mohou prakticky uškodit. V mlze vypadá Lochnesska také nebezpečně. Když se mlha rozejde, není tam nic a nebo ve vlnách se převalující starý kmen. Lvi o společenské a nebo politické ambici se setkají s protivenstvími ze strany spolustraníků a nebo spojenců. Nenechte se však zpochybnit! Určitý problém by nastal, pokud byste se stáhli do sebe a stali se zbytečně tajnosnubní. Především lidé nejbližší si to věru nezaslouží, ba, může se tento váš momentální sklon stát zdrojem nepříjemného odcizení.

  1. PANNA

Některé Panny mohou s největší pravděpodobností navštívit nemoci, rozhodně budou k nejrůznějším ve vzduchu poletujícím potvůrkám poněkud vnímavější. Odpovídat by tomu mělo jejich oblékání i stranění se shromážděním, demonstracím, kinu i divadlům. Nachrchlat na vás může v podstatě kdokoliv, ale epidemiologická situace není hrozivá. Princip předběžné opatrnosti však radí nemoc nepokoušet. Do protilehlého znamení se dostane v sobotu Měsíc, což by vás mělo vést k bezpečnému lenošení o víkendu. Celý týden se nepouštějte také do riskantnějších projektů (a to ani ve sféře milostné).

  1. VÁHY

Tohle bude podle všeho pro zrozence z Vah týden od delšího času nejlepší. Jejich protivníci se sice budou snažit ve zlém, ale oni úskoky překonají (spíš intuitivně než rozumem) a odejdou bez ztráty kytičky. Ovšem nelze vyloučit, že podobně jako Raci (viz výše) a snad dílem Kozorozi (viz dále) vyžerou si notnou porci trapností. Pokud si myslí, že je dobré být středem pozornosti, jistě se mýlí, týká-li se to zájmu okolí o směšné prvky v jejich oblečení, projevy chování a nebo obsahově či formálně divnou mluvu. Dařit se bude i manuálním šikulům (jakož i sexuálním kutilům) Jen buďte k okolí pozorní. Obecně řečeno: dokážete-li si ze sebe udělat srandu, vyrazíte posměváčkům zbraně z ruky.

8. ŠTÍR

Něco s penězi, ale není to moc jasné, se kroutí v Kole osudu Štírů. Dobrého to ale nic nebude – nejen že nedostanete přidáno, ale připravte se i na nečekaná vydání. Nepůjčujte peníze, jejich návratnost je nejistá. Opatrní buďte i v hazardu, nejraději nesázejte vůbec. Nepříliš s tím souvisí fakt, že se Štírům vcelku daří úspěšně odpovídat sobě i okolí na otázky po smyslu na první pohled záhadných úkazů. Vždy najdou a objasní jejich racionální jádro. To některé lidi přirozeně štve. I vás to vlastně ochuzuje. Popusťte uzdu fantazii! Dejte smysl nesmyslu! Nesnažte se ale nic vymyslet, těžko se na cokoliv smysluplného soustředíte… Středa bude dobrá pro milostné výboje, v pátek by naopak zřejmě směřovaly ke katastrofě.

  1. STŘELEC


Některé Střelce tento týden čekají dobré věci a tak se po rozpačitém uplynulém týdnu mohou konečně opravdu zhluboka nedechnout. Pondělí, úterý a čtvrtek budou dobré v práci. Můžete se svými nápady (i finančními) vcelku sebevědomě vystoupit. Nejpravděpodobněji sice neuspějete, ale už se o vás bude vědět – nezavěšujte se, jste v pořadí. Hvězdy rozhodně aktuálně nadržují Střelcům, majícím něco společného se zahraničím, osobně, studijně, obchodně či cestovně. V pátek je v horoskopu naznačen problém s příbuznými. Když utečete, vyhrajete, hlavně se nesnažte nic řešit a nebo se plést do vztahů, jimž rozumíte jen zdánlivě. V neděli budou Střelci bojovat s velkou únavou, která by mohla být předzvěstí nemoci.

10. KOZOROH


Protože Kozorozi budou hýřit přímo nezkrotnou energií na nepatřičných místech, mnozí z nich se lehko dostanou do velmi trapných situací – ale v zápětí také z nich. Kdyby se snad pokusili příliv energie nasměrovat zásadnějším směrem, byli by úspěšní. Zvláště ve studiu, ale toho se asi nedočkáme: stále ještě v podstatě na počátku akademického roku není ještě kam spěchat a středoškoláci i po dvou měsících jedou stále na poloviční plyn. Záklaďáci se oklepávají z podzimních prázdnin… Dobře to u Kozorohů (v reálné podobě i ve výhledu) vypadá překvapivě s penězi. Ale hlavně: Někdo na vás myslí. Někdo vás má moc rád. Víte, kdo to je? V sobotu se střezte mužů vousatých a žen v zeleném.

11. VODNÁŘ

Výpověď směřující k Vodnářům je poměrně rozporuplná: na jedné straně varují hvězdy před blíž nedefinovaným nebezpečím, na druhé Neptunův vliv ve Vodnáři přeje snad až mimořádně především zrozencům nyní z volných zaměstnání, hlavně však malířům a lidem vůbec aktivním ve výtvarné oblasti. Jsou tyto předpovědi dvěma stranami jediné mince? Může to tak být. Pak by ovšem nejspíš platilo klasické první vyhrání – z kapsy vyhání. Obecně ovšem je čas při dodržení jisté obezřetnosti příznivý obchodníkům z kumštem – prodávajícím i nakupujícím- především na nejbližších aukcích. Garantuje jedněm vysoké příhozy, druhým pak dobrou cenu u reziduí.

  1. RYBY

Rozjezd Rybího týdne bude nejspíš poněkud klopotný, ale po pracovní stránce nakonec zřejmě dosáhnete všeho, co jste si pro daný čas předsevzali. Pozor na Venuši ve Střelci a Uran právě v Rybách: podle všeho negativně zasáhnou do vašich milostných plánů a s největší pravděpodobností se budou snažit (samozřejmě za vašeho plného přispění – na hvězdy zase všechno nesvádějte!) pokazit u teprve se rodících vztahů, co se dá. To však až v sobotu a v neděli. Takový vývoj Ryby pořádně rozhodí, takže by se Měsíční Kočka pranic nedivila, kdyby jejich otřesený imunitní systém nakonec podlehl i banální listopadové chřipce z nečekaného tepla tam, kde nebude pod mrakem.

Hra o Budoucnost“

VÍTEK (Ryby)

Potřetí se setkáváme s pětadvacetiletým Vítkem a uzavíráme tak třetí kolo tohoto ročníku Hry. Nejprve co nám karty prozradily o dvou ženských, které vás poněkud sužují, ač ony situaci tak nevidí: s ohledem na další karty je kárová sedma ve vašem případě signálem k tomu, že řešením by mohl být útěk. Vaše slečna a vaše matka se totiž tak pohroužily do vzájemného souboje o vás tak, že vy sám jste se z jejich sporu jakoby vytratil. Taky vám tím pádem nepochybně celá situace – přes velmi vřelé vztahy k oběma stranám – začíná lézt na mozek. Je zde, to za druhé, ale přítomna mimo jiné i křížová královna, a tak se zdá, že zatímco se ty dvě dámy budou bít jako litice, mohla by se smát nějaká třetí… Karty ovšem před takovým způsobem útěku spíš varují. – V práci to nadále nevypadá dobře. Nikoliv finančně, ale z pohledu na váš možný postup. Šéf takovou možnost i nadále blokuje a podle karet i blokovat bude. Je za tím spor o jakýsi obraz, který jste sice prohrál, ale artefakt zřejmě byl falzem. Přes přízeň šéfovy ženy byste možná měl přemýšlet o změně místa. Pokud by se totiž šéf domákl podrobností vašich vzájemných sympatií, možná by vás zabil – což Měsíční Kočka neříká do větru, neb to věru ani v nejmenším nemyslí obrazně.

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –