Horoskopy od 20-04-2020 do 26-04-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
sedmnáctý týden roku 2020

Beran – v tomto týdnu by vás práce měla vytrhnout ze stereotypu posledních týdnů. Chystají se nějaké zajímavé projekty, dojde i k určitým nečekaným změnám. Dozvíte se o partnerovi nějaké věci, které jste dosud netušili. A nebojte, bude to příjemné překvapení. Menší zdravotní problémy se kterými si vaše tělo hravě poradí.

Býk – ve finančních záležitostech vás čeká nějaké zklamání. Ale co se dá dělat, musíte se co nejrychleji oklepat, protože život jde dál a za nedlouho se vaše situace výrazně zlepší. Podle horoskopu zamilovaní Býci v těžké chvilce poznají, jak je láska nádherná věc. Pozitivní přístup k životu vám zaručí spoustu energie.

Blíženci – praktický přístup k životu vám zaručí pracovní úspěch. Stačí jen trochu více napnout síly a výsledek vás opravdu velmi potěší. Za některé věci se nemusíte stydět, je lepší to probrat s partnerem na přímo a najít řešení, které bude vyhovovat oběma. Můžou se objevit migrény a trochu horší fyzická kondice.

Rak – kolegové vám řeknou něco, co se vám nebude moc líbit. Raději se nehádejte a vyčkejte na lepší situaci. Ta přijde už brzy. Nemá smysl ve vztahu řešit problémy, které se ve skutečnosti nestaly nebo mají jen velmi malý význam. Zdraví by mělo být v pořádku, jen si musíte trochu více dávat pozor na kvalitu jídla.

Lev – zlé věci se pomalu končí a vše se obrací tam, kam chcete. Nebojte se roztáhnout křídla, budoucnost patří vám. Podle horoskopu ve vztahu to bude celkem v pořádku, jen si obě strany musí dávat pozor, aby se nevinné žertíky nevykládaly jako ošklivá zlomyslnost. Psychickou kondici vám může vylepšit klidné večerní posezení v kruhu blízkých.

Panna – někdy je lepší začít určité věci úplně od začátku a nedokončovat to, co ve skutečnosti dokončit nejde. Single se mohou ocitnout v dost zmatené situaci. Někdo má o vás velký zájem, ale vás zase až tolik nepřitahuje. A ten kdo vás přitahuje si vás pro změnu nevšímá. Velmi dobrý týden pro venkovní sportovní aktivity.

Váhy – podle horoskopu získáte nějaké důležité informace, které vám pomohou v profesním životě. Ve středu a ve čtvrtek si dejte pozor na peníze. Drobné prohřešky partnera neřešte, mávněte nad tím rukou a případně se jim spolu zasmějte. Nepodceňujte ani drobné příznaky nemoci, vše je nutné rovnou řešit.

Štír – pro dokončení aktuálních pracovních cílů potřebujete co nejlépe vycházet s kolektivem kolem sebe. Dobrá atmosféra při práci je základ. Některé dny ve vztahu jsou těžké, ale všechno se pomalu bude zlepšovat a víkend bude opravdu krásný. Musíte najít správnou rovnováhu mezi aktivitou a odpočinkem.

Střelec – ve finančních záležitostech byste podle horoskopu měli postupně čekat na vývoj událostí. Nic se nesnažte uspěchat, všechno má svůj čas. Objeví se pár příležitostí k drobnému flirtu, ale nic od toho neočekávejte, bude to jen záležitost maximálně na pár týdnů. Trpělivost při rekonvalescenci přináší růže.

Kozoroh – nějaký konflikt v práci způsobí mírné dusno, ale pak se vám podaří celou situaci v klidu vysvětlit a vše bude fungovat lépe než předtím. Přichází šance na novou lásku, ale musíte se už konečně rozhodnout, co opravdu chcete od budoucnosti. Zdraví by mělo být celkem v pořádku, ale vyhýbejte se zbytečnému riskování.

Vodnář – ve finančních problémech vás podpoří někdo blízký. Neodmítejte jeho pomoc, myslí ji dobře a bez jakýchkoliv postranních úmyslů. Neporozumění ve vztahu se musí začít řešit. Nedá se žít v neustálé nejistotě, napětí a strachu. Při překonávání drobných zdravotních potíží vám nejvíce pomůže dobrá psychická kondice a pozitivní nastavení k okolí a událostem.

Ryby – podle horoskopu byste si měli na začátku týdne pořádně promyslet, čeho chcete dosáhnout. Není možné dělat více věcí najednou, je potřeba vybrat jen tu nejdůležitější a na ni se následně koncentrovat. Efektem ponorky budou větší spory s partnerem. Chvilka samoty občas hodně pomůže. Páteř zatěžujte rovnoměrně.