Horoskopy od 03-02-2020 do 09-02-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
šestý týden roku 2020

Beran – pokud budete mít možnost investovat peníze do nějakého dlouhodobějšího projektu moc neváhejte a udělejte to. Společenská, ale i pracovní setkání mohou být skvělou příležitostí, jak se seznámit s někým novým. Vyvážený jídelníček a dostatečný přísun vitamínů je to, co vaše tělo potřebuje nejvíce.

Býk – změna práce vás může posunout tam, kam se už delší dobu chcete dostat. Nové výzvy mohou být na začátku trochu náročnější, ale ve finále nebudete litovat. Podle horoskopu to vypadá na opravdu zajímavý týden pro všechny hodně zamilované páry. Prospěje vám více bílkoviny a vlákniny a omezení sacharidů.

Blíženci – koncentrujte se na všechny drobné povinnosti. Důležité úkoly zvládnete levou zadní, ale některé maličkosti by mohly uniknout vaší pozornosti a byla by to zbytečná ztráta. Budete se s partnerem dokonale chápat, oba budete vědět, co chce ten druhý, dříve než to vysloví. Pravidelná péče o zuby se vám vrátí mnohonásobně.

Rak – přichází spousta povinností a u některých věcí budete hodně pod tlakem. Snažte se rozumně rozložit energii a pokud možno co nejpřesněji naplánovat čas určený na práci. Stabilní vztah plný lásky je to, po čem vaše srdce touží nejvíce. Diety občas pomáhají, ale nesmí se to přehánět, zvlášť pokud si je člověk předepisuje sám.

Lev – posilujte svou pozici v práci. Hledejte spojence, zkuste zjistit, kam se směřuje a jakým způsobem byste s tím vším mohli pomoci. Podle horoskopu přichází čas pro všechny, kteří hledají lásku a sní o tom, aby konečně našli někoho, kdo s nimi bude sdílet dobré i zlé, co v životě přichází. Fyzická kondice by měla být opravdu velmi dobrá.

Panna – někdy nemá smysl příliš prosazovat svoje. Pohodlnější bude, když se svezete s hlavním proudem a necháte jiné, aby na sebe vzali hlavní břemeno povinností. Lásku je třeba udržovat, nenechte se vyvést z rovnováhy nějakými hloupými spory. Raději jim předcházejte. Smích léčí a optimistické nastavení dokáže zahnat i některé zdravotní potíže.

Váhy – jestliže budete muset něco vyřizovat na úřadech nebo se zabývat většími financemi, podle horoskopu budete v tomto týdnu opravdu úspěšní. Vzájemná úcta a pravda je ve vztahu to nejdůležitější. A také nezapomínejte na to, že příliš velká podezíravost může přinést spoustu zbytečných škod. Vaše oči mohou být unavenější než obvykle.

Štír – všechno by se mělo začít hýbat. Dojde k několika zajímavým změnám, které možná vás přímo neovlivní, ale ukážou vám další možnosti, kudy se posunout zase v profesním životě dál. Jsou slova či věty nebo témata, kterým byste se ve vztahu měli raději vyhýbat. Divné počasí vyžaduje správné oblečení. Je to důležité pro vaše zdraví.

Střelec – bezhlavé utrácení vám podle horoskopu může nyní způsobit trochu problémů. Zkuste raději šetřit a nebo kupujte pouze to, co opravdu potřebujete. Pokušení se dá odolat. A to nejen v materiálních záležitostech, ale i ve věcech citů. Neničte kvůli krátkému románku to, co je pro vás důležité. Odpočívejte u příjemné hudby, povznese vás na duchu a zbaví stresu.

Kozoroh – tento týden bude plný různých zajímavých příležitostí. Využijte toho, že máte více energie a dobrý nápadů. Iniciativa a píle se cení vždy. Vnější atraktivita není opravdu všechno. Pro vztah je důležitější, jakou má ten druhý člověk duši. Dostatek odpočinku vám pomůže zlepšit pleť i kvalitu vlasů a nehtů.

Vodnář – podle horoskopu to v práci tento týden bude docela v pohodě. Případné problémy se vám podaří vyřešit s předstihem a v kolektivu budete mít docela silné slovo. Partner vám přinese spoustu radosti a nové inspirace. Pomalu přichází čas na jarní detoxikaci celého organismu.

Ryby – některé věci budete muset odložit a věnovat se pouze části svých pravidelných aktivit. Musíte se rozhodnout, co je nejdůležitější. A zbytek úplně bez problémů doženete jindy. Partnera něco trápí, ale nemá moc chuti se svěřovat. Zkuste to nějak opatrně zjistit a pomoci ten problém vyřešit. Sport a procházky nemůže omezit ani horší počasí.