Býk – horoskop na rok 2021

Býky rok 2021 by měl určitě potěšit. Jejich píle, pracovitost a také neústupnost konečně zůstane po právu oceněna. Pokud jste v posledních letech měli pocit, že život vám proplouvá mezi prsty a ať děláte, co děláte, tak se nic nemění, v roce 2021 podle horoskopu rozhodně tento názor mít nebudete. Odhoďte falešnou skromnost, vychutnávejte si plnými doušky oprávněný potlesk okolí a odměnu nemá smysl odmítat. Zasloužíte si ji. A nezapomínejte, že z jednoho úspěchu se velmi snadno může zrodit více dalších.

Nejlepší měsíce v roce 2021: únor, květen, srpen

Nejhorší měsíce v roce 2021: duben, září

Práce

Uvidíte spoustu možností, jak zlepšit svou pozici v zaměstnání a jak vydělat více peněz. Někteří Býci se dokonce podle horoskopu rozhodnou úplně změnit svůj život a vrhnout se na podnikání. Více rizika na začátku na konci znamená mnohem větší a téměř neomezené zisky. Z pracovního hlediska bude rok 2021 velmi úspěšný. Jediná úskalí se mohou objevit na začátku podzimu, kdy budete mít trochu problém přejít z odpočinkového režimu do plného nasazení. Na peníze byste opravdu neměli naříkat, samozřejmě občas přijde chvilka, kdy budete mít hlouběji do kapsy, ale nikdy to nebude trvat déle než pár dní. Při větších investicích by se lidé narození ve znamení Býka měli podle horoskopu pokud možno řídit selským rozumem. Bude jejich nejlepším rádcem.

Zdraví

V roce 2021 bude na vaše zdraví mít podle horoskopu největší vliv jedna úplně obyčejná záležitost. A tou je odpočinek. Pokud se vám podaří vyvážit fyzickou aktivitu, pracovní nasazení a dostatek relaxu a spánku, tak by vás neměly čekat žádné větší zdravotní problémy. To samozřejmě neznamená, že se Býkům vyhnou úplně všechny bacily a virózy, ale případné rýmičky budou trvat krátce a nezpůsobí nějaké větší komplikace. Pokud plánujete zhubnout, nejlepší bude pro to druhý kvartál, pokud se chcete zbavit nějakých zlozvyků, začněte rovnou na začátku roku. Optimistický přístup k životu Býkům podle horoskopu zaručí i celkovou psychickou pohodu. Snažte se řídit heslem, že co nemůžete vyřešit či ovlivnit, nemusíte vůbec řešit. Uvidíte, jak se vám usnadní život.

Láska

Asi největší výzvou v roce 2021 bude pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Býk najít harmonii mezi rodinným a pracovním životem. Vaše úspěchy a velmi slibně se rozvíjející kariéra mohou doma občas vyvolávat trochu dusnou atmosféru. Podle horoskopu by bylo dobré nějakým způsobem partnerovi vysvětlit, že příležitost, jaká je nyní před vámi, se jen tak opakovat nebude. A kromě slov to také doprovodit opravdu krásně a společně tráveným volným časem. Jeden prodloužený víkend co měsíc dva vám určitě neublíží a uvidíte, jak se vše ve vztahu začne zlepšovat. Býci, kteří partnera ještě nemají, mohou v roce 2021 změnit svou situaci celkem snadno. Zvláště na jaře budou jejich šance opravdu vysoké. Jen nesmí neustále sedět v zaměstnání…