Horoskopy od 27-07-2020 do 02-08-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý první týden roku 2020

Beran – v tomto týdnu budete mít spoustu energie. Pokud s někým v práci rivalizujete, podaří se vám získat velkou výhodu. Nedrápejte staré rány, v lásce to dokáže udělat hodně zlého. Minulost je lepší nechat za sebou. O víkendu si užívejte co nejvíce na čerstvém vzduchu, dodá vám to sílu a zdraví.

Býk – s extra příjmy moc nepočítejte, takže by bylo raději dobré trochu šetřit. Mnoha výdajům se nyní můžete vyhnout, mnoho jich můžete odložit. Single mohou podle horoskopu prožít krásný románek. Stačí se jen zbavit ostychu a vše už pak půjde samo. Vaše vlasy, nehty a kůže potřebují trochu více péče a minerálů.

Blíženci – nastávajících pět pracovních dní bude ve znamení zvýšené aktivity a nových iniciativ. Máte možnost získat v práci hodně plusových bodů. V lásce budete mít sklony chtít vše nebo nic. Občas ale je opravdu dobré najít nějaký kompromis. Příliš moc stresu a rozčilování škodí vašemu zdraví.

Rak – jestli se vám v posledních měsících podařilo něco ušetřit, možná je čas si také udělat malou radost a část úspor vydat na nějaké příjemné potěšení. Grilování, setkání na zahradě či v parku, to vše je příležitost potkat nové lidi a navázat zajímavé známosti. Podle horoskopu týden lásce přeje. Vyhýbejte se přeplněným prostorám.

Lev – je sice prázdninové období, ale nečekejte v práci příliš volna. Objeví se nějaká nová důležitá výzva a kdo se k ní postaví čelem, může v blízké budoucnosti získat spoustu výhod. Lvi ve vztazích se budou zmítat v pochybnostech a přemýšlení o tom, jestli neztrácí čas nebo nešlo by to jinak a lépe. Únavu a tíhu na duši dokáže vyřešit lehčí jídelníček.

Panna – bude před vámi hodně zajímavých úkolů, které vám umožní poznat něco nového a také se naučit nějaké nové zkušenosti. Pro lásku to podle horoskopu není moc dobrý čas, čekají vás nějaké spory o úplné banality. Ale o víkendu bude lépe. Chraňte hlavu a kůži před ostrým sluníčkem.

Váhy – snažte se mít věci pod kontrolou, někdo vás za vašimi zády pomlouvá, tak ať si nikdo nemyslí, že třeba náhodou je na tom trochu pravdy. Kolegové vám pomohou. Nové události v lásce. Pro single je léto skvělý čas k seznámení, zamilovaní mohou spolu trávit více času. Rýma se může objevit i v létě.

Štír – peníze, které vám na konci týdne zůstanou rozdělte na dvě poloviny. Jednou si udělejte radost a kupte si věc, po které už dlouho toužíte a tou druhou odložte na horší časy. Můžete mít pocit, že vás osud nyní svedl dohromady s někým, kdo je vám souzený. Více světla večer je ideální pro zdravotní procházku v přírodě.

Střelec – vyvětrejte kostlivce ze skříně a začněte realizovat nápady, které jste měli už v minulosti. Je nejvyšší čas. Podle horoskopu v tomto týdnu budou mít zamilovaní spoustu možností, jak svůj vztah ještě prohloubit. A single sice na vztah ještě počítat nemohou, ale malý románek se dá prožít i tak. Se zdravím bude vše v pořádku.

Kozoroh – podaří se vám vyřešit nějaké hodně náročné úkoly. Díky předchozímu úsilí získáte také nějaké peníze navíc. Velký pocit blízkosti a souznění dokáže váš vztah příjemně obohatit. Zajděte na místo, se kterým vás vážou společné vzpomínky. Pracovní stres se odrazí na vaší celkové kondici i spánku.

Vodnář – nejdříve si udělejte plán výdajů a pak se ho poctivě držte, budete v pokušení utrácet více, než máte k dispozici. V práci čekejte spíše nudu a normální pracovní povinnosti. Na druhou stranu nuda znamená, že se moc nepředřete. Vodnáři ve vztahu to budou mít složité. Chce to nějaký silnější impuls. Plavání a pěší turistika udělá vašemu organismu dobře.

Ryby – podle horoskopu byste si měli dávat pozor na neplánované výdaje. V práci budete mít sklony věci odkládat. Do určité míry to půjde, ale nic se nesmí přehánět. Od partnera očekávejte podporu ve všem, co vám bude dělat starosti. Nezapomínejte na dostatek spánku, bez toho budete neustále trpět pocitem únavy.