Horoskopy od 06-04-2020 do 12-04-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
patnáctý týden roku 2020

Beran – všechno se pomalu začíná vysvětlovat. Není nutno nikam spěchat, pracovní záležitosti se nakonec vyřeší samy bez vašeho zásahu. V lásce to vypadá tento týden na dost velké zmatky. Na jednu stranu spousta citu na druhou se asi objeví i hodně zbytečných hádek. Dávejte si větší pozor na ledviny.

Býk – počítejte s tím, že s nějakou komplikovanou pracovní záležitostí vám nejlépe pomohou přátelé. Není žádná ostuda se ozvat, když jste v krizi. Podle horoskopu Býky ve vztahu čeká nějaké významnější rozhodnutí. Single prožijí týden bez výraznější změny. Zdraví bude v pořádku, jen si trochu odlehčete jídelníček.

Blíženci – poslední týdny byly pracovně těžké, ale nyní byste měli vidět pomalu i nějaké světlo na konci tunelu. Vše se začne zlepšovat. Pokud chcete lásku, musíte pro to něco udělat, jen stát a čekat opravdu nestačí. Mohou se objevit nějaké menší zdravotní problémy, nejpravděpodobněji se to bude týkat dásní nebo zubů. Ale nic vážného to není.

Rak – všechno je teď zpomalené a nemá moc smysl vyvíjet nějaký tlak na změnu. Stejně se nic vyřešit nedá, takže nezbývá než čekat a unášet se proudem. V lásce nyní bude hrát největší roli názor toho druhého. Potíže s trávením konzultujte s nějakým odborníkem, samoléčba může uškodit.

Lev – spolupráce s ostatními a konzultace u zkušených vám pomohou dosáhnout finančního úspěchu. I když se pak budete muset rozdělit, stále na tom vyděláte. Ve vztahu můžete získat dojem, že je hodně nespravedlivé, jak se dělíte o různé povinnosti. Trochu je na tom pravdy. Mějte krk v teple, nachladit se teď by nebylo moc dobré.

Panna – nepozornost a ležérnost vás v práci mohou stát docela hodně. Zkuste se koncentrovat na vše co děláte, i když to zrovna vypadá, že je vše úplně v klidu. I když bylo v posledních dnech ve vztahu cítit jisté napětí, nyní se situace radikálně zlepší. Podle horoskopu byste měli více odpočívat.

Váhy – podle horoskopu máte v práci určitý pocit křivdy. Zdá se vám, že vaše snahy nejsou dostatečně doceněné. Ale to se brzy změní, uvidíte, že to bude výrazně lepší. Může se objevit nějaká osoba, která vašemu srdci rozhodně nebude lhostejná. Nepřehánějte to se sladkostmi ani s alkoholem. Malý půstu u obou věcí vašemu zdraví jen prospěje.

Štír – v práci máte nyní šanci na kariérní postup a nebo zvýšení platu. Vaše úsilí z posledního roku může být nyní velmi příjemně ohodnoceno. I v těchto těžkých časech se může objevit láska, stálé kontakty na internetu se dokážou přerodit na něco více. Podle horoskopu budete dost nervózní a občas se mohou objevit migrény.

Střelec – pokud přemýšlíte o změně zaměstnání, tak teď se objeví několik příležitostí. Ale pozor, nástup do nového bude nyní hodně náročný a bude od vás vyžadovat spoustu sebezapření. Single pozor, to není zamilovanost, je to jen krátkodobé okouzlení, které velmi rychle vyprchá. Dávejte si pozor při zvedání těžších předmětů.

Kozoroh – stačí jen uvěřit ve vlastní schopnosti. Uvidíte, že po počátečním stresu máte možnost všechno zvládnout na výbornou. Zamilovanost? Dozvíte se něco, z čeho vám bude smutno. Popřemýšlejte, jestli si celou situaci nezačínáte příliš komplikovat. Mohou se objevit nějaké menší hormonální problémy.

Vodnář – ve finančních záležitostech se snažte vystupovat jako rovnocenný partner. Pokud se někým necháte zatlačit do slabší pozice, můžete přijít o nemalý obnos. Váš klid naruší informace od bývalé lásky. Podle horoskopu nejlepší bude vše ignorovat. Objeví se menší alergická reakce na nějakou potravinu nebo nápoj.

Ryby – podle horoskopu přichází trochu horší finanční situace. Pokuste se zatnout zuby a prověřit pravidelné nákupy, stále se dá na některých věcech trochu ušetřit. Otevřete více oči a všimnete si, kolik krásných věcí pro vás partner nachystal. Neberte je jako samozřejmost. Dobré zdraví neznamená, že se člověk musí utrhnout ze řetězu.