Horoskopy od 23-03-2020 do 29-03-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třináctý týden roku 2020

Beran – bezpečná finanční situace nyní neznamená, že v budoucnu se to nezmění. Snažte si vytvářet nějaké rezervy. Lásku nejbližších si vychutnáte právě v této složité situaci. Vyhýbejte se všem extrémům, zdraví máte dobré, ale proč ho zbytečně oslabovat nadměrnou fyzickou aktivitou.

Býk – změna práce je možná i v takové složité době. Některé příležitosti, které se před vámi rýsují jsou opravdu zajímavé. Podle horoskopu přichází vhodný čas pro velká vyznání lásky nebo dokonce i pro zásnuby. Pravidelná péče o zuby se vám v budoucnosti mnohonásobně vrátí.

Blíženci – musíte počítat s tím, že bude potřeba zvládnout všechny pracovní povinnosti v termínu. Nyní jsou všichni výrazně nervóznější. V rodinách čekejte hodně romantickou náladu. Společné chvíle váš vztah posílí. Chraňte kůži před ostrým sluncem a mrazem.

Rak – hodně povinností doprovázených všeobecnými zmatky. Hlavní je zachovat chladnou hlavu a vše se vám podaří zvládnout na jedničku. Naplánujte si aktivity a pak se plánu držte. Stabilita ve vztahu je velmi důležitá a dá vám tak důležitý pocit jistoty a bezpečí. Hlídejte si linii, hlavně se vyhýbejte cukrům.

Lev – nová situace přináší nové možnosti, hlavní je si věřit, nestát na místě a snažit se posouvat neustále dál. Lvi kteří hledají lásku mají podle horoskopu v tomto týdnu výrazně větší šance. Ve vaší blízkosti je někdo, kdo touží po spřízněné duši. Vaše psychická a fyzická kondice se začne zlepšovat.

Panna – pečlivá analýza výdajů vám pomůže najít nečekané rezervy ve vašem domácím rozpočtu. Některé věci jsou opravdu zbytečné. Můžete toužit po bláznivém zamilování jako za vašeho mládí. A proč ne? Přesná diagnóza je základ správné léčby. Lepší je porada odborníka než hledání na internetu.

Váhy – rychlá rozhodnutí jsou někdy nutnost, ale podle horoskopu v tomto týdnu byste hlavně měli k věcem přistupovat s rozvahou a vše si důkladně promyslet. Nemá smysl ztrácet čas na známosti, u kterých není žádná větší budoucnost. Vztah musí chtít dva. Vaše zdraví by na tom mělo být v pořádku.

Štír – v práci bude dost nervózní atmosféra. Nejdůležitější bude udržet dobré kontakty se svými kolegy, zbytečné hádky nikomu nepomohou. Podle horoskopu Štíři budou mít hodně romantickou náladu a nebude tak snadné splnit všechny jejich touhy. Síly vám pomůže načerpat čerstvé ovoce a zelenina.

Střelec – popřemýšlejte o budoucnosti. Jestli jste spokojeni tam, kde pracujete, stále můžete dosáhnout na lepší nebo lépe placenou pozici. Jestli vám to tam nevyhovuje, nemá smysl pokračovat. Single mají nyní možnost potkat někoho zajímavého. Možná to nebude navždy, ale i pár krásných měsíců je fajn. Vaše pleť na obličeji bude vyžadovat více péče, zvláště v okolí rtů.

Kozoroh – podle horoskopu je vhodný čas pro různé výhodné investice. Jen se nenechte pobláznit pouhým pozlátkem, vše musí mít pevné základy. Single mohou být znenadání zasaženi Amorovým šípem. Pamatujte na odpočinek a možná byste měli popřemýšlet o mírných změnách životního stylu.

Vodnář – některé pracovní situace vás mohou hodně zlobit. Banalitám se nevěnujte, ale u důležitých věcí nebojte jasně říci svůj názor a návrh řešení. Na konci týdne může Vodnáře čekat od partnera nějaké velmi příjemné překvapení. Při potížích s tlakem neexperimentujte a navštivte lékaře.

Ryby – čekejte více náročných povinností, v některých chvílích bude trochu problém všechno stihnout včas. Ve vztahu bude trochu dusno, možná je to efekt pomalu vznikající ponorkové nemoci. Zkuste spolu popřemýšlet, jak její efekty zmírnit. Vaše tělo potřebuje více pohybu. I ranní rozcvičky dokážou udělat spoustu zázraků.