Horoskopy od 31-08-2020 do 06-09-2020

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý šestý týden roku 2020

Beran – nemělo by vás čekat nic extrémně náročného, ale přesto byste v práci neměli polevit. Využijte situace, kdy vaše okolí odpočívá a spí na vavřínech. Večer budete mít více příležitostí na různá zajímavá společenská setkání. Můžete se seznámit s někým zajímavým, s kým se budete chtít pak stýkat častěji. Pokud chcete zůstat zdraví, vyhýbejte se extrémům.

Býk – trochu rizika vám dokáže v budoucnosti přinést velké zisky. Pokud máte dojem, že už delší dobu stojíte na jednom místě, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Podle horoskopu přichází ideální týden pro zásnuby a velká vyznání lásky. Neměli byste podceňovat drobné příznaky nějakých zdravotních potíží. Konzultace s odborníkem nikomu neublížila.

Blíženci – budete mít více povinností, než jste byli zvyklí. Ale více povinností a pracovních úkolů bude pro vás také znamenat lepší příjem a výhodnější pozici v zaměstnání. Od partnera čekejte pochopení a hodně empatický přístup. Tento týden může být z hlediska lásky opravdu povedený. Chraňte kůži před příliš ostrým sluncem a negativními vlivy počasí.

Rak – budete mít docela napnutý harmonogram. Některé věci nejde odložit na později a na jejich dokončení se čeká. Čím dříve se vám to povede, tím lépe. Stabilní vztah a jistota je to, po čem nyní toužíte nejvíce a co vám dá největší pocit bezpečí. Snažte se vyhýbat sladkostem a také pokud možno se řiďte heslem – jíst do polosyta, pít do polopita.

Lev – lidé ve vašem pracovním okolí vám ukážou některá zajímavá řešení, která byste také mohli začít využívat. Ušetří vám čas a přinesou další peníze. Podle horoskopu přichází ten správný čas pro Lvy, kteří jsou single. Náhlá fascinace nebo nenápadná známost najednou dokážou vše velmi silně proměnit. Váš zdravotní stav i fyzická forma se budou zlepšovat.

Panna – opravdu musíte kupovat vše, co uvidíte? Nebylo by lepší odložit pár korun bokem na věci, které opravdu potřebujete a které se vám líbí nejvíce? Prožívat lásku tak, jako by to bylo poprvé je asi sen každého. A sny se opravdu mohou plnit. Pokud potřebujete poradit ohledně zdraví, dobře zvažte, koho se budete ptát.

Váhy – ve finančních záležitostech buďte hodně opatrní. Zvláště pokud se bude jednat o větší částku, raději si vše znovu pečlivě promyslete a přepočítejte. Nemá smysl ztrácet čas na románky, které nečeká žádná velká budoucnost. Buď je přijměte jako oživení a nebo raději rychle ukončete. Vaši fyzickou formu vám bude hodně lidí závidět.

Štír – některé věci, které v posledních týdnech stály v místě se nyní rozjedou dvojnásobným tempem. Hlídejte si, kam směřují a když tak podle potřeb zasáhněte. Ve vztahu musí mít obě strany dostatek svobody, aby krása a pohoda se pomalu nezačala měnit na zlatou nebo nedej bože dokonce obyčejnou klec. Podle horoskopu byste si měli dávat pozor na prochladnutí a klimatizace.

Střelec – dávejte si pozor na falešné lidi. Někteří jedinci ve vaší blízkosti se tváří, jako nejlepší přátelé, ale ve skutečnosti vás za zády pomlouvají. Finančně by vše mělo být v pořádku, ale brzy vás čekají větší výdaje. Nové známosti budou připomínat padající hvězdy. Zazáří, vyvolají radost, ale také velmi rychle zhasnou. Vlasy a pleť se boudou vysoušet více než obvykle.

Kozoroh – popřemýšlejte o své pracovní budoucnosti. Některé záležitosti budete muset přehodnotit a některým dát výrazně větší prioritu než doposud. Zamilovaní podle horoskopu mohou na začátku září prožít opravdu krásný týden. Single mají šanci na seznámení. Pamatujte o odpočinku, bez toho vám stále bude chybět energie, kterou nyní budete hodně potřebovat.

Vodnář – úspěšný postup v práci má také své hranice. Nemůžete se stále jen vézt na vlně předchozích úspěchů. Musíte ukázat i u něčeho nového, že se s vámi musí stále počítat. Nečekejte nějaký velmi vášnivý týden. Ale čas společně trávený s nejbližšími určitě nebude ztracený. Budete mít velmi slušnou fyzickou formu, možná je to čas vyzkoušet nějaké nové aktivity?+

Ryby – investice do nových znalostí a zkušeností se vám vyplatí. Podle horoskopu pozitivní efekt takového jednání poznáte opravdu brzy. Ryby ve vztahu čeká nějaká důležitá zkouška, některé věci se díky ní vyjasní a pročistí se vzduch. Pokud se budete cítit jinak než obvykle, raději zůstaňte den doma. A pokud to samo nezmizí, raději skočte pro radu k odborníkovi.