Horoskopy od 17-02-2020 do 23-02-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
osmý týden roku 2020

Beran – podívejte se na svou práci z trochu jiného úhlu. Je velmi pravděpodobné, že najednou objevíte spoustu nových a zajímavých příležitostí, jak se posunout zase o kus dál. Váš vztah může zažít renesanci. Hoďte za hlavu různá drobná neporozumění a užijte si to. V porovnání s předchozími týdny by se váš zdravotní stav měl zlepšit.

Býk – finančně by měl být tento týden celkem v pořádku, dokonce ke konci týdne by se to mělo ještě mírně zlepšit. V práci neřešte to, že vás někdo pomlouvá. Čas vše vyřeší k vaší spokojenosti. Pár slov vyřčených v nesprávný moment může ve vztahu vyvolat hádku. Snažte se nerozčilovat nad hloupostmi, psychická pohoda je základ.

Blíženci – podle horoskopu budete mít v práci hodně úkolů, které bude nutno stihnout v dost šibeničním termínu. Plánování a spolupráce jsou základ. Ve vztahu to vypadá, že první polovina týdne bude dost bouřlivá. Ale před víkendem vysvitne slunko. Hrozí vám virózy a nachlazení, problémům je lepší předcházet.

Rak – poslouchejte, co se šeptá. Na některé věci by bylo rozumné reagovat s předstihem. Nenechte se zatáhnout do vnitropodnikových sporů. Velká láska někdy začíná úplně nenápadnými náznaky. Zkuste brát některé věci méně vážně, vyhnete se díky tomu zbytečnému stresu.

Lev – jistá rozhazovačnost je vlastností všech Lvů, ale popřemýšlejte, jestli se opravdu utrácení nedá trochu víc omezit. Podle horoskopu tento týden bude partner trochu sobecký a bude více myslet na sebe než na vás a na budoucnost vztahu. Ale to přejde. Krátká ranní rozcvička vám dá spoustu energie a pozitivně vás naladí.

Panna – v práci navážete zajímavé kontakty a vylepšíte si vztahy s lidmi, se kterými to delší dobu neklapalo. Začíná nové a pro vás velmi zajímavé období. Ve vztazích bude spoustu lásky a single mají konečně možnost něco změnit. Jen stačí překonat ostych. V léčbě drobného nachlazení vám mohou hodně pomoci přírodní přípravky.

Váhy – podle horoskopu někdo ve vašem okolí začíná rozšiřovat různé drby, které se bohužel nepřímo dotýkají i vás. Nejlepší reakcí bude ukázat, že jste člověk na tom správném místě a není za vás náhrada. Občas i lidé ve vztahu mají na sebe méně času, ale není to žádná tragédie, před víkendem se to zlepší. V zdravém těle zdravý duch, tohle rčení neztratí na platnosti.

Štír – neklid v práci bude zasahovat i do vašeho soukromého života. Krizové bude úterý a potom pátek, proto o víkendu dostatečně regenerujte. Neberte vše doslovně, některé věci partner myslí jen žertem, i když by mohl nabrat trochu více citlivosti. Možná to stačí lehce naznačit. Špatné počasí se odrazí i na vaší náladě a psychické kondici.

Střelec – v práci někdo sleduje, jak si počínáte. Snažte se vykazovat co největší aktivitu a vyhýbejte se zbytečným chybám. Ve vztazích to bude dosti zmatené, na jednu stranu spousta lásky, ale na druhou se objeví také hodně výčitek. Pracovní stres se odrazí i na vaší psychické kondici, snažte se najít co nejvíc chvil pro odpočinek.

Kozoroh – finanční situace vás docela potěší. Může se objevit nějaký návrh na prémii nebo zvýšení platu, ale první krok musí být váš. Ve vztahu to bude lepší než v předchozích týdnech. Určitě vás to potěší a víkend může být opravdu povedený. Nezapomeňte se rozehřát po příchodu z venku. Nachlazení je reálná hrozba.

Vodnář – v peněžence bude trochu průvan. Hlavně na začátku týdne. Pak se situace uklidní, ale extra příjmy, které by zalepily vzniklou díru nečekejte. Od partnera vás čeká nějaké hodně příjemné překvapení. Kdo říkal, že Valentýna se má slavit jen jeden den? Budete hodně unavení, jarní únava se začíná objevovat.

Ryby – pracovně by to měl být spíše klidný týden. Dokonce možná až moc klidný a je možné, že se občas budete nudit. V takové chvíli zkuste popřemýšlet o nějaké aktivitě do budoucna. Nemá smysl neustále řešit ve vztahu jedno a to samé. Sedněte si a domluvte si, jak vše dostat do pořádku. Vaše fyzická kondice bude v tomto týdnu trochu slabší. Snažte se vyhýbat fyzicky náročné aktivitě.