Horoskopy od 24-02-2020 do 01-03-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
devátý týden roku 2020

Beran – v práci podle horoskopu budete řešit nějaké nesplněné sliby a hádky mezi vašimi kolegy. Bude trochu dusno, ale nedá se s tím nic moc dělat. Při hledání lásky vás může čekat velký úspěch. Spoustu šťastných chvilek prožijí i Berani ve vztahu. S rozbouřenými nervy a psychickým neklidem pomohou bylinky.

Býk – vaše pozice v zaměstnání je poslední dobou na tolik pevná, že si budete moci dovolit i trochu relaxu navíc. A nebo věnujte volné síly a čas dalšímu postupu na kariérním žebříčku. Býkům na dovolených plány naruší počasí. Pokud hledáte vztah, nelovte ve známých vodách. Nachlazení i různé virózy nebo chřipky je třeba pořádně doléčit.

Blíženci – ve finančních záležitostech si podle horoskopu máte dávat větší pozor. Hlavně nic moc neplánujte dopředu, budete muset reagovat na nějaké nečekané situace. Pokud Blíženci ve vztahu chtějí prožit kouzelný večer plný romantiky a lásky, musí nyní vykázat větší iniciativu. Partner bude apatičtější. Se zdravím to bude ok.

Rak – budete mít spoustu zajímavých nápadů, ale bylo by rozumné si jich většinu nechat do zásoby. Nyní vás okolí moc chápat nebude a spíše všichni budou preferovat staré způsoby a pohodlí. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak mohou být překvapeni tou spoustou lásky, co se může objevit. Pozor na vyšší tlak, křečové žíly také dokážou potrápit.

Lev – vyhýbejte se jakýmkoliv dlouhodobým závazkům, hlavně si dejte pozor na peníze. V práci můžete dosáhnout několika zajímavých změn, ale musíte vsadit na diplomacii a umět kličkovat mezi požadavky různých lidí. Přichází trochu samotný týden, i Lvi ve vztahu to nebudou mít moc růžové. Mohou se objevit migrény.

Panna – pokud budete mít na výběr nějaká školení nebo možnost se něco nového v práci naučit, neváhejte. Rozhodně se vám to vyplatí. Panny ve vztahu se budou snažit vše řídit a ovládat, někdy to bude zdrojem zbytečných konfliktů. Ale ve finále vše skončí dobře. Dávejte si pozor na čerstvost jídla. Vyhýbejte se pochybným stravovnám.

Váhy – finančně to bude trochu nestabilní. Je šance na nějaký příjem navíc, ale taky se mohou objevit nečekané výdaje. Je snadné i milovanou osobu ranit něčím, co vypadá na první pohled jako banalita. A je umění pak přiznat chybu a napravit to. Větší fyzická aktivita pomůže i vaší psychice.

Štír – pokud musíte pracovně cestovat, počítejte s tím, že se mohou objevit další výdaje, které jste na začátku nemohli naplánovat. Podle horoskopu se nyní single mohou hodně zamilovat, a pak to bude rychlé. Společné bydlení může být jen začátek něčeho opravdu vážného. Doplňte minerály posilující vlasy, nehty a kůži.

Střelec – v práci dojde podle horoskopu k několika velmi nečekaným situacím. Důležitý bude postřeh a rychlá schopnost reagovat. Nepodceňujte spolupracovníky. Ve vztahu může nadělat zmatek nějaký rozhovor s osobou spojenou s minulostí. Nezapomínejte na to, že budoucnost je důležitější. Dejte si pozor na ledviny.

Kozoroh – čekejte více výdajů spojených s domácností. Ale také by se měl objevit i nějaký příjem, který částečný výpadek financí pomůže pokrýt. V práci se snažte spoléhat hlavně na sebe. Ve vztahu to bude dost skřípat. Chvilka o samotě může pomoci. Drobné problémy se žaludkem vám mohou vystrašit, ale nic závažného to není.

Vodnář – dejte si pozor, jestli máte všechno zaplacené včas. Nemá pak smysl řešit různé upomínky nebo penále. Podle horoskopu tento týden bude přát flirtování a různým romantickým setkáním. Láska je opravdu nádherná věc. Vyhýbejte se různým povzbuzujícím látkám a také si dejte pozor na léky.

Ryby – nějaký projekt se pomalu blíží ke konci a skončí to velkým úspěchem. Mezi odměněnými byste rozhodně neměli chybět. Pozor na nadměrné emoce. K lásce sice částečně patří, ale nic se nesmí přehánět, protože to pak začne vypadat jako divadlo. Rozhodně vám chybí pohyb, využijte hezké dny k nějaké fyzické aktivitě.