Horoskopy od 04-05-2020 do 10-05-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
devatenáctý týden roku 2020

Beran – díky píli a dobrým nápadům můžete v tomto týdnu opravdu hodně získat. Můžete trochu pochybovat o hloubce vašich citů. Ale je to jen momentální náladou a situací. Ve skutečnosti je vše v pořádku. Únava, přepracování a horší spánek budou mít za následek i mírně slabší psychickou kondici.

Býk – braňte si svou pozici před všemi, kdo vám nepřejí. V práci vás mohou čekat nějaké nepříjemné spory, ale vy nesmíte ustoupit. Pravda je na vaší straně a stejně to dříve nebo později vyjde najevo. V lásce to bude trošku monotematické, chtělo by to nějaký program na víkend. Relaxační procházky večer vám dodají sílu.

Blíženci – před časem jste si vyčítali nějaké rozhodnutí, ale nyní se pomalu ukáže, že vaše kroky byly přeci jen správné a měly význam. Podle horoskopu single se mohou začít postupně zamilovávat. Jen nic neuspěchejte a bude to vzájemné. Rekonvalescence se výrazně urychlí. Jarní únava začíná ustupovat.

Rak – pracovně bude nejnáročnější pondělí a čtvrtek. Ale nečeká vás nic, co byste nedokázali zvládnout. Jen budete muset věnovat své činnosti více úsilí. Ze vztahu se nesmí stát klec, ve které se obě strany bojí jen něco zašeptat. Pozor na pyly, tento týden nebude pro alergiky moc příjemný.

Lev – je dost pravděpodobné, že se rozloučíte nebo začnete loučit v práci s někým, kdo vám byl po profesní stránce hodně blízký. Vypadá to, že ve vztahu cítíte nějakou nejistotu. Možná je i částečně oprávněná, ale je velmi snadné všechno změnit. Podle horoskopu vám z zdravotního hlediska nyní nic špatného nehrozí.

Panna – přichází konec nějaké pracovní etapy. Otevírá se před vámi více cest, nespěchejte s rozhodnutím, která pro vás bude nejlepší. Nic vás zatím netlačí. Single by mohli začít přemýšlet, jestli jejich sny a přání jsou reálná. Když některé věci přehodnotíte, zjistíte, že vše může být mnohem lepší, než se dosud zdálo. Vaše tělo bude potřebovat více vitamínů a vlákniny.

Váhy – máte možnost změnit práci a nebo postavení v té vaší. Pokud nejste spokojeni se svou aktuální situací, využijte příležitost se posunout někam dál. S partnerem se podaří vyřešit nějaký dlouhodobý spor. Podle horoskopu výsledek bude kompromis, který potěší obě strany. Hrozí vám nějaký drobnější úraz, ale nebude to nic, co by vyžadovalo zásah lékaře.

Štír – nenechte si od nikoho nic namluvit. Spoustu věcí dokážete odhadnout výrazně lépe než různí radílkové. Navíc vy nejlépe víte, co je ve vašem zájmu. Láska na první pohled není nějaký výmysl, je to věc, která vás také může potkat. Dostanete nějakou pozitivní informaci ohledně vašeho zdravotního stavu.

Střelec – budete se muset držet ustálených postupů. Podle horoskopu bude práce v tomto týdnu spíše nudná a vyčerpávající. Ale blýská se na lepší časy. Příliš silný tlak může ve vztahu vytvořit zbytečné napětí. Lepší je se domluvit než na sílu prosazovat svůj názor. Nepozornost může způsobit zbytečný úraz.

Kozoroh – v práci budete v nejistotě, co dál. Na jednu stranu vše vypadá v pořádku, ale stále máte pocit, že by to šlo lépe a že některé věci by se měly změnit. Ve vztahu skončí některé věci, které jste považovali za již domluvené a neměnné. Budete se muset přizpůsobit situaci. Náročná situace se odrazí i na vaší náladě, zkuste nějaké relaxační techniky.

Vodnář – někdo před vámi začne kreslit vidinu velmi snadného zisku. Ano, bude to snadný zisk, ale jen pro něj a jen pokud se necháte přemluvit. Někdo s vámi začne flirtovat, pokud můžete, proč ne. Příjemných pár dní ve dvou je více než pár dní o samotě. Ale velké naděje do toho nevkládejte. Vodnáři, kteří se léčí s nějakou nemocí by neměli nic uspěchávat.

Ryby – v první polovině týdne budete mít velmi zajímavou příležitost něco koupit nebo výhodně investovat. Při drobných výdajích si ale dávejte pozor, je škoda utrácet za zbytečnosti. Rodina se vám bude snažit mluvit do vašeho vztahu a citů. Neposlouchejte je. Stejně tak neposlouchejte, když vám budou říkat něco o zdraví, tam se spolehněte na odborníky.