Horoskopy od 10-02-2020 do 16-02-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
sedmý týden roku 2020

Beran – přebytky hotovosti odkládejte bokem a až se nastřádá větší suma, vložte je na účet. V práci si dejte pozor na středu, bude náročná. Nevinný románek se docela rychle může vymknout kontrole, je důležité vědět, co opravdu chcete. Ve zdraví se vyhýbejte extrémům, všeho moc škodí.

Býk – trocha rizika někdy může přinést obrovské zisky. Kdo neriskuje, nikdy nedosáhne až na nejvyšší metu. Na druhou stranu, kdo neriskuje, ten nic neztratí. Většinou. Vypadá to, že kolem vás začínají poletovat Amorkové se svými luky a zamilovanými šípy. Podle horoskopu si musíte dávat pozor na virózy, mohou se objevit naprosto znenadání.

Blíženci – povinnosti mohou být nutné, ale bohužel musíme je dělat. Zkuste najít nějaký způsob, jak si své každodenní aktivity alespoň trochu zpříjemnit. Zamilované chvilky jen ve dvou vám přinesou spoustu štěstí a radosti. Nepřemýšlejte o nemocech, nemá smysl řešit problémy, které ve skutečnosti neexistují.

Rak – některé věci budete moci odložit a místo toho se věnovat opravdu závažným věcem. Dokážete nyní hodně a můžete dohnat všechny resty z minulosti. Minulost se vám podle horoskopu ozve i v nějaké záležitosti týkající se srdce. Bylinkové čaje a pravidelný přísun vitamínů vám posílí imunitu.

Lev – hledejte nové příležitosti, které vám umožní rozvinout vaše schopnosti. Nemá smysl přešlapovat na místě, je spousta věcí, které můžete udělat pro lepší budoucnost. Hvězdy nyní nejvíc přejí párům, které jsou spolu již dlouho. I v takovém vztahu se stále dá hodně objevovat. Nehty a vlasy potřebují doplnit minerály.

Panna – nečekejte nějaký neobvyklý příliv peněz, vše bude více méně v normě. Ani větší výdaje vás nečekají. V práci také bude vše celkem v normě. Menší hádky patří ke každému vztahu, ale nebojte, víkend bude krásný. Jestliže vás trápily nějaké zdravotní potíže, tak tento týden by se situace měla velmi výrazně zlepšovat.

Váhy – v práci bude celkem uvolněná atmosféra. Až to trochu bude svádět k nepozornosti, takže si raději dávejte pozor. Ale i mírné zakopnutí ve finále nebude velký problém. Partner má podle horoskopu pro vás několik velmi příjemných překvapení. Mohou se objevit menší potíže s klouby.

Štír – poraďte se s někým ohledně financí. Možná najdete několik snadných způsobů, jak vylepšit domácí rozpočet a souběžně zjistíte, že dokážete ušetřit více než se vám zdá. Spory z minulosti budou zapomenuty a nadcházející jaro se vám připomene spoustou lásky. Můžete být trochu více pod tlakem stresu.

Střelec – změny v práci budou trochu chaotické. Zkuste do ničeho moc nezasahovat a pozorujte, jak se vyvine situace. Až potom rozhodněte, co se vám nejvíc hodí. Příliš ostrý tón v nevhodnou chvíli může vyvolat zbytečnou hádku. Udobřování bohužel zabere trochu času. Nemoci raději nepřecházejte, návštěva u odborníka vás nic nestojí.

Kozoroh – nadcházející týden příliš vaši peněženku nezatíží. Najdete způsob, jak omezit utrácení za zbytečnosti. Zkuste se toho držet i nadále. Pokud chcete, aby to ve vztahu šlapalo, musíte spolu mluvit. A vše musí být upřímné a otevřené. Není důvod, proč byste si nyní měli stěžovat na zdraví. Jen se vyhýbejte bacilonosičům.

Vodnář – líná huba holé neštěstí. Pokud chcete v práci nějakou změnu, musíte si o ni umět říci. Pokud budete čekat, že se někdo ozve sám, tak se nikdy nedočkáte. Menší problémy ve vztahu budou už jen minulostí. Vodnáři, kteří jsou single, mohou zažít romantické dobrodružství. Což takhle popřemýšlet o jarní detoxikaci?

Ryby – objeví se nové příležitosti, jak vydělat peníze a také jak se v práci posunout o něco dál. Máte možnost získat další znalosti a zkušenosti. Pokud budete cestovat, můžete potkat někoho, kdo vás začne velmi fascinovat. Pro single je to zajímavá příležitost. Fyzická aktivita a psychická pohoda jsou základ zdraví.