Horoskopy od 12-01-2009 do 18-01-2009

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet od „Měsíční Kočky“

Třetí týden nového roku:

12. – 18. leden

Situace:

V poúplňkovém týdnu můžeme všichni trochu bláznit, protože Luna v zdánlivém směru svého putování půjde proti ostatním planetám: není to ideální, ale neznamená to ani nic strašného – jen bychom to měli vědět a svou psýchu nepřetěžovat pitominkami. Couvající Merkur v nadcházejícím období je s Neptunem, a až do neděle i Jupiterem, ve Vodnáři. V Rybách jsou Venuše a Uran. Mars se s Plutem setkají v Kozorohovi. Aspekt Venuše s Marsem dobře slučuje ženský a mužský princip: z této příznivé nebeské konstelace profitovat mohou především zrozenci ze znamení vodních, tedy Raci, Ryby a Štíři, stejně jako zemští – Kozorozi, Panny a Býci. Upevní se díky tomu partnerské a v obecné rovině mezilidské vztahy. Navrch mezi námi – lidem prostým – bude mít láska…, což však ne tak zcela platí pro oblast politickou, kde navrch získá válečnictvím slynný Mars.

1. SKOPEC

Netřeba se soužit, i když vám ve vztazích zrovna všechno navzdory hvězdám neklape jak by mělo. Milí Berani, tak už to je, že občas něco zadrhne. Jen nehledejte problém hned v druhé straně: opravdu jste bez viny? Možná jde o hloupost. Jste například dost pozorní k partnerovi? To není jenom otevřít dveře či pomoct do kabátu… Není to jen prostě pochválit a nebo letmo pohladit… Víte například, co druhou stranu těší a nebo trápí? Že nic? Vsadil bych se, že se pletete! Ale zase jen sebe neobviňujte! Ve vztahu jsou vždycky dva (tedy v lepším případě). Jinak finanční situace Beranů bude ustálená, společenský život nulový a ve zdraví se některým Skopcům mohou ozvat zuby. Že by stále ještě dozvuky vánočních hodování? Kila navíc potvrzují, že by to tak mohlo být.

2. BÝK

Kde není psáno jinak, bude vašemu týdnu dominovat Něha. Je zde ovšem i všeobecný útlum vztahů, takže z Něhy může vyrůst Chlad, z Chladu až Brutalita… Jinak některým Býkům nastupující týden věští vytrvalé a dost úmorné střevní potíže, budící u nich podezření, zda nejsou stiženi nevšedním chronickým (často však dědičným) onemocněním či dokonce zhoubným bujením. Žádný strach, je v tom jen mrška bakterie, obtížná, ale rozhodně nikoliv nutně smrtelná. Nemoc potrefené Býky přirozeně vyřadí i ze společenského dění. Ti nerozumní, kteří nebudou chtít jakési setkání představující Událost zmeškat, se společensky prudce znemožní. Stojí vám to za to? Za suchary a čistou vodu moc nevydáte a tak, i přes extremní spotřebu papíru, podpoří četní Býci stav osobního rozpočtu. A zkusili jste se v průběhu podobného vysilujícího onemocnění pouštět do milostných dobrodružství? Ani pomyslet!

3. BLÍŽENCI

Nechť nám zrozenci z jiných znamení nemají za zlé projev závisti, který musí každého mimoděk zaplavit, kdykoliv se podívá na karty, které osud rozdal tento týden Blížencům, a jenž dobře hraje i s jejich hvězdami. Vzdáleně se mu může rovnat tento týden snad jen úděl připravený Štírům: zdraví, optimismus, energie – to na straně jedné. Na druhé společenský obdiv a provázející ho úspěch otevírá i dveře finančním a pracovním úspěchům. Má smysl dodávat, že milostná vítězství jsou logickou šlehačkovou korunkou na tomto nadýchaném dortu? Kritickým dnem má být středa, v pátek dejte pozor na cesty, naopak v neděli vím může vyjít sportka!

 

4. RAK

Rakům nelze podle karet s klidným svědomím doporučit nic jiného víc, než aby si zašili na tento týden kapsu. Rozhodně nebude finančně nikterak přínosný – právě naopak. Ztráta nebude mít zřejmě násilný charakter, krádež či loupež hvězdy prakticky vylučují. Ne tak ztrátu, účetní chybu, špatně vyhodnocenou finanční operaci nebo jakési bláznovství způsobené v pomatenosti ducha. Nepříčí ani mimořádně nákladnému úletu partnerů zhlouplých reklamou, vtíravě hlásající blížící se konec povánočních výprodejů. Stranou jdou v souvislosti s peněžními problémy další oblasti života, které zpravidla Měsíční kočka zkoumá. Snad jen ještě upozornění na zdraví: povědomí o ztrátách nebude sice mít za následek mrtvičku, ale žaludeční neuróza o sobě dá pořádně znát, některé Raky skolí žlučník a i ti, jimž se nestane nic, budou přinejmenším pár dnů chodit jako mátohy.

 

5. LEV

Lvicím prospěje trocha sebestřednosti a marnivost spíše již jarní. Co tak navštívit kadeřníka, kosmetičku a nebo obnovit alespoň nějaký detail v šatníku? Lvi nechť promyslí, co by je potěšilo v rámci jejich koníčků, ať již sbírají vláčky a nebo chodí na ryby. Když si to přejí, nechť si to také koupí: zkrátka Lvi by na sobě neměli šetřit, protože čas odříkání zřejmě na některé z nich brzy přijde, ať už by se tomu snažili zabránit jakkoliv. Protože rodinné a citové vztahy fungují dobře, hlaďte se jemně jemňoučce a rozmazlujte se sebeúctou. S důvěrou kývněte na nečekané nabídky. Teď ještě mít strach nemusíte!

 

6. PANNA

Vůči Pannám můžeme být přece jen sdílnější a přispět upřímnou radou: nechť se tento týden nebrání osudu. Bude jim přízniv, zvláště těm z druhé dekády znamení. Bude jim to dobře šrotovat, což více přinese studujícím, než těm zapojeným do běžného pracovního procesu. Moc přemýšlení bude ke škodě zamilovaným. Nechte věci a děje být – poddejte se jim. A co se peněz týče, ohlídejte si dluhy. Abyste se nemuseli prodávat do novodobého otroctví – televize již podobným zvráceným řešením učinila celkem slušnou reklamu.

 

7. VÁHY

Snad Váhy dosud nezadané a zároveň s tímto stavem nespokojené potěší, že v daném týdnu rozhodně nebudou bez šance, pokud se sblížení se Skopci a Štíry týká. Varování však platí pro možný flirt se zrozenci z Vodnáře: v jejich případě vám může vyjít nezávazné dobrodružství, rozhodně mu však nepřiznávejte nějakou hlubší váhu. Počasí přeje nárůstu chřipkových onemocnění, a tak se vyhýbejte větším shromážděním lidí, stejně jako prskajícím jednotlivcům. Možné krátkodobé pobyty v přetopených místnostech nás nutí k chození jenom ve svetru, střídání teplot může být vražedné, nikdo přece leden zatím nezrušil. A za dveřmi už je chřipková vlna!

 

8. ŠTÍR

Hvězdy budou tento týden Štírům nadělovat vrchovatě, to především v dobrém. Doberou se nečekaného příjmu buď ze strany dlouho nedobytných dlužníků, výhry v lotýnce a nebo plnění ze strany pojišťovny. Železné zdraví je i ony nutí k milostným výbojům, vesměs úspěšným (není to zrovna o citu, spíš o vařících se hormonech a hledání uspokojení). Čekají je nepopiratelné úspěchy ve společnosti. Ženské i mužští budou bodovat zřejmě svými klobouky. I v práci budou Štíři v převážné většině více než úspěšní, svítá jim na služební postup, lepší plat a pocty. Jen užívejte, karneval nepotrvá věčně!

 

9. STŘELEC

Postavení Luny tento týden přináší zdravovědná nabádání pro Střelce a dvě následující znamení. Ti první nechť si v pondělí a úterý ohlídají stehna, kříž a vůbec dolní končetiny. Komu ji doktor nezakázal, ať jde do sauny, a když bude trochu v ruském stylu a promrská si nohy březovými metličkami, dobře udělá. Pokud ho zlobí klouby, ať si je mázne kostivalovou mastí a vnitřnosti propláchne kopřivovým čajem. O peníze ať se Střelci nestarají, stejně ve většině žádné nemají a též k nějakým tento týden nepřijdou. Zato láska jim bude přát…

 

10. KOZOROH

Několik hvězdných zdravovědných rad pro zrozence z pod znaku Kozoroha. Ti by se v dané dny měli cpát rajčaty, špenátem a mrkví, brokolicí, kapustou a luštěninami. Když k tomu budou louskat ořechy, prospěje to kostře, kloubům, kůži i zubům. My v Měsíční Kočce na klouby však preferujeme spíš sulc a tlačenku… Jedná se však především o prevenci – jste totiž v dobré formě, o čemž bude svědčit váš bohatý sexuální život, přinášející nečekaná uspokojení vám i druhé straně. Kozorozi budou zkrátka v tomto ohledu sami ze sebe překvapeni a možná i okouzleni. Též peníze jim nějaké jakoby z nebe spadnou. Nechoďte však s nosem moc nahoru, pád hrozí, fakticky i obrazně.

11. VODNÁŘ

Z postavení Měsíce pro Vodnáře platí, že co právě dobrého učiní pro svá lýtka (pokud se zrovna nezapalují), bérce, křečáky, paty a nárty, dvakrát se jim vrátí. A kdyby ne, protahování končetin a jejich masáž je příjemná vlastně kdykoliv. Moc se ale neprotahujte v práci, ještě by nadřízení i kolegové měli pocit, že vás právě probudili ze sladkého snění: to by byl dobrý důvod přidat vám – ale přirozeně ne peníze. Těch nemáte sice nazbyt, ale jde to, a tak horečně žádné nesháníte. Byly by ovšem dobré mít nějaké navíc. Na sklonku týdne si vsaďte a možná to vyjde. Mohlo by to k vám přitáhnout i milostné partnery, kteří to s vámi sice nijak hluboce nemyslí, ale postelovou gymnastiku ovládají skvěle. Partneři z Vah by si v této věci mohli dělat nějaké trvalejší iluze, tak pozor na ně!

12. RYBY

Láska nejen Rybám prochází žaludkem, jak o tom ostatně svědčí staré přísloví. A protože žaludek bude v pořádku a jistě bude i co do něj nacpat, tak též láska pokvete. Potud je vše v pořádku. Problémy mohou nastat, pokud se věštba nemýlí, však hned v úterý (a jestli ten den přežijí Ryby ve zdraví, tak v pátek) v prácí. Samozřejmě podle typu zaměstnání, v němž chléb svůj vezdejší Ryby získávají. Zaměstnancům hrozí vyhazov, podnikatelům krach a ani lidé svobodných povolání se nemusí ubránit zemětřesení. Středa slibuje být dnem naopak mimořádně úspěšným, a to nikoliv jen v pracovně právní oblasti.

Klidný týden a brzy nashledanou.

1 komentář u „Horoskopy od 12-01-2009 do 18-01-2009

  1. štír

    sedí to úplně přesně strašně rád sem chodím kam se hrabou ostatní horoskopy na internetu.a jelikož se o podobne věci zajímám chválím dvojnásob!

Komentáře nejsou povoleny.