Blíženci – horoskop na rok 2021

Budete hodně přemýšlet a nebude to na škodu, pokud své myšlenky budete i realizovat. Podle předpovědi horoskopu vás bude čekat hodně důležitých rozhodnutí, na které nelze reagovat zbrkle. K úspěchu vám tentokrát dopomůže i velká dávka štěstí, jen si ho nesmíte nechat proplout mezi prsty. V roce 2021 se nekoncentrujte pouze na sobě, starejte si i o rodinu a přátele, jejich rady vám mnohokrát zachrání kůži. Ačkoliv vám leckdy vměšování do vašich záležitostí půjde na nervy, nedejte to na sobě znát a přemýšlejte o tom co říkají. Velmi často vědí lépe než vy co je pro vás dobré.

Nejlepší měsíce v roce 2021 – únor, červenec, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2021 – březen, září

Láska

Jedno dlouhodobé přátelství se u Blíženců může pomalu měnit na něco více. Můžete určit jasné hranice a ty nebudou překročeny a nebo se oddáte příležitosti. Bohužel většina otázek, které si v citových záležitostech položíte, nebude mít podle horoskopu jasnou odpověď. Nejlepší bude, pokud se spolehnete na intuici. Srpen bude váš nejvášnivější měsíc. Opuštění nebo samotní Blíženci mohou počítat se změnou. Ideální bude pro to červen a prosinec.

Práce

Čeká vás několik zajímavých nabídek a setkání s lidmi, kteří na váš pracovní život budou mít výraznější vliv. Obecně rok 2021 by měl být  podle horoskopu rokem mnoha úspěchů, podmínkou pro to, aby trvaly celý čas je skromnost. Pokud se začnete naparovat, případně i chlubit cizím peřím, čeká vás tvrdý pád. Můžete mít vše a také můžete přijít o většinu toho co jste již vybudovali. Dejte si také pozor na to co o vás říkají jiní, pomluvy mohou Blížencům napáchat hodně škody, za kterou nebudou moci.

Zdraví

Od začátku roku 2021 budete podle toho, jak to vidí horoskop, hodně dbát na své zdraví, ale kolem konce května začnete pochybovat, jestli máte být tak důslední. Máte. Pokud sklouznete k různým nezdravým návykům, jak například málo spánku, nepravidelné stravování, příliš mnoho kofeinu či nedostatek pohybu, připravíte se velmi rychle o tu správnou energii. A pro druhou polovinu roku jí budete potřebovat přehršle. Blíženci mohou trochu bojovat s oslabenou imunitou.