Střelec – horoskop na rok 2021

Rok 2021 bude pro vás rokem peněz a setkání. Ve finančním úspěchu by vám podle horoskopu měli nejvíce pomoci vlivní lidé, které náhodně na cestě životem potkáte. Proto se nastavte pozitivně na veškerá setkání a pečlivě pěstujte všechny důležité kontakty. Střelec dokáže okouzlit a pozitivně nastavit lidi ve svém okolí. Možná vás před létem přepadnou jisté pochybnosti, zvláště protože úspěch bude vyžadovat na první pohled trochu vyšší riziko. Ale není důvod se bát. S trochou píle velmi rychle zjistíte, že to čeho se dotknete, na zlato se mění. Jenom nesmíte polevit.

Nejlepší měsíce v roce 2021: leden, duben, listopad, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2021: květen, červen

Láska

V první polovině roku budete podle toho, jak to vidí horoskop, spíše více zahleděni do sebe. Hrozí, že libovolná kritika z úst vašeho partnera vyvolá u vás naprosto neadekvátní reakci. Pokuste se spíše nad takovou situací přivřít trošku oči. Možná i trochu popřemýšlet, jestli na stížnostech či výtkách nebude trochu pravdy. Zvláště pokud díky jisté sebestřednosti se můžete partnerovi zdát jako by zbaveni citů a chladní jak kostka ledu. A to přeci žádný Střelec není. Pokud změníte svůj přístup a budete o svého partnera více dbát, tak vás podle horoskopu čeká romantické a plné harmonie letní i podzimní období. Se začátkem zimy ale bohužel znova trochu zavane chladem.

Práce

Náročnost roku 2020 na první pohled bude vypadat jako legrace v porovnání s rokem 2021. Jenže to co jste v roce 2020 získávali strašně těžko a s velkými problémy, které neměly moc společného s vašimi schopnostmi, v roce 2021 bude podle horoskopu záviset hlavně na vás. A to přeci není nic těžkého. Lidé narození ve znamení Střelec jsou ve skutečnosti velmi schopní. Snažte se rozhodovat pečlivě, ale také rychle a okamžitě v situaci, kdy vyhodnotíte, že vás něco přerůstá, nebojte se požádat o pomoc. Důležité je jen vědět koho. A dobrými lidmi bývají Střelci obklopeni.

Zdraví

Velké pracovní úsilí přinese také zvýšené množství stresových situací. Ale je na to jednoduchá rada. V příštím roce Střelcům nejvíce prospěje pohyb. Není nutný nějaký extrémní běh, ale potřebné budou pravidelné, klidně i krátké procházky na čerstvém vzduchu. V zimě buďte více opatrní než obvykle. Rok 2021 pro vás podle horoskopu nebude v zimních sportech tím nejšťastnějším. Možná popřemýšlejte o nějakém pojištění.