Horoskopy od 27-01-2020 do 02-02-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
pátý týden roku 2020

Beran – bezpečná finanční situace neznamená, že můžete začít bláznivě utrácet. Naopak. Je čas odložit nějakou tu korunu bokem. Máte šanci potkat někoho, kdo začne být vašemu srdci velmi blízký. U jídla se řiďte klasickým příslovím – jíst do polosyta a pít do polopita. Uvidíte, že vám bude výrazně lépe.

Býk – trocha rizika někdy přinese obrovské zisky. Jestliže přemýšlíte o změně práce, možná právě nyní přichází ta nejlepší chvíle udělat další krok vpřed. Podle horoskopu je tento týden ideální pro rozhodnutí, která mají na vztah nebo rodinu dlouhodobý dopad. Malé zdravotní problémy nemůžeme úplně ignorovat. Mohly by se změnit na něco závažnějšího.

Blíženci – budete mít výrazně více povinností než obvykle. Objeví se nějaké pravidelné, kterým bude nutné věnovat výrazně více pozornosti než dříve. Teplo domácího krbu vás bude krásně rozehřívat. Vychutnávejte si to. Pečujte o kůži, atmosférické vlivy na ní nyní působí hodně negativně.

Rak – ve stresu člověk udělá nejvíce chyb. Snažte se nikam nespěchat a rozhodně se nenechte tlačit lidmi do nesmyslných termínů, které není možné splnit. Nejdůležitější pro vás bude skutečný vztah opřený na pravdě a plnění slibů. Omezte konzumaci sacharidů a zvyšte trochu podíl vlákniny a bílkoviny ve stravě.

Lev – hledejte nové možnosti jak si zlepšit svou pracovní pozici, díky tomu se vám také podaří výrazně vylepšit celkovou finanční situaci. A každá koruna navíc se hodí. Pomalinku podle horoskopu přichází správná chvíle pro všechny, kteří hledají velkou lásku. Vypadá to na hodně slušnou fyzickou i psychickou kondici.

Panna – u každého nákupu se pokuste v ruce otočit každou korunu dvakrát. Opravdu jsou všechny výdaje bezpodmínečně nutné? Budete toužit po lásce, jako to bylo za mlada. Ale pozor, vyhněte se jakýmkoliv zbrklým reakcím. Zdravotní doporučení si raději ověřte ještě u někoho úplně nezávislého.

Váhy – v pondělí, středu a ve čtvrtek vás čekají trochu pracovně náročnější chvilky. Nepodceňujte detaily, někdy na nich bude stát celý výsledek vaší práce. Věnovat čas flirtům a schůzkám s někým, s kým stejně nechcete být nemá větší smysl. Preventivní zdravotní prohlídky se vyplatí každému. Dokážou podchytit i různé drobnosti v naprostých počátcích.

Štír – podle horoskopu v tomto týdnu se naplno rozjedou různé projekty, díky kterým se můžete pracovně posunout výrazně dál. Využijte svou šanci. Ve vztazích to občas trochu zahřmí, snažte se u sporů příliš netlačit na pilu, možná bude u méně důležitých záležitostí rozumnější ustoupit. Pokud se chystáte na hory, dejte si pozor na zdraví.

Střelec – přichází chvíle, kdy se budete muset hodně zamyslet nad různými změnami. Některé vám pomohou udržet pozici, jiné vás zachrání před klopýtnutím a další dokonce posunou o hodně dál. Na opačné pohlaví budete působit jako magnet. Hledáte lásku? Je tu příležitost. Rýmu můžete přibrzdit pomocí přírodních metod.

Kozoroh – výborný čas pro různé investice a nákupy důležitějších věcí. Promyslete si vaši profesní budoucnost, chcete změny a nebo možná se vám více líbí stávající situace? Zamilovaní mohou podle horoskopu svůj vztah ještě více prohloubit. Single může zasáhnout blesk lásky. Najděte si pro sebe trochu více času, péče o vzhled není jen marnivost, přináší psychický komfort.

Vodnář – některé pracovní situace vás mohou rozčilovat. Snažte se ke konfliktům a sporům přistupovat s klidem. Partner vám bude oporou a láska v tomto týdnu opravdu rozkvete. V následujících sedmi dnech se pokuste šetřit své srdce. Pokud možno se vyhněte všemu, co prokazatelně zvyšuje krevní tlak.

Ryby – čeká vás nyní opravdu hodně povinností, proto bude nejrozumnější, když si v pondělí uděláte dobrý plán na zbytek pracovního týdne. A snažte se ho držet. Ryby, které již delší dobu žijí v formálním či neformálním vztahu budou nyní prožívat opravdu šťastné chvíle. Vaše tělo potřebuje více pohybu a čerstvý vzduch.