Beran – horoskop na rok 2021

V roce 2021 se budou muset lidé narození ve znamení zvěrokruhu Beran rozhodnout, co vlastně bude dál. Podle horoskopu by bylo nejrozumnější konečně uzavřít jednu životní či pracovní kapitolu a pomalu se začít chystat na novou a úspěšnější cestu, která se nyní před vámi jasně rýsuje. Berani obvykle nemají rádi nedokončené záležitosti, takže to chvíli zabere, ale jak už jednou začnete, tak není cesty zpět. Pak přijde ten pravý čas uplatnit svůj šarm, sílu, talent a také neústupnost.

Nejlepší měsíce v roce 2021: září, listopad, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2021: únor, duben, červenec

Práce

Vaše kariéra se může rozvíjet dál stále stejným způsobem jako v posledních letech, ale nemůžete čekat žádné velké zázraky. Pokud chcete změnu, musíte sami udělat ten první krok. Není zase až tak složitý. V práci bude podle předpovědi horoskopu dobré stavět hlavně na spolupráci s jinými lidmi, nemá smysl si dělat nové nepřátele. S potěšením zjistíte, že vám někdo v druhé polovině roku 2021 vrátí nějaký starý dluh a nebo se vám odvděčí za službu, kterou jste mu kdysi prokázali a na kterou už jste dávno zapomněli. Lidská vděčnost a slušnost přeci jen existují.

Zdraví

Možná by bylo dobré popřemýšlet, jestli nemůžete udělat přeci jen trochu více pro své zdraví. Zlozvyků se člověk zbavit dokáže a pro Berany to bude docela snadné. Váha není nepřítel, je to jen informace, na kterou se dá později rozumně reagovat. No a sport není zas až tak složitý a časově náročný, jak to někdy na první pohled vypadá. Přinejmenším se podívejte na svůj jídelníček a vůbec na stravovací návyky. Opravdu jsou ideální a nedá se na nich něco vylepšit? Na konci března a v dubnu roku 2021 budete mít podle horoskopu nejslabší obranyschopnost organismu. Možná by bylo rozumné v těchto měsících popřemýšlet o nějaké celkové detoxikaci. V léčbě by se Berani měli řídit doporučením skutečných odborníků – rady všeználků pouštějte druhým uchem rovnou ven.

Láska

Rok 2021 podle horoskopu přinese lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Beran hodně zajímavých překvapení. Většinou byli zvyklí, že vše se postupně vyvíjí podle plánů a když něco nejde tak, jak by mělo, tak se to prostě prorazí silou. V tomto roce ale bude potřeba mnohem více diplomacie a taktu, aby se vám podařilo dosáhnout cíle. I když odměna pak bude opravdu mnohem sladší, než byste na začátku čekali. Pozor, v létě raději na velkou lásku nečekejte. Buď se bude jednat jen o flirt a nebo přátelství bude finální a nepřekročitelnou hranicí. Podzim by měl být u Beranů hodně vášnivý.